Rugaciune ortodoxa pentru a dobandi prunci (42)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iris_23 spune:

Scuze ca am scris atata de multt. Sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea.

Va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta pentru pomenire, fijnd noua pe forum nu prea stiu cum se face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

mai fetelor ce-am fi facut noi fara forumul asta ,eu am devenit dependenta de el ,mai ne spunem si noi of-urile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

Eu am inteles din ce s-a scris ca: nu tb sa ne rugam cu ereticii si mai ales in bisericile (casele de adunare..etc); sa te rogi acasa pt un eretic e cu totul altceva, pana la urma e tot OM (creata de Dumnezeu), daca vrei sa-l ajuti, la fel poti ajuta ..etc.

Asa , acum sa va spun despre noi:
- in primul rand sunt in per fertila. Doamne Ajuta! ca luna aceasta sa fie.
- am facut azi sfestanie la casa..(e usor fiind sotul pr );
-legat de concedii, abia asteptam sa plecam si noi in August (pe 17) la Piatra Neamt, vom vizita Manastiri ( Neamt, Agapia, Bistrita, Horaita, Sihastria, Varatec..etc) si ne vom ruga... speram sa ajungem la toate, m putem vizita: Cheile Bicazului, Cetatea Neamtului, Barajul Bicaz, Masivul Ceahlau, dupa care vom merge la Galati, la happymum (speram sa nu o deranjam , vb la tel).

cami antonia Doamne Ajuta! sa se faca bine Alina si revina acasa sanatoasa, iar lui Adrian, putere sa treaca peste aceasta durere si sa ii fie aproape toata viata!

Asteptam in continuare cele 2 liniute II ! Cine urmeaza?

ALBUM
8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui medamaya1

Io va pup cu drag pe toate.Despre mine, duminica voi devenii mamica, adoptam o fetita care se naste duminica, pe care o va chema SOFIA, sint tare tare emotionata si nerabdatoare si fericita, sotul meu este si mai emotionat ca mine, ce sa va spun, nu prea am cuvinte.Cam asta am facut eu de cind nu am mai intrat ,am alergat ca nebunii pe la dr sa vedem ce si cum, a fost o perioada grea , dar finalul va fii unu frumos.De fiv-uri nu m-am lasat, asa ca in toamna voi merge din nou la unguri, la fiv nr 6, pina atunci tot ce-mi doresc e sa se nasca sanatoasa cea mica, atit.Vedem noi ce si cum dupa aia.
Va pup si fie sa vi se implineasca cele mai arzatoare dorinte tuturor

http://community.webshots.com/user/meda78?vhost=community

Ce frumos , sa adopti un copil. FELICITARI!
Nastere uosara si sa fie sanatoasa Sofia!
Asteptam poze .

ALBUM
8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Va invit la un nou capitol, aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140271

TUTUROR! Si un weekend frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris_23 spune:

multumesc ca m-ati adaugat si pe mine pe listuta.

eu in weekend voi merge la nunta, deci nu voi fi prezenta pe forum.

va doresc un weekend placut si sa auzim de cat mai multe vesti cu II

Mergi la inceput