Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (57)
Raspunsuri - Pagina 19
Cristinna spune:
salutare burticoasele
Scriu mai rara, dar va citesc mai des
, deci in mare stiu ce se intampla cu voi
.
La multi ani
fetelor care isi serbeaza ziua de nastere

, sa fiti fericite, iubite, sanatoase si nasteri cat mai usoare
.
Felicitari
fetelor care au aflat cine se ascunde in burtica
Doamne ajuta si felicitari

celor care au primit rezultate bune la analize
.
Noi am fost azi la eco morfofetala, am ramas tot
, avem in jur de 500 gr deja
, cu masuratorile suntem in grafic si suntem cu capul in jos deja
.
Cam atata despre noi , va
pe toate si sa aveti o zi buna
Cristinna mami de
David Cristian 25.01.2007 si
22+
Nora
lorelix spune:
ma simt nevoita sa fac publice preturile care se practica la eco morfologica, am vazut ca multe fete din afara tarii nu cunosc preturile de la noi
trim I- 250 ron
trim II- 400 ron- daca este interpretata si de medicul care urmareste sarcina inca 50 ron= 450 ron.
trim III-300 ron
o consultatie la dr-150 ron

...
sa auzum numai de bine
lorelix
22+
sa fie SANATOS!
[http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#]
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui A_driana lorelix, de multe ori mi s-a parut si mie ca vb singura, dar pt aia mai scriu cand am ceva de spus sau de intrebat.... de exemplu acuma...sa-mi raspunda cine lucreaza cu asa ceva sau stie....din oct vreau sa intru in prenatal, dar eu nu vreau sa mai vin la servici nici in sept, si in sept vreau sa-mi scot concediu de odihna.....am dreptul sa mi-l scot pe tot anul sau doar pana in sept?daca numai pana in sept, inclusiv sept sau nu? toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . . 19+ Davidstrumfulet + poza strumfulet |
fara septembrie

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
22+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
vias spune:
| citat din mesajul lui christinam Cami, lacramioara a zis foarte bine, tu ai trecut prin cea mai grea incercare ce exista.Sa stii ca si cele care nu te prea cunoastem inca iti suntem alaturi si ne rugam sa-ti dea Dumnezeu putere. Alinarea ai sa vezi ca va veni cand il vei tine pe Flavius in brate, nu zic ca vei uita dar vei trai cu intreg sufletul din nou. Dar daca nu iti pica bine sa-ti tot amintim scriind despre asta, te rog sa ne spui, ca poate facem mai mult rau decat bine. 18 , mamica de David 5 anisori |
eu mereu imi amintesc de Darius....nu trebuie sa-mi aminteasca cineva...si ma bucur sa vb despre el...asta inseamna ca a existat..si ca nu este uitat!

ingerasul Darius-Andrei
22+
Flavius CristianPOZE
vias spune:
| citat din mesajul lui lacramioara2 Dragile mele mamici surioare, Eu am fost plecata in week-end din Bucuresti si de aceea nu am mai scris nimic de vineri. Am vesti bune in general, rezultatul de la TT a fost foarte bun, Maruca misca pentru mine la ecograf (inca nu o simt insa), infectia urinara de care ma temeam nu exista, deci toate sunt sub control pana una alta. Mai am greturi din cand in cand, nu severe dar exista si aproape zilnic, am dureri de cap. Cat despre concediu de maternitate, va spuneam eu mai demult ca, fiind liber profesionista, nu imi voi permite sa stau mai mult de trei luni acasa, va fi musai sa ma intorc la lupta cat mai curand. In vacanta m-as duce eu vara asta insa nu mai am cu cine ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() . Eh, asta sa fie problema.Parintii fostului meu prieten au aflat in sfarsit de bebe si de faptul ca minunatul fiu a dat bir cu fugitii si bietii oameni incearca cum pot sa ma faca sa nu ma mai simt asa de prost. Ei sunt super cumsecade si mi se rupe inima ca ii aud cum isi pun ei cenusa in cap pentru prostiile baiatului lor. NAiba sa il ia, bine ca fetita mea e o dulceata vioaie si ca eu ma simt foarte bine. Va pup pe toate cu mare drag. Saptamana 16+ |
ma bucur ca gandesti asa! Bravooooooooooooooooooo!

ingerasul Darius-Andrei
22+
Flavius CristianPOZE
vias spune:
e bine rau de tot cu mami acasa...
...a fost si soacra dar l-am sunat pe sot..si i-am zis sa-i dea de lucru sa plece...![]()
![]()
...si asa a facut dupa ce s-a distrat copios cu mine...![]()
![]()
![]()
am vizat si concediul pe luna asta...maine il duc la servici sa ma scap de el...
acum merg ca i-am dat o pauza lui mami...sa bem un capucino..
ingerasul Darius-Andrei
22+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
lacramioara2 spune:
| citat din mesajul lui crlp Doamne burtici, ati mai scris un capitol! nu stiu cum va simtiti voi dar pe mine m-a dat paste cap rau vremea asta; am avut niste dureri de cap ingrozitoare si ameteli groaznice; abia astept sa plec de la birou, nu ma pot concentra deloc; acum am mai mancat si niste varza calita si nu pot sa va spun cum mi se intoarce inapoi ![]() va pup si ma apuc de citit din urma 15+ cu ingerasul Matei |
DRAGA CRIP, si pe mine ma omoara durerile de cap, le am zilnic aproape si nu cedeaza ale naibii decat cu mare greu si mult somn si uneori se lasa ajutate de un paracetamol si cafea.
Pupam
Saptamana 16+
lacramioara2 spune:
Draga Cami, multumesc de felicitari si incurajari, chiar ma stimuleaza. Oricum tu esti un exemplu pentru mine, comparativ cu tine si Alina, de exemplu, orice durere as invoca eu, e un fleac.
Te sarut cu toata dragostea si cu tot respectul.
Saptamana 16+
simina_kin spune:
Am revenit.
Am fost la coafor
.....am scapat de negru
acum sunt 
...nu chiar rosu...e mai mult ciocolatiu
Citesc din urma si revin
22+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
lorelix spune:
cami, suntem alaturi de tine!
cu siguranta ingerasul darius-andrei te priveste din ceruri
lacramioara2 
traim vremuri foarte vitregi, si numai existenta bb-ilor din burticutele noastre ne fac sa nu ne pierdem sperantele.
ma tem pt ce va urma dupa alegerile din toamna, multe concedieri, multa foamete. 

lorelix
22+
sa fie SANATOS!
[http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#]