INSEMINARE [39]

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

babyblue , in Z8 mi-am facut si test de urina si
a iesit negativ dar nu m-am gandit ca am ratat IA , este mult prea devreme , crede-ma , mai asteapta si fa testul de sange

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

E grea asteptarea....va inteleg perfect...si eu mi-as fi facut un test de cand m-am dat jos de pe masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Fetele, va rog eu nu mai faceti teste de urina inainte de Z 14 dupa ovulatie.
Nidarea se face in z10 si deci in z 8 nu are nici un rost sa faceti nici un fel de teste.
In plus cm trebuie sa apara dupa ovulatie la 12-14 zile, dar sper ca la nici una din voi sa nu mai apara.
In plus pt cele care a-ti facut Pregnyl sau alte injectii pt spargerea foliculilor, un test pozitiv inainte de z10 poate fi de la pregnyl. El se elimina cam in 10 zile.

Testul de sange Beta HCG se poate face incepand cu z10, insa eu va recomand sa il faceti tot din z 14 macar.

In plus incercati sa ganditi pozitiv, asta ajuta mult.
Gandurile negative nu sunt bune nici in general si nici acum in special.

In asteptarea unui ........
Dr Anca Moisa
1 IAD nereusita 30.01.2009
1 IAD reusita 02.03.2009 - avort menstrual la 5 saptamani
1 IAD 16.06.2009
http://lt1f.lilypie.com/nzNsp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

of...eu stiam ca nidarea este in ziua a 6-a...

sper sa ai dreptate si sper din tot sufletul sa fie bebe.....

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

buna fetele,
am inceput si eu stimularea cu menopur.

z8 stimulare am avut asa: od 13mm,11mm,9mm, iar os 6mm,6mm,10mm.
endometrul este de 5mm , si am inteles ca e destul de mic.
voi ce parere aveti?

azi merg din nou la monitorizare si poate mi-a mai crescut si endometrul...

va tin pumnii la toate si va doresc o zi minunata.

Mergi la inceput

soricica esti abia in z8 sigur va mai creste endometru ,
sensibila, tu ti-ai facut testul? ti-a venit CM-ul?( scuze daca fac vreo gafa si nu am vazut vreo postare de a ta in acest sens)
babyblue, capul sus ca mai ai pana in Z14 cand poti face un test sigur...vb sensibilei , nu ne ajuta cu nimic gandurile astea negre

macarita- mami de super fetita si in asteptatea unui

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

soricica – nu stiu in ce zi ovulezi deobicei, insa si foliculii sunt mici. Daca cel mai mare e de 13 mm, asta insemna ca in 3-4 zile o sa fie de 19 mm, si de in zilele astea are timp sa creasca si endometru. Trebuie sa fie macar de 8 si va fi stai fara griji. Oricum ai o gramada de folicul ceea ce e bine !

MACARIE – nu am facut nici test si nici nu mi-a venit cm

Si pt fetele care au facut inseminari si astepta z 14 … incercati s ava concentrate la altceva , nu sa numarati fiecare zi, stiu ca e greu, dar asta ajuta si la detasarea de idea in sine si la relaxarea voastra. Faceti socoteala si stiti ca in ziua x trebuie facut testul, asa ca pana in ziua ai incercati s anu va mai ganditi.

In asteptarea unui ........
Dr Anca Moisa
1 IAD nereusita 30.01.2009
1 IAD reusita 02.03.2009 - avort menstrual la 5 saptamani
1 IAD 16.06.2009
http://lt1f.lilypie.com/nzNsp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

sensibila, eu cred ca tu nu vrei sa primesti felicitari. E greu de crezut ca ai rezistat atat fara un mic test. Probabil iti doresti sa auzi inimioara si apoi sa dai vestea cea mare pentru ca din vorbele tale se citeste un mare optimism. Nu stiu daca optimismul asta iti este caracteristic, dar...., fara sa te superi pe noi...NU NE MAI TINE PE JAR si da-ne si noua vestea ce-a mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

si cat ti-a intarziat ciclul sensibila?

de ce nu faci test?

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

eu cred ca sensibila asteapta ecografia ...nu ?! si eventuala sa ne spuna direct ce are...fetita sau baiat...nu?!oricum nu imi ramane decat sa TE FELICIT din toata inimioara mea

Mergi la inceput