Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (57)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Mai scriu eu ceva aici , asta ca sa nu se duca subiectul nostru pe pag 3......
Vai ce vreme de r...t. E bine totusi pt mine , ca nu mai mor de cald

Bety ce program folosesti???imi imaginez ca nu esti pe explorer de nu poti deschide filmuletele

Offff, mai am 5 zile si plec in vacanta...abia astept

22+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna fetele!
Am intrat si eu sa imi pun un pahar de bere de la Simina si e taaaaare buna si observ un chiul in masa...parca nu a fost never asa liniste pe aici.Felicitari Simina pt cele 22 de saptamani!

La multi ani! Lillika! Te asteptam cu un pahar de bere si o veste de la voi.

Ramona,mami de Stefania-Francesca(20.11.2006)&19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christinam spune:

Simina, merci de explicatii cu semnatura, am reusit si am schimbat si saptamana. Tot degeaba de altfel ca am varsat de 3 ori azi. Mama a plecat si imi innebunesc barbatul acum, dar de maine belea, ca ramanem singurei cu David pana seara cand vine el. Macar daca as fi in stare sa conduc dar imi curge saliva incontinuu si musai sa tin un teanc de servetele tot timpul la gura, asa ca nu merge condusul cu o mana. dar macar sunt supla!!!! Am intrat la solduri in niste pantaloni de gravi cu 2 marimi mai mici decat aveam inainte.

Vad si in listuta ca o draguta Lillyka sarbatoreste azi. La Multi Ani si tot ce iti doresti, in primul rand un bebe minunat si sanatos !!!

18 , mamica de David 5 anisori

Mergi la inceput

Christinam te invidiez pentru suplete dar nu si pentru varsaturi.II multumesc lui Doamne Doamne ca nu am avut parte de ele la nici una din sarcini.Tin pumnii sa scapi repede repede de ele,chiar de maine,ok?

Simina nu am retinut unde pleci in vacanta si cat stai.Si pe tine te invidiez ca anul asta nu mai pupam vacanta,ne-am schimbat domiciliul si acum strangem din dinti ...ar trebui cureaua dar nu e cazul .

Mergi la inceput

scuze,mesaj gresit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christinam spune:

Stephy, esti o scumpa , de te-ar auzi Cel de Sus!
Un la toate, cred ca ma pun in pat si ii las pe baiatii mei sa se descurce singuri cu programul de seara.

18 , mamica de David 5 anisori

Mergi la inceput

Eu pot vedea filmuletele si cu mozilla si cu explorer,dar de pe pc-ul surorii mele merg doar cu explorer asa ca ,Bety, daca folosesti mozilla poate incerci si alt browser.

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shtephy
Simina nu am retinut unde pleci in vacanta si cat stai.Si pe tine te invidiez ca anul asta nu mai pupam vacanta,ne-am schimbat domiciliul si acum strangem din dinti ...ar trebui cureaua dar nu e cazul .

Plecam in Antalya pentru 7 zile .Este pt prima data cand ma duc la un hotel de 5* all inclusive.Abia astept
Nu stiu daca au wirelles acolo da eu imi iau leptopul..poate am norocul sa vb cu voi de pe sezlong

Christinam mai pune un + dupa numarul de saptamani...

22+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Burtika mea azi:http://family.webshots.com/photo/2381190030104106152TIozhM

Noapte buna fetele!!!!

22+ cu Andreea

Mariana
bebe

Mergi la inceput

Simina o sa fie super si precis o sa fii online cu noi.
Burtica e

Noapte buna si de la noi!

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 19+

Mergi la inceput