Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (57)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui lacramioara2

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

fetelor...nu am cum sa nu plang....miercuri trebuia sa-l sarbatorim...nu sa merg cu flori si lumanari la mormant..

acum am venit de la aniversarea baietelului prietenei mele... toata lumea era asa de fericita acolo...ei imi inteleg durerea si am mers dupa ce i-au cantat LMA..pt ca nu as fi rezistat...

..imi este greu, pt ca 15 iulie va fi mereu o data trista pt mine....la fel si 16 august cand a murit...si 20 august cand l-am inmormantat..

..cand ma uit la alti copilasi si-i vad atat de fericiti...ii vad cum cresc...nu am cum sa nu ma gandesc la ingerasul meu...

...nu stiu cum o sa fie miercuri...chiar nu stiu...nu-mi pot inchipui...tot ce-mi vine in minte...este imaginea mea si a lui Cristi la mormantul lui...

Acum vedeti si voi si simtiti probabil atata dragoste pt copilasii din burtici, ii iubiti, va faceti griji pt ei...va inchipuiti cata iubire aveti in voi...mai ales dupa ce se vor naste...si vor deveni atat de reali si de dragalasi????
Mi-e atat de dor de el...ca ma doare sufletul...si simt cum se rupe...mereu se rupe...si doar se rupe...pt ca nu-si mai revine sufletul meu.......
Inima mea apartine copiilor mei, jumatate lui Darius si jumatate lui Flavius...asa va fi mereu...o jumatate va plange pana cand voi muri...sper din inima ca cealalta jumatate sa fie fericita pt Flavius...Doamne ajuta!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

22+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

OFFFF, draga mea draga,eu nu pot sa iti spun decat ca e firesc sa iti plangi copilul, uita-te la noi, la mine, plangem pentru tot felul de prostioare micute si neimportanta in perioada asta dar tu, care ai o asa mare durere. Eu cred ca e firesc si natural sa plangi putin si sa te intristezi, cred ca lacrimile tale nu ii vor face atat de rau lui Flavius, in schimb durerea innabusita si chinul sufletului, neexteriorizat, da.

O sa plangem si noi alaturi de tine, nu te teme, dupa plans o sa vina si zambet.
TE sarut cu toata dragostea.

Saptamana 16+

multumesc mult

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

22+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxyaly

Simina e minunata burtica ta.
Ai grija la mersul cu masina.

Vroiam sa va intreb daca voi simtiti intepaturi prin ovare si vagin, uter?
poate pozitia lui bebe sa imi dea aceste mici dureri?

20+ Matei Constantin
roxyaly

Draga Roxialy, eu simt dureri din acest fel incepand cu acum o saptamana. Ma si ingrijorasem si l-am intrebat pe doctor care initial a crezut ca as putea avea infectie urinara, dar s-a dovedit ca nu aveam. E doar consecinta faptului ca uterul creste si apasa pe diverse organe.

Saptamana 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

lorelix, de multe ori mi s-a parut si mie ca vb singura, dar pt aia mai scriu cand am ceva de spus sau de intrebat....

de exemplu acuma...sa-mi raspunda cine lucreaza cu asa ceva sau stie....din oct vreau sa intru in prenatal, dar eu nu vreau sa mai vin la servici nici in sept, si in sept vreau sa-mi scot concediu de odihna.....am dreptul sa mi-l scot pe tot anul sau doar pana in sept?daca numai pana in sept, inclusiv sept sau nu?

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

19+ David

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christinam spune:

Cami, lacramioara a zis foarte bine, tu ai trecut prin cea mai grea incercare ce exista.Sa stii ca si cele care nu te prea cunoastem inca iti suntem alaturi si ne rugam sa-ti dea Dumnezeu putere. Alinarea ai sa vezi ca va veni cand il vei tine pe Flavius in brate, nu zic ca vei uita dar vei trai cu intreg sufletul din nou. Dar daca nu iti pica bine sa-ti tot amintim scriind despre asta, te rog sa ne spui, ca poate facem mai mult rau decat bine.

18 , mamica de David 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Dragile mele mamici surioare,

Eu am fost plecata in week-end din Bucuresti si de aceea nu am mai scris nimic de vineri.

Am vesti bune in general, rezultatul de la TT a fost foarte bun, Maruca misca pentru mine la ecograf (inca nu o simt insa), infectia urinara de care ma temeam nu exista, deci toate sunt sub control pana una alta.

Mai am greturi din cand in cand, nu severe dar exista si aproape zilnic, am dureri de cap.

Cat despre concediu de maternitate, va spuneam eu mai demult ca, fiind liber profesionista, nu imi voi permite sa stau mai mult de trei luni acasa, va fi musai sa ma intorc la lupta cat mai curand.

In vacanta m-as duce eu vara asta insa nu mai am cu cine .... Eh, asta sa fie problema.

Parintii fostului meu prieten au aflat in sfarsit de bebe si de faptul ca minunatul fiu a dat bir cu fugitii si bietii oameni incearca cum pot sa ma faca sa nu ma mai simt asa de prost. Ei sunt super cumsecade si mi se rupe inima ca ii aud cum isi pun ei cenusa in cap pentru prostiile baiatului lor.

NAiba sa il ia, bine ca fetita mea e o dulceata vioaie si ca eu ma simt foarte bine.

Va pup pe toate cu mare drag.

Saptamana 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Adriana - oricum in oct. si nov. o sa fii in prenatal. in dec. si poate ianuarie o sa fii in postnatal. asa ca eu cred ca ai dreptul la concediul intreg pe anul 2009. nu stiu cum va fi cand intri in CIC, avand contractul de munca suspendat, probabil nici n-ai dreptul la concediu de odihna, insa pe anul 2009 ai dreptul. asa zic eu.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

pai da, pe mine pe 2009 ma intereseaza, ca as vrea toata luna sept sa stau in concediu (21 zile)...oare cum ii legal? sefu meu oricum habar n-are, deci pot linistita sa-mi scot pe tot anul, dar sunt curioasa daca am dreptul....
pe cine am mai intrebat mi-a spus ca doar zilele pana in sept le pot lua.....acuma nu stiu ce sa zic...

lacramioara, intr-adevar, tot ceea ce conteaza ii ca ai o minunatie de fetita in burtica, care ii f bine, si ca tu te simti bine.....sanatate sa aveti amandoua, celelalte lucruri se mai rezolva pe parcurs...

19+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Adriana de ce nu iti iei tu in luna septembrie concediu medical? e mai simplu asa si din medical intri direct in prenatal.
Pe anul 2009 cate zile de concediu de odihna ti-ai luat?

20+ Matei Constantin
roxyaly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

A_driana ,mie mi s-a spus de la personal ca am dreptul la un singur concediu pe parcursul acestor doi ani : adica pot sa imi iau tot concediul pe anul asta inainte de nastere sau dupa ce copilul va implini doi ani...

miany
23+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

pai de ce sa-mi iau eu concediu medical, cand am dreptul la concediu de odihna, platit 100%?
pe anul asta nu mi-am scos nici macar o zi, deci am concediul intreg

19+ David

Mergi la inceput