INSEMINARE [39]

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Soricica sunt mici valorile dar au timp sa creasca pana la ovulatie. Eu am facut inseminarea in Z11 ca la mine s-au grabit sa creasca foliculii. In z9 aveam un folicul pe ov drept de 17mm si unul pe ov stang de 16mm, endometru 9mm. E posibil ca tu sa ovulezi mai tarziu si de asta sunt valorile mici.
Sensibila asteam sa ne dai o veste buna.
Macarie, Babyblue sa fie cu noroc si sper sa va urmez la Odisee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Yarrina este foarte frumos sa iti iasa din prima si este si foarte posibil. Mie mi-a iesit din prima si tot 2 foliculi am avut. Multa bafta!

Micomic foarte bine ca te duci la cabinetul Cezarei. Sa stii ca si dr Bechir este buna. Pe mine cand ma vedea ma lua la 3 pazeste cu greutatea. Asta ma enerva la ea, dar in rest, jos palaria! Cand am ramas gravi prima oara, am fost la cabinet la Bechir si 2 saptamani mai tarziu am fost la Cezara. Ei, bine, Cezara deja stia ce constatase aialalta la eco. DEci, iti spun sigur ca discuta despre pacienti. Totusi, ideal ar fi ca Cezara sa iti dea tratamentul de stimulare, chiar daca inseminarea propriu-zisa o face Bechir. Dute cu incredere la Bechir. AM vazut-o cand facea inseminri, adica am vazut-o cu cateterele dupa ea. Iti tin pumnii joi dimineata. Nu uita sa te duci cu tot dosarelul de analize. S-ar putea sa iti mai dea si altele de facut sau refacut (daca sunt mai vechi de 6 luni).

Babyblue te grabesti. Nu e bine, pentru psihicul tau. Este mult, mult, mult prea devreme un test in ziua 8. Mie, in zilele 21 si 24 au iesit testele slab pozitive si erau si Surecheck. Mai asteapta un pic. Rabdarica! Nu iti trage repede concluzia ca nu a resusit.

Macarie intr-adevar Cezara va intra in concediu de pe 10 august pana pe 10 septembrie. Asa face in fiecare an, si iarna cam toata luna decembrie e in concediu. Anul trecut, a intrat in concediu pe 3 dec si s-a intors pe 20 ianuarie. Deci, e clar ca au nu voi putea naste cu ea. Luna trecuta nu era in concediu, aplecat o saptamana pe la conferinte, specializare, ceva in genul asta.
Sotul Cezarei, dr Mihai Bucur e androlog. Stabileste-i o intalnire sotului cu el, tot la ea la cabinet. O sa-l consulte, poate ii face si o eco la testicole. E posibil sa ii dea niste anlize homonale de facut si apoi un posibil tratament. Din cate am vazut la ei la cabinet, parca au un medicament, cred ca se numeste Spermotrend (parca) si costa in jur de 160lei. AM auzit asisitentele vorbind cu o pacienta. Deci, ar fi un tratament, dar nu trebuie luat dupa ureche, ci la indicatiile medicului.

soricica pentru endometru este bun unguentul Oestrogel, o spatula pe zi, te dai pe maini. Si ovule Viviflor cate una vaginal inainte de culcare. Intreaba dr de aceste medicamente. Foliculul de 13 mm o sa depaseasca 18 mm cu siguranta in ziua 14. Bafta multa!

19+ moi si Cezarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Sa te auda Doamne Doamne Dankuta. Si dr a fost f increzator dar trebuie sa ne pastram si o doza de realism ca sa nu picam in depresie in cazul in care nu va fi acum. Oricum mi-am propus sa incerc 4 inseminari si daca nu reusesc trec la FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petronela_99 spune:

Eu una nu am noutati dupa inseminarea din 20,este a 8 a zi dupa IA , dar am simptomele pentru un CM cat mai curand posibil.

Nici nu ma gandesc sa imi fac test de sarcina mai ales ca deja m-am obisnuit cu ideea de a o lua de la capat din nou.

Cineva imi spunea: Sanatosi sa fim ca le facem pe toate!
Nu stiu daca sa fiu optimista sau sa plang, sa ma descarc de inca un esec, care altii il vad ca pe un pas in viata!

Apropoo este cineva care a ramas insacinata si a avut simpomele unui CM: dureri accentuate de spate, de burta, sani durerosi si cosuri pe fata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

petronela cu toate ca sunt foarte pesimista acum....eu am ramas insarcinata desi juram ca imi vine CM , in afara de cosurile ,mie imi apare 1.....acum am acelasi simptome , dar sunt pesimista din cauza sotului cu probleme....si totusi cred ca este prea devreme sa ai simptome de cm in z8 de la IA.....la mine au inceput in ziua13 (ieri),
dancutza , multam de informatie

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

dankuta, erai in ziua 21 de CM sau de la inseminare???
ca eu in ziua 8 de la inseminare,eram in ziua 24 de CM. deci....

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

si eu am simptome din ce in ce mai pregnante de CM. maine sunt ziua 26 de CM si prb imi va veni...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Babyblue eram in ziua 21 si 24 de la inseminare. Nu facusem nici un test in ziua 14 pentru ca am avut un ciclu tare neregulat. In ziua 21, linia de control era foarte putin vizibila. Tin minte ca m-am dus la geam si tot rasuceam sa vad daca e ceva. Cateva ore mai tarziu imi faceam Bhcg. A iesit 100. Ideea e ca al meu corp secreta hormonul sarcinii dar destul de slab. Asa ca nu dispera. Nu a trecut termenul. Si probabil ca nu va veni.

19+ moi si Cezarica

Mergi la inceput

doamne ajuta, sa fie cum spui tu!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

fetelor mi-am facut un test de urina si este negativ
in ziua 14 de la IA , cu cezara plecata am sa mai incerc in septembrie o tura natural dupa care ma operez in octombrie....uf
ma duc sa plang o tura

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput