Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (57)
Raspunsuri - Pagina 11
BoboMom spune:
Anca, multumim pentru mesaj! 
Laura
22+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
ionelamaria spune:
Lillyka La multi ani!

Buna dimineata tuturor. Sa aveti o duminica frumoasa

19+ 
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
vias spune:

Lyllica

La multi ani fericiti, sanatate multa tie si familiei tale, sarcina usoara si la termen...si neaparat un copilas sanatos si frumos!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
22+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
vias spune:
si pt voi dragalaselor, o duminica excelenta 

...
desi la Brasov ploua foarte tare....

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
22+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
roxyaly spune:
Lillyka la multi ani!!!!!!!!!!!!!!
sanatate multa iti doresc tie si lui bebe.

20+
Matei Constantin
roxyaly
simina_kin spune:

Buna ziua!!!!!!!

Sa curga berea
pentru gravidutzele mele
!!!!!!

AM FACUT 22 SAPTAMANI

Si sa bem si-n cinstea Lillykai

.La multi ani

22+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
simina_kin spune:
heeelloooooooooouuuuuuuuuuuu nu mai vrea nimeni sa scrie???????
22+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
fluturasha23 spune:
uite simina scriu eu....sunt mamica de noiembrie 2008.
intrasei la noi sa mai ceri sfaturi...nu stiu daca pe asta il stiti dar eu zic ca e un lucru important: sa va cautati pediatru din timp, ideal ar fi sa fie verificat (pe cel putin un copil de-al cunostintelor) si foarte bine ar fi sa faca si vizite la domiciliu....credeti-ma, cand veniti acasa cu bebe din maternitate si trebuie sa-l vada pediatrul care o sa-l aiba sub supraveghere, nu cred ca o sa va convina sa iesiti cu bebicii in frigul ala....plus ca la 2, la 4, la 6 luni o sa aiba de facut mai multe vaccinuri (eventual si la 5 si 7 luni, etc.) si e mai convenabil sa vina acasa decat sa va trambalati prin oras in frig....
daca imi mai aduc aminte de ceva va mai scriu...
sarcini usoare in continuare!
mami de Iulia
DORIS_71 spune:
Simina s-o tii tot asa pana la 40 de saptamani. Mersi ptr. PM da tot la fel se vede, ca pe prima pagina.
Doris
20+
Matteo ......
poze
BoboMom spune:
Lillyka, la multi ani! 
Simina, felicitari pentru schimbarea saptamanii si numai bine in continuare! 
Duminica placuta in continuare!
Laura
22+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)