Rugaciune ortodoxa pentru a dobandi prunci (42)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui medamaya1

Io va pup cu drag pe toate.Despre mine, duminica voi devenii mamica, adoptam o fetita care se naste duminica, pe care o va chema SOFIA, sint tare tare emotionata si nerabdatoare si fericita, sotul meu este si mai emotionat ca mine, ce sa va spun, nu prea am cuvinte.Cam asta am facut eu de cind nu am mai intrat ,am alergat ca nebunii pe la dr sa vedem ce si cum, a fost o perioada grea , dar finalul va fii unu frumos.De fiv-uri nu m-am lasat, asa ca in toamna voi merge din nou la unguri, la fiv nr 6, pina atunci tot ce-mi doresc e sa se nasca sanatoasa cea mica, atit.Vedem noi ce si cum dupa aia.
Va pup si fie sa vi se implineasca cele mai arzatoare dorinte tuturor

http://community.webshots.com/user/meda78?vhost=community

Ce veste extraordinara !!!
Meda, ma bucur din suflet, sa aveti parte numai de bucurii si impliniri de acum incolo
Asteptam poze cu bbSofia si mamica ei fericita

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

[size=4]caciantoni[/size=4]sa va dea Bunul Dumnezeu sanatate, cat ma bucur pentru tine, ai fost binecuvantata!
medamaya , si tie micuta Sofia sa iti traiasca, sa va bucurati de ia, , ai sa vezi la toamna....o sa fie un HCG mareeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

caciantoni

FELICITARIIIIIIIIIIII

DE ACUM INAINTE AI MAREEEEEEEEE GRIJA DE TINE SI DE SAMBURICA ....

ASTEPTAM POZE DE LA PRIMUL ECO

cipicah poate multe nu am raspuns ca nu am avut real timp ... eu recunosc ca asta e motivul ... suntem atat de prinsi cu bebe ... cu lucrarile de doctorat ... cu alina si adrian si cu campania de strangere de fonduri pt ei ca nu mai apucam sa facem multe ...

desi citesc zilnic ... ne rugam la fel ...
nu cred ca cineva de pe forum daca nu scrie nu se roaga sau nu ne baga in seama ... poate trece doar printr-o perioada fara chef de scris ,,,...

asta nu inseamna ca tre sa judecam

vom fi judecati de altcineva .. mult mai important

MEDAAAAAAAAAAAAAAAAAA .... MILIOANE DE FELICITARI SI TIEEEEEEEEEEE

DOAMNE AJUTA SA FIE BINEEEEEEEEEE

LUCA AI PM ... mercic de ajutor ... au ajuns banutii

maria08 poate ne vedem saptamana viitoare ... ce zici????

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Citat:
citat din mesajul lui cipicah
Acum insa intreb :doar Alina Gabriela crede cu fermitate ca nu te poti ruga alaturi de catolici,ce sunt eretici? Doar ea Il marturiseste pe Hristos?

eu vorbe mari si frumoase nu stiu a spune asa ca cipicah, deeva, oanka80 si altele, stiu doar ca am intrebat mai demult pe preotul meu - in urma unor discutii cum ca nu ar fi bine sa ne rugam pentru cei care nu sunt de credinta ortodoxa - si mi-a spus ca toti suntem copiii Domnului, si ca el nu ar putea sa nu se roage pentru cine ii cere, chiar de nu e de credinta lui. si mi-a spus sa pot sa ma rog pentru oricine vreau.
stiu o fata care este protestanta, este si graviduta, iar eu am pus-o pe pomelnic si mereu am pomenit-o in rugaciune si in biserica si acasa si slava Domnului totul decurge normal, si credeti-ma ca este singura graviduta pe care o stiu fara probleme in sarcina. Domnul imi asculta rugaciunea deci si are grija ei.
nu m-a invatat nimeni, si nu stiu multe randuieli bisericesti, recunosc, dar un lucru il stiu de mica si nu mi l-a scos nimeni din cap si anume ca pot sa spun o rugaciune pentru absolut oricine pe lumea asta, fara sa imi pese de religia lui.
port cu mine imaginea bunicii mele din partea tatalui, o femeie maruntica si slaba tare care petrecea ore in sir in genunchi la icoana. eu eram copila la cativa anisori si ma jucam cu ea si ma urcam in spatele ei... dar ea niciodata nu m-a certat si nu a zis nimic, continua sa se roage, nimic nu o abatea de la rugaciune. eu nu intelegeam staruinta ei atunci, dar incet incet am invatat sa ii respect orele petrecute in genunchi si nu o mai chinuiam sa se joace cu mine. femeia asta m-a invatat Tatal Nostru. va jur ca nu imi amintesc nimic despre bunica mea decat ca m-a invatat aceasta rugaciune si cum se ruga in genunchi ore in sir.
ciudat ca mi-am amintit asta acum... tocmai ce am tras un plans zdravan dar v-am citi si m-am linistit. si acum gandul mi-a zburat catre bunica mea.

oare cand o sa invat sa multumesc pentru tot ce a bun in viata mea... si sa nu ma mai manii pentru ca nu am ceva ce imi doresc acum... imediat?
sunt zile cand sarut icoanele si ii vorbesc Domnului si ii arat recunostinta... dar sunt si zile cand il supar cu plansul meu si intrebarile mele de ce si cand si va fi vreodata......

am scris mult, ma iertati va rog.

insa acum m-am linistit.

va multumesc.

_

www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: A fi femeie
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Medamaya: Felicitari!!!! Fie ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va aiba in paza pe toti 3!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Happymum, toate sunt randuite sa se intample la timpul lor, asa ca nu ne ramane decat sa ne impacam cu lucrul asta, sa ne rugam mult si sa avem rabdare .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Medamaya Binecuvantata esti de Domnu Bunu' ca ti-o'ndreptat inima spre prunca Sofia. Dumnezau si Maica Domnului s-o ocroteasca si s-o creasca. Si de-a fi voia Lui sa'ngaduie si frati pentru micuta voastra.

livsy Tat am vrut sa-ti spun si eu concediu placut, da' cum ma misc mai mereu ase ca ardeleanu', pana m-am trezit...n-am mai avut cui sa zic. Amu primeste urarea mea tarzie de:bine ai revenit!. Nadajduiesc ca ti-o fost spre hodina aceasta mica vacanta.

happymum Multam fain de compliment, io scriu ce sufletu-mi dicteaza. Cat priveste ereticii, am zis mai devreme sa-mi fie cu iertare da' eu n-am discernamant. Pot numa sa ma rog Domnului sa ne deschida capu' la fiecare din copiii Lui. Si cand vine ceasu' sa faca bine sa ne cearna El, ca sita si masura tot la El si nu la mine. Ferica de cei ce pot osebi dreptii de rataciti, aia au ochii deschisi in lumea asta plina de'ntunerec. Oricare ar fi parerea fiecaruia dintre noi, intelept ar fi sa nu intram in polemica, sa ascultam vorbele celor daruiti de Domnulcu limpezimea mintii si sa nu judecam pe nime'.

cami antonia nu ne-ai mai zis de Alina, sa intelegem ca starea ei ii spre bine?

Ieri m-o sunat monimo era in trecere, am vorbit la telefon, da' n-am putut sa ne vedem. Ii o persoana foarte deschisa si comunicativa.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

happymum, uite cum mi-ai amintit de strabunica mea , care imi zicea , Dumnezeu are o scara pe care ne urca si una pe care ne coboara , si cand ne urca si cand ne coboara tot copii Lui suntem , si ne iubeste
de la cei simpli si smeriti , modesti , si atat de placuti vederii si auzului , am invatat ca Dumnezeu ii Iubire , si tot Lui, Domnului Ii multumesc pt ca ne-a deschis sufletele , si sper sa ne sporeasca in Iubire Credinta si Milostenie , indiferent fata de cine , noi (sper) sa ramanem deschisi (sotul si cu mine ) ..si fata de oameni , si fata de oricine sau orice lucru facut de El

am zis ca nu spun aici pe topic , sa nu intristez.. insa ..starea alexiei nu este deloc buna , ne straduim din rasputeri sa strangem bani , sa punem toti ca sa poata pleca , caci aici clar nu i se da nicio sansa la viata .. pur si simplu medicii romani refuza sa o opereze ..
si pritena mea , nu are ce vinde , nu are casa , nu are cum sa stranga 40.000 euro , decat prin ajutor , si am vorbit cu sotul si i-am dat o parte din banii nostri de fiv ; nu o spun spre lauda , fereasca Dumnezeu , ci ca sa-I multumesc Lui , ca am inteles ca altii pot fi in anumite momente mai importanti ca noi , indiferent de religie , sau de orice altceva , sunt copii ai Doamnului , si trebuiesc ajutati; sotul meu este mai chibzuit si nu mica mi-a fost mirarea cand nu s-a opus sa-i dam banii..Dumnezeu este bun , si indiferent ce va decide pt Alexia , noi incercam sa-L induram sa o faca bine ..sa o ajute sa zambeasca asa cum ii sta bine unui ingeras ce nu a implinit nici 5 anisori
Dumnezeu este iubire , fata de toti oamenii , fara niciun fel de diferentiere

Doamne ajuta tuturor

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Ajutati-o pe Aexia(cancer cranian)
Cont in Lei: RO14INGB0000999901546063
cont Euro: RO57INGB0000999901546065, cod SWIFT al ING Bank sucursala Bucuresti: INGBROBU ;
Banca corespondenta pentru Eur - ING Bank N.V. Amsterdam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris_23 spune:

buna fetelor,
am sosit acasa si am intrat putin pe net, am zis sa-mi tin promisiunea si sa va spun mai multe despre mine.
sunt o aspiranta la bebe,cam de un an si jumatate ne chinuim si ne rugam la Domnul sa ne trimita un copil. Abia luna aceasta am fost sa-mi fac analizele hormonale care sunt ok. Mai trebuie sa-is faca sotul spermograma si apoi vom vedea incotro apucam. Nu incetam insa sa ne rugam la Bunul Dumnezeu. In fiecare seara citesc acatistul Sf. Nectarie si ma rog pentru mine si pentru voi toate.
De curand am stat de vorba cu un preot din iasi caruia i-am spus durerea mea.iar el mi-a povestit despre un coleg de-al lui care a incercat timp de 13 ani sa faca un copil, sotia a facut n tratamente, a umarit perioada fertila etc, au facut tot ce au crezut de cuviinta. Cutoate aceastea bebe aintarziat sa apara. Au reusit dupa ce au primit de la cineva care fusese in Tara Sfanta si care le-a adus de la Manastirea Sf. Sava frunze de finic. Din acestea au facut ceai si au baut amadoi si imediat a aparut bebe. Acum se pare ca-si doresc un al doilea bebe care iarasi nu vrea sa vina si din nou incearaca sa faca rost de frunze de finic.
Acelasi lucru mi-a spus si mie parintele respectiv, ca daca aud pe cineva ca merge in tara Sfanta sa-l rog sa mi-aduca de la Manastirea Sf. Sava frunze de finicdin care sa fac ceai si sa beau si eu si sotul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris_23 spune:

Prin urmare, daca auziti pe cineva ca merge in Tara Sfanta rugati persoana respectiva sa va aduca frunze de finic.

Am zis sa va impartasesc si voua aceasta veste, in speranta ca vom gasi impreuna ajutor la cineva.

Laurrraa, pomeneai ceva de Ierusalim, ai pe cineva acolo?

Mergi la inceput