Hidrosalpinx 6
Raspunsuri - Pagina 14

Cocolyso spune:
Iana, prezent!
Azi m-am intors la servici, am fost plecati in Delta cateva zile.
M-am relaxat un pic si putin mi-a lipsit sa nu iau calculatorul cu mine si de mai multe ori ma intrebam ce o mai fi pe forum.
Felicitari pt carucioare, sa fiti sanatosi!
Iti multumesc ca nu ne-ai uitat si ne tii in priza cu vesti bune.
Joi merg la consultatie la Biogenesis, de abia astept.
Cristal ma bucur tare ca esti optimista, pup fata draga!
Blanche, Tamy?
Va pup pe toate fara deosebire si asteptam vesti bune!
http://tt.lilypie.com/90dop3.png

iana_mari spune:
COCO pai cum sa va uit,niciodata.Dar tu ai fost aici aproape de mine si nu mi-ai zis?Unde anume ai fost ca si noi avem o cabanuta in DELTA.
Mult noroc,joi.
iana21+
si

tamaryllis spune:
Iana, felicitari!
Ce frumos! Daca ai timp, poate ne pui un link cu .
Coco, bafta!Sa ne spui si nou ce impresie ti-au facut medicii de acolo.
Eu am racit si trebuie neaparat sa iau pastile, deci nu voi merge nici luni sa-mi fac analizele de trombofilie. Sa fie vreun semn?
incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Cocolyso spune:
Iana am fost la pensiunea Prodelta, a fost excelent.
asa e tu esti din Tulcea....am uitat.....batranetea.
Data viitoare cand mai vin te anunt.

olgutza0905 spune:
Salutare fetele!!! De ieri sint oficial sterila chirurgical:((( Ar trebui sa fiu fericita ca operatia a decurs bine si sint deja acasa, cu ceva dureri dar nu prea mari....insa...gindul ca n-o sa pot avea copii NICIODATA decit cu FIV...desi stiu asta de 2 ani...acum e prea oficial si irevocabil...sint cam depresiva...sper sa-mi treaca si sa ma remontez psihic pentru urmatorul FIV. Apropos...am auzit ca se deschide o clinica super tare in Timisoara cu medici din Grecia...fetele din Tm ...stiti ceva?
Va pup pe toate si multa bafta!!!!

tamaryllis spune:
Olguta, ma bucur f tare ca esti bine! Ma intrebam ce mai faci, deci imi pare bine ca ai dat un semn de viata. Te-am mai "strigat" eu de cateva ori, dar nu m-ai "auzit"!
Cred ca e o etapa normala. Si eu am trecut prin ea; o sa te obisnuiesti cu idea, caci oricum gandeste-te ca nu iti foloseau la nimic trompele in starea in care erau!
Cand incepi? Mergi tot la Zadori?
incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

iana_mari spune:
TAMI MULTUMESC DIN SUFLET.
OLGUTA FELICITARI!
COCO ASA SA FACI ,DATA VIITOARE SA MA ANUNTI.
iana21+
si

olgutza0905 spune:
Nu stiu daca merg la Z. In oct se deschide o clinica in tm cu dr din Grecia. Si ma bate gindul sa dau cu nasul pe-acolo. Cica tipul si=a facut cursurile prin state si l-am gasit pe net cu tot felul de studii cu fiv. Asa ca nu stiu. Va tin la curent. Va pup

Cocolyso spune:
Olguta sa te refaci repede, gandeste-te ca e un pas inainte catre un fiv reusit.
Vezi ca si topicul ''biogenesis'' poate e vb de acelasi medic si clinica, deschisa recent la Bucuresti.
Eu ma gandesc sa fac fiv ori in noiembrie ori ianuarie, nu stiu inca, sa vedem ce spune si medicul.
o zi buna tuturor!

Blanche25 spune:
Iana ai cea mai dorita semnatura . Sanatosi, frumosi si la termen!
x3
Cocolioso tin pumnii sa te umple de optimism discutia cu medicul.
Olguta bine ai revenit fara balauri. Fiv reusit in curand!
Maraaaaaaaaaaaaaaaaaa unde esti? Te asteptam cu vesti bune!
Tamary te rog sa modifici si la mine FIV2 sarcina biochimica
Multumesc