INSEMINARE [39]

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micomic spune:

draga Yarrina,
si eu am avut o jena dupa procedura de inseminare. ca si cum as fi avut tubuletele acolo si ma zgaraiau.
insa pentru ca iti urmaresti orice reactie a corpului in aceasta perioada si lucrurile normale incep sa para anormale , eu de exemplu orice mica durere de spate de burtica jos incep sa o interpretez. imi tin si calendarul cu temperatura si imi dau tot eu explicatii.
astel am observat ca mai am usoare jene de ovare si in alte perioade nu doar in luna in care am facut inseminarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Ar fi prea frumos sa-mi iasa din prima! Am avut 2 foliculi grasani, unul pe ovarul drept si unul pe ovarul stang. Macar 1 sa se prinda.
Succes la toate fetele care urmeaza sa faca inseminare si le tin pumnii la cele care se testeaza deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micomic spune:

Draga Dankutza,

pana la urma mai convins , pt ca toata lumea e in vacanta si eu vream sa fac un IA si in august, caci sept ma prinde in vacanta in perioada fertila, am sunat si la cabinet la Cezara. Bine-nteles si ea foarte ocupata, si intra in concediu de la jumatatea lui august, dar fata de la receptie, foarte operativa m-a intrebat mai multe detalii si mi-a recomandat sa merg la colega ei dr. Bechir, macar sa se asigure ca am toate cele facute, si eventual sa incerc un IA cu dr. Bechir ca oricum mi-a spus de la receptie, cele 2 fac munca de echipa si isi consulta dosarele impreuna.
joi am consultatia, o sa-ti spun ce am facut
te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

eu sunt a 8-a zis de la inseminare si mi-am facut un test de urina: negativ.

prb nu a reusit. un test poa sa iasa slab pozitiv si de la 6 zile de la fecundare. deci...n-a reusit.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

eu sunt in ziua 13 de la inseminare, deci maine as putea sa fac un test de sange....dar din pacate au inceput durerile specifice CM , pana si amaratul ala de cos care iese mereu cand trebuie sa vina CM ,mi-a aparut, dureri pe ici pe colo, ce mai ...astept CM .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

micomic, ti-au spus de la clinica ca cezara intra in concediu? uff mi sa dus sansa de a face laparo in august, parca a fost si luna trecuta in concediu sau luna asta ....nu ca as avea ceva impotriva ,dar imi cam da peste cap plecarile ei si nu mai am rabdare sa astept pana in septembrie.
dancutza,sti cumva daca se poate ocupa si de problema sotului meu....au fost cam putini gigei 1,5 mil si ma tem ca asta ar fi motivul esecului.

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

_

Mergi la inceput

Babyblue eu zic ca e mult prea devreme sa iasa ceva la testul de urina in Z8. Mie dr mi-a zis sa-mi fac primul test la 14 zile de la inseminare si atunci am sanse sa iasa negativ si totusi sa fie bebe. Nu te descuraja!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui yarrina

Babyblue eu zic ca e mult prea devreme sa iasa ceva la testul de urina in Z8. Mie dr mi-a zis sa-mi fac primul test la 14 zile de la inseminare si atunci am sanse sa iasa negativ si totusi sa fie bebe. Nu te descuraja!

esti o scumpa.
insa, in a 8-a zi, teoretic ar fi trebuit sa fie deja nidarea, care este in ziua 6-7, si de cand se nideaza incepe sa secrete gonadotropina, deci teoretic, o cantitate mica de hormon ar trebui sa modifice nitel testul..mkr sa apara o dungulita super vaga...

eu nu mai am sperante. astept ciclul..azi, maine, poimaine...

mi-as dori enorm sa ma insel si sa fie cum zici tu!

_

Mergi la inceput

Ca sa te linistesti de ce nu faci un test la sange? Dar macar sa ai 10 zile de la inseminare. Iti tin pumnii sa fie cu ochisori.

Mergi la inceput