Hidrosalpinx 6
Raspunsuri - Pagina 15

cami30 spune:
olgutza! sterila suna super dragut! Mie mi-au spus ca sunt...CASTRATA! dupa anexectomie
cami

olgutza0905 spune:
Super dragut...in sfirsit am zimbit:))) Castrate sau sterilizate....sintem cele mai tari:))) Va pup!!!

tamaryllis spune:
Cami, scuze de intrebare, dar de ce a trebuit sa iti faca anexetomie?Anexetomie bilaterala?
incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

mara72 spune:
blanche te-am auzit si m-am prezentat si nu oricum ci proaspata purtatoare de 2 blastocisti "made"in ungaria transferati simbata, 3 oct. Acu stau, stau si cuget ca ardeleanu
ca de data asta e musai sa fie bine, sper sa o urmez pe iana
iana felicitari pentru pereche, eu cred ca esti cea mai fericita mamica din lume
olguta e mai bine asa crede-ma, decit sa te incurce mai bine sa iti sporeasca sansele, fie si cu un procent infim. Si eu am luat cu greu decizia de a scoate trompele inutile dar daca tot nu imi foloseau la nimic mai bine fara ele. Am asteptat ani sa se petreaca minunea si nu s-a intimplat nimic, pierdeam doar vremea. Mult mult noroc, o sa fie bine vei vedea
tamarillys promit sa vin cu un beta mare sa ma treci pe listuta la fiv in ungaria

Cocolyso spune:
Mara
Doamne ajuta sa vii cu beta mare!
O avem pe Iana aici, care ne sustine si ne transmite incredere, ca e posibil sa devenim si noi mamici.
Eu in ianuarie voi mai incerca inca o data.
Deocamdata imi refac analizele, PAP, culturi de col, mycoplasma, etc
http://tt.lilypie.com/90dop3.png

mara72 spune:
coco cu siguranta vine si vremea sa fim mamici, trebuie doar sa nu ne pierdem speranta
pup toate fetele

mara72 spune:
coco cu siguranta vine si vremea sa fim mamici, trebuie doar sa nu ne pierdem speranta
pup toate fetele

iana_mari spune:
MARA ce surpriza,bravo!Felicitari pt. blastocisti si te trag dupa mine la odisee,dar mai intai Tami trebuie sa te treaca aici pe listuta,sa vada fetele cum invingem noi hidrosalpinxul.
Coco,TAMI.BLANCHE,CRISTAL
iana21+
si