Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (57)
Raspunsuri - Pagina 15
Ramonika spune:
imi dau seama ca ar fi bine sa stam doi ani, insa la doua lucruri ma gandesc: sper sa putem sta acasa 2 ani (sunt femei care nu rezista) si in al doilea rand, sa mai avem unde sa ne intoarcem. pentru ca desi sunt obligati sa-ti pastreze postul, unele firme mai mici gasesc tot felul de tertipuri sa scape de tine... 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
simina_kin spune:
Shtephy sa dea dd sa aiba net

Camy ce bine cu mamica nu???? mai iei si tu o pauza
; iar dc iti mai face si-o placinta...

Romonik mult a fost , putin a mai ramas. Cand ai bani de numarat sa ma chemi sa te ajut![]()
Dienutze eu as vrea o praji cu visine si o cola. Sa ajungi cu bine la 40

A_driana si eu sunt in aceeasi categorie....si la vise si la salariu!!!
Roxyaly cu masinile plecam, nu am avut de ales
...mi-e groaza de drum pt ca fac pisu din ora in ora
.Poza este in albumul de la semnatura
Christinam si eu am fost in Grecia anul trecut si-am gatit
ca nu mi-a placut nimik la restaurant...si preturile erau piperate rau
Ralici
asa-i ca-i super sa simti fluturasii???
..eu sunt topita
Miany
la mai multe sapt
...wow 24..
Lorelix si eu ma simt de multe ori nebagata in seama...da scriu in continuare

22+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
roxyaly spune:
Simina e minunata burtica ta.
Ai grija la mersul cu masina.
Vroiam sa va intreb daca voi simtiti intepaturi prin ovare si vagin, uter?
poate pozitia lui bebe sa imi dea aceste mici dureri?
20+
Matei Constantin
roxyaly
Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxyaly Vroiam sa va intreb daca voi simtiti intepaturi prin ovare si vagin, uter? poate pozitia lui bebe sa imi dea aceste mici dureri? |
si pe mine ma doare de ieri in stanga jos, cam pe unde ar fi ovarul stang, cred. e mai mult ca o intepatura si ma inteapa in functie de cum ma misc. pana acum n-am mai patit. sper ca e de la bebe si nu de la altceva.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
vias spune:
| citat din mesajul lui Ramonika chiar apropo de concedii, voi aveti de gand sa stati acasa pana implineste copilul 2 ani? sau mai putin? eu ma gandeam la 1 an sigur ca voi sta, apoi mai vedem. oricum ca bani cred ca tot acolo ies, daca-mi aleg 85% plus 200 lei alocatia cam tot la aceeasi suma ajung. insa nu stiu daca voi avea rabdare sa stau acasa chiar 2 ani, plus ca astia de la munca o sa uite ca exist poate dupa 2 ani, desi sunt obligati sa-ti asigure postul la intoarcere. Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor![]() |
stai linistita....la mine au uitat 4 luni de existenta mea

..si obligati sau nu totpe a alt post m-am intors 
...asa ca eu stau pana la ultima zi acasa...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
22+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
miany75 spune:
Din punct de vedere al postului la mine nu e problema ,asa ca ...
miany
23+
DAVID ANDREI
shtephy spune:
Buna dimineata fetelor!
Camy ce super e ca o ai pe mami langa tine.
Ramonika la mine nu s-a pus problema de rabdare in cei 2 ani de CIC, cand se apropia varsta nu stiam cum sa fac sa nu ma despart de puiul meu...vroiam sa fiu langa ea la fiecare cuvant nou ,gest nou ,nu vroiam sa mi se povesteasca evolutia ei... Asa ca nu am inceput munca nici in ziua de azi
.Cat despre tertipurile angajatorilor ,da ,ii cred in stare ,Doamne fereste de asa ceva ,dar cred ca relatia noastra cu bebeii o sa fie mai importanta ,angajatori se mai gasesc. Acuma zic si io ,e parerea mea,nu te supara pe mine,ok?
Lorelix imi pare chiar rau ca gandesti asa ,problema de la morfo nu ne era cunoscuta nici uneia banuiesc si oricum medicul ti-a spus sa nu te ingrijorezi .Sa vezi ce o sa mai vorbim singure cand ne-or creste copiii si or sa il ia pe NU in brate
.
Roxyaly si pe mine ma inteapa uneori pret de cateva secunde in diverse locuri din burtica.
Felicitari fetelor care schimba saptamana,eu vreau un fresh de porto pleeeeeeeeeease![]()
_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
19+
christinam spune:
Lorelix, nu te supara pe fete , nu cred ca au fost rau intentionate, ci chiar nu stiu mare lucru despre asta. Eu din vagi amintiri pot sa-ti zic ca apare frecvent la fat si de regula se rezolva de la sine pana la nastere si daca ti-a zis doctora ca e in limite normale probabil nu-i o problema.Oricum, eu sunt o fire extrem de prapastioasa si in locul tau as mai cere o parere, ca in RO e simplu sa-ti mai faci un eco la privat la altcineva. Asa probabil te-ai linisti si te0ai lamuri mai bine.
18 , mamica de David 5 anisori
vias spune:
| citat din mesajul lui lorelix buna dimineata fetelor! am o obiectie: DACA POSTEZ O PROBLEMA CU CARE MA CONFRUNT, VOI NU AVETI NIMIC DE SPUS PE MARGINEA EI. AM OBSERVAT CA DACA NU ESTI VECHE PE ACEST SUBIECT NU TE PREA ABORDEAZA LUMEA ![]() ![]() ![]() nu este prima oara cand postez ceva si nimeni nu-mi raspunde...sunteti cateva care vorbiti intre voi...si pe altele le ignorati. este o parere proprie...NU TREBUIE SA-MI RASPUNDETI..... VOI incerca sa va citesc din umbra...oricum vb singura ![]() ![]() ![]() lorelix 22+ sa fie SANATOS![http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#] |
eu ti-am raspuns!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
22+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
lacramioara2 spune:
| citat din mesajul lui camy_pus fetelor...nu am cum sa nu plang....miercuri trebuia sa-l sarbatorim...nu sa merg cu flori si lumanari la mormant.. ![]() ![]() ![]() acum am venit de la aniversarea baietelului prietenei mele... toata lumea era asa de fericita acolo...ei imi inteleg durerea si am mers dupa ce i-au cantat LMA..pt ca nu as fi rezistat... ..imi este greu, pt ca 15 iulie va fi mereu o data trista pt mine....la fel si 16 august cand a murit...si 20 august cand l-am inmormantat.. ![]() ![]() ..cand ma uit la alti copilasi si-i vad atat de fericiti...ii vad cum cresc...nu am cum sa nu ma gandesc la ingerasul meu... ...nu stiu cum o sa fie miercuri...chiar nu stiu...nu-mi pot inchipui...tot ce-mi vine in minte...este imaginea mea si a lui Cristi la mormantul lui... ![]() ![]() ![]() ![]() Acum vedeti si voi si simtiti probabil atata dragoste pt copilasii din burtici, ii iubiti, va faceti griji pt ei...va inchipuiti cata iubire aveti in voi...mai ales dupa ce se vor naste...si vor deveni atat de reali si de dragalasi???? Mi-e atat de dor de el...ca ma doare sufletul...si simt cum se rupe...mereu se rupe...si doar se rupe...pt ca nu-si mai revine sufletul meu....... Inima mea apartine copiilor mei, jumatate lui Darius si jumatate lui Flavius...asa va fi mereu...o jumatate va plange pana cand voi muri...sper din inima ca cealalta jumatate sa fie fericita pt Flavius...Doamne ajuta! ![]() Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 22+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe Flavius CristianPOZE |
OFFFF, draga mea draga,eu nu pot sa iti spun decat ca e firesc sa iti plangi copilul, uita-te la noi, la mine, plangem pentru tot felul de prostioare micute si neimportanta in perioada asta dar tu, care ai o asa mare durere. Eu cred ca e firesc si natural sa plangi putin si sa te intristezi, cred ca lacrimile tale nu ii vor face atat de rau lui Flavius, in schimb durerea innabusita si chinul sufletului, neexteriorizat, da.
O sa plangem si noi alaturi de tine, nu te teme, dupa plans o sa vina si zambet.
TE sarut cu toata dragostea.
Saptamana 16+