Rugaciune ortodoxa pentru a dobandi prunci (42)
Raspunsuri - Pagina 20
georgia_c spune:
livsy

in primul rand imi pare rau ca am ignorat mesajul despre micuta Denisa , pur si simplu nu l-am vazut
Eu ma intreb daca ma nasteam budhista , cum gaseam Calea ; sau poate gandeam ca asta e calea mea ; vreau sa va spun ca pana a cauta si pune in lumina greselile altora , hai sa incercam sa fim mai buni , mai toleranti , sa intelegem ca mai multe muste se prind cu miere decat cu otet ; cand eu am gasit acest topic , eram intr-o ratacie continua (le multumesc si acum calauzatoarelor mele cleo si virginia, care cu vorba buna si blandete , mult bine mi-au facut ), si m-am rugat ,mai ales pt sufletele noastre , sa ne faca Dumnezeu mai buni , pe amandoi , si pe sotul si pe mine ; sa nu mai fim , asa contra cronometru , sa acceptam , sa ii iubim si ajutam pe cei de langa noi, sa fim placuti Lui ;
aseara am vazut o emisiune la TV, despre practica bisericilor de a lua bani la nunta , botez , inmormantare ,desi legea nu permite asa ceva;
.. parintele arsenie boca , a spus ..va plangeti ca aveti preoti "rai" , dar v-ati rugat cand erati insarcinate sa va dea Dumnezeu , copii care sa-l slujeasca pe Dumnezeu cu chemare si har (nu este un citat exact)-toti suntem oameni , incercati de pacat ;
vremurile de le traim is tulburi , cu multe incercari , si cred eu , pt mine , nu vorbesc in numele altora , ca cel mai de pret lucru pe care il pierdem , este bunatatea/iubirea crestina .... Isus , prin bunatatea lui , a convertit la crestinism ; sa incercam sa facem si noi asa , si probabil multi eretici vor veni catre Cale
Nu vreau sa jignesc pe nimeni , nici sa mi se raspund , cred clar ca e o incercare a celui urat sa ne dezbine , caci da , recunosc , nu-mi place ce citesc pe topic , si nu mai intru atat de des
Am sa mai spun un lucru de ma macina de multaaa vreme ; simt ca as face mult mai mult bine pe lumea asta daca m-as inrola intr-o organizatie de voluntariat ,ca asa as spala pacatele mele , si alor mei , ca acolo imi este locul .. iar toate astea le-am invatat aici , si chiar nu vreau sa le pierd parasind topicul datorita unor "dispute" care , mie imi pare ca sunt incercari ale celui rau
Oricum , Tatal cel Ceresc are grija de toti ,sa-l lasam pe el sa faca ordine . Noi sa ne rugam !
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Ajutati-o pe Aexia(cancer cranian)
Cont in Lei: RO14INGB0000999901546063
cont Euro: RO57INGB0000999901546065, cod SWIFT al ING Bank sucursala Bucuresti: INGBROBU ;
Banca corespondenta pentru Eur - ING Bank N.V. Amsterdam
magdita spune:
Canciantoni

, sarcina binecuvantata si bebelus perfect
.
Deeva

, La multi ani, sanatate maxima si un bebelus cat mai curand
.
Livsy
, multumesc mult pentru cuvintele frumoase si pentru tot ce ai scris in postarea ta
.
Luca
, sanatate multa iubita
.
Pup toate fetele si sa auzim cat mai multe vesti II.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
georgia_c spune:
wow , meda , asta da veste buna ... sa va traiasca micuta Sofia , si de luni asteptam poze cu printesa
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Ajutati-o pe Aexia(cancer cranian)
Cont in Lei: RO14INGB0000999901546063
cont Euro: RO57INGB0000999901546065, cod SWIFT al ING Bank sucursala Bucuresti: INGBROBU ;
Banca corespondenta pentru Eur - ING Bank N.V. Amsterdam
magdita spune:
Meda
, m-ai lasat fara cuvinte ... Felicitari din suflet, sa va traiasca micuta si sa va implineasca vietile
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
iris_23 spune:
multumesc livsy, sigur ca doresc sa fiu trecuta pe lista de aspirante. Numele meu este Stefania, iar al sotului Vasile.
sunt la serviciu si nu prea am timp sa intru sa scriu, dac cum imi fac timp o sa intru sa va spun mai multe despre mine.
pana atunci va pup pe toate
luca2008 spune:
Magditu , mada , georgic drag , livsy 
Georgia , am preluat si eu mesajul despre micuta Alexia.
Maicuta Sfanta sa o aibe in paza sa.Iris , bine ai venit .Meda
, sa va traiasca micuta Sofia si sa ii faceti un fratior
Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.Norman Vincent PealeDoamne ajuta!
mada23 spune:
Meda....

felicitari , ce veste minunata 
bravo, ma bucur mult pentru voi
Luca...
ma rog mult sa-ti fie bine, cu credinta le rezolvam pe toate, DD ne iubeste mult 
Tuturor ,Doamne ajuta!
madutz 
miracolul a venit pe stradutza mea
dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri
ai mila de noi 
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
medamaya1 spune:
Multumesc fetelor
, sintem pe ultima suta de metrii, am facut si camera cu toate alea, e nebunie mare la noi...cit de un fratior.., Doamne ajuta, cit mai repede, nu ne suparam![]()
Anita,
, multumesc frumos, intre 2 fiv-uri mai bagam cite-o vacanta, asa sa ne revenim
Pup fetele

ce sa zic nu mai am cuvinte....DD sa va protejeze!