Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (57)
Raspunsuri - Pagina 18
A_driana spune:
asa voi face fetelor...toata luna sept in concediu apoi prenatal...iuhuuuu......eu luna asta o consider deja ca trecuta, deci mai am luna viitoare...oooofffff ce bine.......abia astept....
ceva intepaturi pe acolo ,,pe jos'' mai simt si eu, dar tin f putin....sigur sunt de la cum se intind ligamentele si ,,urla'' organismul ca saracu cate trebuie sa duca el acuma.....cu ceva ,,pachetel'' in plus acolo, care le misca si le muta pe toate organele....trebuie sa simtim si noi ceva,nu?
cat timp nu sunt pb dureroase si grave, eu zic ca ii ok.
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
19+
David
strumfulet + poza strumfulet
RamonaCopot spune:
Buna fetelor,
azi fac si eu cinste ca am implinit 24 saptamani
, asa ca va rog sa poftiti la savarine, saleuri cu susan, placinte cu varza si cu cartofi si covrigi cu sare ( de toate astea mi-am luat eu de dimineata dintr-o patiserie neputandu-ma hotari ce-mi trebuie mai exact), iar de baut...cred ca o sa va dau doar maine ca e ziua sotului meu si tre sa bem noi pt el ca saracutul de el e pe antibiotice.
Sambata seara am fost la nunta unui coleg de munca si spre surprinderea mea am rezistat pana la sfarsit adica de la 9 seara pana la 4 dimineata. Am si dansat un pic cu bebelul meu
, ca doar noi doi am fost, sotul operandu-se sambata la dinti nu a avut nici un chef de nimic.
de azi parca misca si mai tare bebe, eu am vazut si cum mi s-a miscat burtica, dar cand a incercat si tati sa puna mana, nu a mai vrut sa miste asa tare sa-l simta si el, dar sunt convinsa ca nu mai dureaza mult pana sa ii dea si lui taica-sau picioare in spate noaptea cand o sa ne intoarca fundul in somn
.
Adriana, eu stiu sigur ca doar pe lunile in care lucrezi poti sa-ti iei concediu de odihna, adica pana in septembrie inclusiv. Daca ai doar 21 de zile lucratoare iti faci calculul asa: 21 zile / la numarul de luni dintr-un an, adica 12 = 1.75 zile de concediu de odihna aferente undei luni calendaristice. Apoi inmultesti 1.75 cu 9 luni cate ai lucrate pe anul asta si iti iasa 15.75 zile de concediu, care se pot rotunji la 16. Deci cam atata concediu poti sa-ti iei tu. Daca cumva ti-l iei pe tot adica 21zile si tu intri in prenatal, am inteles ca o sa-ti retina cumva banii pe zilele alea ce le-ai luat in plus.
Lorelix ne pare rau daca te-ai simtit asa de neglijata. Si sincer cred ca trebuia sa mai insisti si cu un al doilea mesaj in cerut pareri... Nu vreau sa le scuz in nici un fel pe fete, dar cand ai scris tu mesajul ala cu problema ta, era cam slaba activitatea pe forum si cred ca fiecare se astepta sa-ti raspunda altcineva care stia cat de cat despre ce vorbesti. Eu stiu sigur ca la momentul respectiv am citit mesajul tau si nici nu stiam ce e diagnosticul respectiv, si chiar ma gandeam cum a putut dintr-un simplue eco sa-ti zica chestia aia.Sincer nici acum nu stiu despre ce e vorba. Si daca te linisteste cu ceva sa stii ca si eu am cerut intr-un weekend parola de la contul comun si nu am primit-o, dar pentru asta am mai cerut-o si a doua oara, cu riscul de a le stresa pe fete si am primit-o. Cum zicea si Ramonika, cred si sper sa nu ma insel, daruieste si vei primi!
Sper sa nu fi suparat pe nimeni cu mesajul meu...
la toata lumea!
Ramona
24+ 
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui christinam Legat de intepaturi, de astea am si eu frecvent, nu cred ca e o problema, cu uterul care preseaza pe acolo si ligamente care se intand. Mai rau e ca am de obicei si 4-5 contractii destul de dureroase pe zi, dar nu tin mult, asa vreo 15-20 secunde. Sper sa nu aiba vreun efect pe col, ca astia de aici nu obisnuiesc sa-ti faca de fel examen gineco la consultatii. 18 , mamica de David 5 anisori |
Uff .... tare ma enerveaza medicii aia din occident. Eu stiu ca nu prea e bine sa ai contractii atat de devreme... cica ceva mai tarziu sunt normale... Noi mai luam NO-SPA la probleme din astea.... iar colul la mine il masoara cu ecograful

19+ 
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
christinam spune:
Ionela, asa este, la capitolul preventie nu le prea au. Cu David am avut contractii de astea mai tarziu dar n-am stiut ca e bai si nu le-am dat importanta, ca la 35 sapt sa ma trezesc la controlul de rutina cu col complet sters, dilatatie 2 cm. Mi-a cazut ceru'n cap atunci. Peste inca o zi am avut deja aproape 6 cm ( aproape fara dureri) si fiind pelvina m-au operat urgent.
Ramona, felicitari pt 24 sapt. , asta-i perioada cea mai frumoasa!
18 , mamica de David 5 anisori
ionelamaria spune:
RamonaCopot felicitari pt schimbarea saptamanii

19+ 
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
lorelix spune:
multumesc celor care mi-au raspuns de data aceasta.
adriana, ramona, simina, cami
.
nu stiu care mi-a sugerat sa mai fac inca o dat eco.
va dati seama m-a costat 400 ron..DE UNDE SA MAI AM EU ATATIA BANI?
avand in vedere ca stau acasa in concediu medical..si in curand casnica....este o problema mai veche cu patronul meu...si va trebui sa renunt.
..si va doresc numai bine!
lorelix
22+
sa fie SANATOS!
[http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#]
RamonaCopot spune:
Merci fetele de felicitari!
Chiar ca e din ce in ce mai bine! Acum la nunta m-am simtit rasfatata de colegi si de ceilalti
.
Andrecluj ce mai faci? Sper ca te-a scos cineva din butoiul ala sa nu ma faci sa vin eu cu ocazia pana la tine, ca intr-o ora is acolo
. Asa as veni si eu pe la CLuj, dar ni s-a stricat masina duminica trecuta
... Mi-e dor sa bantui prin malluri si sincer abia astept sa scap in niste magazine mai mari pt bebei sa mai iau si eu cate ceva pt bebelul nostru.
Sper ca fetele noastre de pe la mare nu au avut probleme cu inundatiile astea!
O zi buna si un inceput de saptamana placut la toate!
Ramona
24+
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorelix multumesc celor care mi-au raspuns de data aceasta. adriana, ramona, simina, cami .nu stiu care mi-a sugerat sa mai fac inca o dat eco. va dati seama m-a costat 400 ron..DE UNDE SA MAI AM EU ATATIA BANI? avand in vedere ca stau acasa in concediu medical..si in curand casnica....este o problema mai veche cu patronul meu...si va trebui sa renunt. ..si va doresc numai bine!lorelix 22+ sa fie SANATOS![http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#] |
Vezi... se intampla oricui.... ai enumerat fetele care ti-au raspuns.... dar pe mine m-ai uitat
. Nu mai fi suparata pe noi
19+ 
aniversarea nuntii
christinam spune:
Lorelix, scuze, nici prin cap nu mi-a trecut ca ar fi asa scump. Am cam ramas in urma cu preturile din RO...
18 , mamica de David 5 anisori
RamonaCopot spune:
Sincer nici eu nu am crezut ca atat de mult costa eco la Bucuresti. Eu eram nacajita ca platesc 200 lei la dr meu si auzeam o gramada de
din Alba care merg la Cluj la diversi dr universitari ca acolo costa doar 70-80 ron eco. Ma gandisem intr-un timp sa merg si eu acolo, ca nici daca puneam banii de benzina plus eco nu ajungeam la 200 lei, dar cu starile mele ce le-am avut la inceput + o ora de mers cu masina, era complicat deja.
Camycat sta mami tau la tine? Bucura-te de timpul petrecut cu ea, chiar daca ea munceste si tu ii povesteti, ca pe noi tot aici ne gasesti si cand pleaca mami tau inapoi!
Ramona
24+