Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (57)
Raspunsuri - Pagina 14
lorelix spune:
buna dimineata fetelor!
am o obiectie: DACA POSTEZ O PROBLEMA CU CARE MA CONFRUNT, VOI NU AVETI NIMIC DE SPUS PE MARGINEA EI.
AM OBSERVAT CA DACA NU ESTI VECHE PE ACEST SUBIECT NU TE PREA ABORDEAZA LUMEA 

nu este prima oara cand postez ceva si nimeni nu-mi raspunde...sunteti cateva care vorbiti intre voi...si pe altele le ignorati.
este o parere proprie...NU TREBUIE SA-MI RASPUNDETI.....
VOI incerca sa va citesc din umbra...oricum vb singura

lorelix
22+
sa fie SANATOS!
[http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#]
roxyaly spune:
lorelix nu te supara pe fete.E drept ca cele care sunt mai vechi vorbesc mai mult intre ele dar asta pentru ca se cunosc mai bine.
Nu te ignora nimeni sa sti spune ce problema ai si eu voi incerca sa te ajut.
hai lasa supararea 

20+
Matei Constantin
roxyaly
miany75 spune:
buna dimineata si de la mine ..am intrat in saptamana 24 ..asa ca
sa stiti si voi..si va invit la tot ce va doreste "sufletelul"...

miany
23+
DAVID ANDREI
miany75 spune:
Lorelix nu stiu in ce masura ai sau nu dreptate ,dar vizavi de ultimul post (era vb de ceva mica problema la echo ,daca bine am retinut) ,probabil nimeni nu a raspuns pt ca efectiv nu stia ce sa iti zica ..nu cred ca e cazul sa ne aventuram in chestii pe care nu le stapanim prea bine.
Eu pot sa iti spun doar ca trebuie sa ai incredere in ceea ce ti-a spus medicul tau si eventual,daca te simti mai linistita, sa ceri o a doua opinie..
miany
23+
DAVID ANDREI
roxyaly spune:
Miany felicitari pentru 24 saptamani ce mari sunteti.
Doamne ajuta sa fim bine sanatosi pana la capat ca apoi sa vb despre cum cresc copiii nostrii.

20+
Matei Constantin
roxyaly
miany75 spune:
Lilyka -multa sanatate,sarcina usoara in continare si sa traiesti multi ani fericiti alaturi de familie!
Simona.do-bine ai venit ,sarcina usoara si
sanatos!
miany
23+
DAVID ANDREI
Ramonika spune:
lorelix - si eu spun ca probabil lumea nu stie ce sa-ti raspunda, nu suntem medici si in unele probleme chiar nu ne putem da cu parerea, tot medicul are (sau ar trebui sa aiba) ultimul cuvant.
plus ca eu am mai zis si altor fete (deci nu e vorba neaparat de tine). cand o sa incepeti si sa oferiti, atunci o sa si primiti. ![]()
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
miany75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxyaly Miany felicitari pentru 24 saptamani ce mari sunteti. Doamne ajuta sa fim bine sanatosi pana la capat ca apoi sa vb despre cum cresc copiii nostrii. ![]() ![]() 20+ Matei Constantinroxyaly |
multumesc si sa te auda DD!

miany
23+
DAVID ANDREI
miany75 spune:
Apropo de concediu de ingrijire ,eu m-am gandit sa stau acasa cat se poate ..toata lumea asa imi zice si inclin sa cred ca au dreptate,primii ani din viata sunt cei mai importanti ..nu as vrea sa pierd momente esentiale...![]()
miany
23+
DAVID ANDREI
roxyaly spune:
Asa este Miany primii anisori sunt cei mai importanti si trebuie sa le fim alaturi.
Cunosc multe mamici care inainte sa nasca spuneau `ca ele nu vor sta acasa 2 ani, si imediat dupa nastere si-au schimbat gandirea. Piticii ne vor schimba foarte mult asa ca pana la nastere ne facem tot felul de planuri care imediat dupa ce bebe vine pe lume se schimba.
20+
Matei Constantin
roxyaly