Hidrosalpinx 6
Raspunsuri - Pagina 16

tamaryllis spune:
Mara, dci o sa te trec pe doua listute! De abia astept! Felicitari pt embrionasi si in curand sa ai o semnatura ca cea a Ianei!
Cami, abia acum am citit ce ai scris la un alt subiect si m-am lamurit cum sta treaba cu anexectomia. Eu m-am speriat crezand ca, Doamne fereste, ti-au scos si ovarele! Scuze!
incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Blanche25 spune:
Mara bravo ma bucur tare, 4 blasto . Ce tratament ai avut?
Pumnii tare stransi!
Pup toate fetele

mara72 spune:
blanche protocol scurt de data asta( primele 3 fiv au fost cu protocol lung )cu gonal si menopur, 7 zile de stimulare cu gonal si una cu menopur. Am raspuns bine, 12 ovocite dar nu asta era problema mea, ca stiam ca raspund bine la stimulare. Problema dureroasa pentru mine era fertilizarea dar a fost ok, s-au fertilizat 6 din 12 iar 4 au ajuns la blastocit asa ca sunt multumita de cum au decurs lucrurile.Acu stau closca citeva zile si sunt plina de speranta
Tu ce mai faci, ce planuri de viitor ai?

Cocolyso spune:
Ce faceti fetelor?
Mara de abia astept sa vii cu vestea buna.
Eu cum v-am spus in ianaurie incep iar, am avut ceva emotii ieri cu nemernicii de guvernanti, dar bine ca s-a lamurit;era culmea sa se interzica fiv si inseminari, atata vreme cat in tarile civilizate sunt proceduri, primele 2-3 gratuite.
http://tt.lilypie.com/90dop3.png

tamaryllis spune:
Mara, ce faci? Cum te simti?
Cum ti-ai propus? Stai cumintica pana la 14 zile? sau faci beta mai devreme? Doar te rog teste de pipi sa nu faci, caci mie imi pare f rau ca am facut! M-am agitat, am plans, s-au contractat muschii de la plans si in aceeasi zi am simtit ca o arsura/durere in dreptul uterului: e clar ca atunci s-a desprins! Si de dimineata facusem si beta care era 10.15. Poate daca nu ma agitam asa...
Iti tin pumnii sa fie bine!

mara72 spune:
tamarillys am facut atitea teste pipi la viata mea, in cei 10 ani de cind tot vreau un bebe ca mi-e rau numai cind ma gindesc la ele asa ca ma voi duce direct la testul de singe. Nu pot sa zic ca la asta n-am emotii deloc ca ma ia cu lesin numai cind ma gindesc e ca si cind as astepta un rezultat la examen. Nu stiu, fiv-ul asta a fost altfe, totul a decurs foarte bine, mi s-a parut mai usor, mai relaxant, eu am fost mai relaxata, poate ca e si efectul vitaminelor pe care mi le-au dat la greu dar nu vreau sa fiu pripita, vreau sa imi pastrez calmul si sa ma duc la test cu convingerea ca va fi bine si o sa am un beta mare. Trebuie sa fie mare ca il astept de muuuulti ani

guzelnico spune:
Buna seara, fete dragi!
In primul rand, multumesc pentru materialele postate pe prima pagina.
De cateva zile, de cand noul dr a observat existenta hidrosalpinx pe trompa stanga, in timpul ecografiei, citesc in nestire sa stiu ce ma ateapta.
Azi a decis: sambata- laparo pt clemarea trompei stangi si, daca va vedea ceva in neregula, si clemarea trompei drepte. Dupa aceea, obligatoriu FIV3.
In februarie 2008, am facut HSG dar rezultatul a fost foarte bun: toate caile deschise- mi s-a comunicat.
In august 2008 am facut primul FIV, cu sarcina oprita din evolutie la 4 saptamani.
In februarie 2009, am facut al doilea FIV, fara reusita in implantare.
Intrebari:
1. A mai trecut cineva prin experienta laparo pt clemarea trompelor din cauza hidrosalpinx?
2. Exista posibilitatea ca, in timpul interventiei, sa fie extras lichid in vederea analizarii lui d.p.d.v. imunologic si biochimic?
3. Ce analize/ tratament ati facut atunci cand vi s-a depistat hidrosalpinx?

tamaryllis spune:
Guzelnico, nu vreau sa iti spun bine ai venit la subiectul asta, ca nu e cazul!
Imi pare bn ca te-au ajutat informatiile de pe prima pagina!
Parerea mea e sa nu iti clemeze trompele, ci sa le scoata/o scoata, caci lichidul se poate scurge in uter si dupa clemarea trompelor! Oricum, dupa clemarea trompelor, acestea numai sunt bune decat ca ornament.
Cine te opereaza?
Mie dr mi-a spus ca mi-a luat si lichid pt analiza, dar pe biletul de externare nu scria decat sactosalpinx bilateral, nimic despre proprietatile lichidului.
Mie nu mi-a recomandat niciun tratament, cu toate ca am intrebat. Am vazut ca unii dr dau antibiotice inainte de fiv, dar situatia asta am constatat-o la cele care nu aveau trompele scoase/clemate.
Daca obtii ceva informatii noi, te rog sa ni le impartasesti si noua!

guzelnico spune:
Tamaryllis, iti multumesc pentru intampinare.
Clemarea asta e un fel "dragut" de a spune ca-mi innoada trompele? In ce consta clemarea, de spui ca exista riscul de a se mai scuge "otrava" in uter?
Interventia o fac intr-o clinica din Turcia.
Si FIV-urile tot aici le-am facut. Si pe-al 3-lea, cel norocos, tot aici intentionez sa-l fac dar am schimbat dr.
Oare de la ce se acumuleaza hidrosalpinx?
Nu am avut niciodata infectii. In feb 2008, in urma HSG, nu am primit diagnostic de hidrosalpinx.
Desigur ca va tin la curent si, orice aflu, voi impartasi cu voi.

cami_antonia spune:
Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Da-ti mai departe va rog!!!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!