Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (57)
Raspunsuri - Pagina 13
vias spune:
Buna dimineata fetelor
o saptamana usoara dragalaselor! 
a venit mami...eu stau la calculator si ea s-a apucat de curatenie ![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
22+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
Ramonika spune:
neata fetelor,
e o vreme la noi, numai buna de facut
sau numarat bani... dar noi cum deja am facut
ne ramane sa numaram banii, daca avem ce... ![]()
mai am sapt. asta si apoi intru in concediu... 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
dienutze spune:
Neata fetelor!
Azi dam piersici si caise, cafelute si prajiturici! Am facut 20 de saptamani!!! Nu imi vine sa cred ce repede a trecut! 
va pup!
20+ astept pe
Vlad Alexandru pe 30 noiembrie!
sa fim sanatosi!
A_driana spune:
bun venit burticilor noi, sarcina usoara si la termen...
fetelor, vorbiti de vise, eu visez ca eu il insel pe sotu, nu invers
....
of cat mai am eu pana la concediu ,, de tot''....mai vin la servici luna viitoare si apoi gata....2 ani si 3-4 luni libera 

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
19+
David
strumfulet + poza strumfulet
Ramonika spune:
chiar apropo de concedii, voi aveti de gand sa stati acasa pana implineste copilul 2 ani? sau mai putin?
eu ma gandeam la 1 an sigur ca voi sta, apoi mai vedem. oricum ca bani cred ca tot acolo ies, daca-mi aleg 85% plus 200 lei alocatia cam tot la aceeasi suma ajung. insa nu stiu daca voi avea rabdare sa stau acasa chiar 2 ani, plus ca astia de la munca o sa uite ca exist poate dupa 2 ani, desi sunt obligati sa-ti asigure postul la intoarcere.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
A_driana spune:
eu voi sta acasa 2 ani, nici o zi mai putin...
....sau cel putin asa zic acuma....
eu ma incadrez la cei 600+200 lei, si adunati sunt mai multi decat iau daca vin la servici, asa ca voi sta bine mersi acasa....macar nu-mi bat capu cu ,,desteptii'' la servici ![]()
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
19+
David
strumfulet + poza strumfulet
roxyaly spune:
Camy ma bucur ca ti-au venit ajutoare
sa nu mai faci efort !!!!.
Simina ce bine de tine ca pleci in vacanta. Mergi cu avionul? ca noi anul trecut am mers cu masina si a fost destul de obositor drumul .
Nu se deschide link-ul unde ai pus poza oare de ce?Cat despre wireless da au asa ca ne povestesti cum stai cu burtica la soare.
dienutze felicitari pentru jumatatea drumului. Sa dea Dumnezeu sa ajungem toate la termen sanatoase.

20+
Matei Constantin
roxyaly
christinam spune:
Buna dimineata,
ce bine de voi ca puteti sta 2 ani in concediu maternal. Aici t-i se da doar unul din care numai 9 luni platiti, cu o suma fixa, putin pt preturile de aici.
Simina, burtica ta e o minune. La toate va creste numai mie nu??!!!!
Cred ca va fi super in concediu, cand ai all-inclusive e relaxare totala. Noi nu am avut asa inca niciodata dar am auzit de la altii. Oricum cand vom merge si noi in Spania in august cred ca tot la cratita voi ajunge ca prichindelul asta al meu e un mare mofturos. Acu 2 ani in Grecia am comandat la restaurant vreo 5 feluri, ca doar o sa-i placa ceva, dar in afara de paine nu s-a atins de nimic. Mi-era sa ma bag in pamant de rusina cum infulecam noi cu sotul ca porcii iar el statea cu un coltisor de painica in manuta.
18 , mamica de David 5 anisori
Pirelia spune:
Neata tuturor si multi
ici
Ce mi-ar placea si mie sa intru in concediu. Eu il voi lua doar pe hartie, ca in rest .... de pe acum am inceput sa-mi pregatesc plecarea si cred ca nu voi termina totusi pana la sfarsitul lui noiembrie, cand voi naste. Probabil ca o saptamana tot imi voi lua si eu in august. Poate il conving si pe iubitul meu sa-si ia concediu si sa fugim la munte. Sa vedem.
Viitoare mamica in culmea fericirii 20+ (18+)
raluci_b spune:
neata fetele
raportez concurs de inot face fimiu
, ce bine e sa-l simt mereu
20 
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro