Hidrosalpinx 6

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

MULTUMESC BLANCHE.TU CE FACI?CE PLANURI AI?

iana

21+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

olgutza! sterila suna super dragut! Mie mi-au spus ca sunt...CASTRATA! dupa anexectomie

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olgutza0905 spune:

Super dragut...in sfirsit am zimbit:))) Castrate sau sterilizate....sintem cele mai tari:))) Va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Cami, scuze de intrebare, dar de ce a trebuit sa iti faca anexetomie?Anexetomie bilaterala?

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

blanche te-am auzit si m-am prezentat si nu oricum ci proaspata purtatoare de 2 blastocisti "made"in ungaria transferati simbata, 3 oct. Acu stau, stau si cuget ca ardeleanu ca de data asta e musai sa fie bine, sper sa o urmez pe iana
iana felicitari pentru pereche, eu cred ca esti cea mai fericita mamica din lume
olguta e mai bine asa crede-ma, decit sa te incurce mai bine sa iti sporeasca sansele, fie si cu un procent infim. Si eu am luat cu greu decizia de a scoate trompele inutile dar daca tot nu imi foloseau la nimic mai bine fara ele. Am asteptat ani sa se petreaca minunea si nu s-a intimplat nimic, pierdeam doar vremea. Mult mult noroc, o sa fie bine vei vedea
tamarillys promit sa vin cu un beta mare sa ma treci pe listuta la fiv in ungaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Mara
Doamne ajuta sa vii cu beta mare!
O avem pe Iana aici, care ne sustine si ne transmite incredere, ca e posibil sa devenim si noi mamici.
Eu in ianuarie voi mai incerca inca o data.
Deocamdata imi refac analizele, PAP, culturi de col, mycoplasma, etc

http://tt.lilypie.com/90dop3.png

Mergi la inceput

coco cu siguranta vine si vremea sa fim mamici, trebuie doar sa nu ne pierdem speranta
pup toate fetele

Mergi la inceput

coco cu siguranta vine si vremea sa fim mamici, trebuie doar sa nu ne pierdem speranta
pup toate fetele

Mergi la inceput

scuze, calculatorul meu a luat-o razna si am postat de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

MARA ce surpriza,bravo!Felicitari pt. blastocisti si te trag dupa mine la odisee,dar mai intai Tami trebuie sa te treaca aici pe listuta,sa vada fetele cum invingem noi hidrosalpinxul.
Coco,TAMI.BLANCHE,CRISTAL

iana

21+ si

Mergi la inceput