Rugaciune ortodoxa pentru a dobandi prunci (42)
Raspunsuri - Pagina 19
happymum spune:
laura
fata frumoasa.
eu stiu ca nu am mai scris... dar e pentru ca sunt cam suparata. sotul lucreaza foarte mult si vine tarziu acasa si e obosit. cum sa mai raman si gravida daca nu am cu cine? luna asta am pierdut-o degeaba. si cand ma gandesc la cate vitamine am bagat in mine... degeaba. de maine nu mai iau nimic ca oricum iau degeaba. asta e. imi tot zic gata, nu mai vreau nici copii, nu mai imi trebuie nimic... dar tot acolo ma gandesc... numai ca nu am cu cine... 

in rest sunt bine. m-am ingrasat la loc ce am slabit.
dar cred ca e de la vitamine.
asta am luat:
vit E simpla pana la ovulatie (2 pe zi, dim si seara)
extract de zmeur 30pic/zi pana la ovulatie (in doua reprize-15pic dim si 15 pic seara)
elevit 1 cps/zi si acid folic 1pst/zi (le alternez-o zi una, o zi alta)
o ceasca de argila decantata dimineata pe stomacul gol.
3 luni am luat si vit A pentru 10 zile inainte de ovulatie. luna asta nu am mai luat.
ceai de urzica (cam 1 l / zi)
extract de coacaz negru 30pic/zi pana la ovulatie (in doua reprize-15pic dim si 15 pic seara)
offfff... stiu pe cineva care a aflat ca e gravida si nu mai vrea copilul ca are unul de 1 an si nu au casa, stau cu parintii si un frate in 2 camere. e greu stiu... dar mie cum imi e oare? offf... nu mai zic nimic.
_
www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: A fi femeie
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
cipicah spune:
Happymum,ai sa vezi ca mare mangaiere iti va aduce Maicuta Domnului. Sigur nu vei lasa deznadejdea sa-ti dea tarcoale,asa e? Sa te rogi mai mult si vei vedea ca se vor spulbera toate ispitele.
Deeva,LA MULTI ANI!!!!!!"Binecuvantata sa fii ca Sara..." si rod de prunci buni si frumosi sa primesti!
La Aiud,neparat sa-l cauti pe pr.Augustin.
La Aiud tocmai ce am aflat ca se petrec lucruri grave,adeverindu-se si faptul ca a cazut masca actorului Dan Puric,ce nu a mai trecut pe la Pr.Iustin din iarna,dorind sa-si impuna de atunci propriul proiect de muzeu si nu de manastire la Rapa Robilor.
http://apologeticum.wordpress.com/2009/07/21/complotul-tortionarilor-de-azi-impotriva-martirilor-de-la-aiud/
Cumplit spumega vrajmasul pe aceste locuri pline de jertfa si sange. Spune pr.Iustin ca se apropie cu rapiditate zilele cand va trebui sa-L marturisim pe Hristos.
Cum vrem noi prunci buni si frumosi de la Mantuitorul,cand ne e rusine sa marturisim pentru El in fata oamenilor?
Cand a fost vorba sa mearga draga de Monimo la Medjugorje,sa se roage pentru ea si pentru noi toti,am strigat dupa ajutorul sotiilor de preoti,dupa ajutorul doamnelor tari in credinta.
Doar IOANACT-
a fost o faclie a marturisirii.
Cand am cerut ajutorul vostru la rugaciune pentru fetita de cateva luni a unor prieteni,ce se afla in mare suferinta,nimeni nu a spus nimic,nimeni nu s-a implicat. Abia dupa ce Denisa Stefania a plecat printre ingeri, a atras atentia Oanka80-cu sufletul sau minunat,ca nu e ok ca cineva sa ceara ajutor de rugaciune si sa fie privit cu nepasare.
Atunci am tacut si am continuat lupta alaturi de voi,pomenind cu dragoste pe toata lumea la rugaciune.
Acum insa intreb :doar Alina Gabriela crede cu fermitate ca nu te poti ruga alaturi de catolici,ce sunt eretici? Doar ea Il marturiseste pe Hristos?
deeva73 spune:
Buna dimineata,
Am intrat sa va multamesc de urari, va doresc si voua asemenea!
cipicah cetesc cu sufletu' la gura tot ce ne trimeti. Traba ca esti mai mult decat un simplu credincios de stii atatea despre care eu abia amu aflu. Poate ca eu de multe ori m-am rugat printre eretici fara sa stiu, s-am sa ma mai rog tot fara sa stiu. Uite, pana sa zici tu nici n-am stiut ca nu-i bine sa-ngenunchezi la Medjugorje. Numa ca ma impac cu gandu' ca toti suntem copiii Lui, si El pe toti ne iubeste, fie eretici sau nu. Si fiindca eu n-am atata discernamant duhovnicesc sa cunosc omu' eretic de cel drept in credinta, stau cuminte la locu' meu si ma rog in legea me' ortodoxa. Si nu astept minuni pentru ca stiu ca nu-s vre'nica. Oare gresesc daca simt asa?
iris23 Fi binevenita, scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderator.
Nu stiu altii cum sunt... da' mie mi' dor de anadomnica
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
caciantoni spune:
SLAVIT SA FIE DOMNUL!
va multumesc tuturor pentru gandurile bune...Fie ca bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va rasplateasca pe fiecare si sa va binecuvanteze cu prunci sanatosi!!!!
cipicah - multumesc mult ca mi-ai spus despre Icoana Sf. Cuvioasei Maicii noastre Parascheva de la Biserica Sf. Anton....Cu ajutorul lui Dumnezeu voi merge acolo sa ii multumesc Sfintei si sa o rog sa imi fie alaturi in continuare....
deeva - La multi ani! Fie ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa iti daruiasca sanatate, pace si liniste sufleteasca, sa reverse peste tine binecuvantarea si dragostea Lor si sa iti daruasca pruncii mult doriti!!!
si bineinteles......sinaxarul de azi....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/iulie/iulie24.htm
caciantoni spune:
si pentru ca astazi este pomenirea Sf. Mucenite Hristina (Cristina), va postez mai jos un link unde puteti gasi Canonul Sf. Mucenite Cristina....sper sa va fie de folos....
http://dragocip.wordpress.com/2008/11/15/canonul-sfintei-mucenite-hristina/
ALRAK spune:
Doamne Ajuta !
Caciantoni ce veste minunata ne-ai dat. Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta, impreuna cu toti Sfintii au fost alaturi de tine si acum ai acest samburel in burtica. Sa ai parte de o sarcina usoara si de o nastere la termen cu BB sanatos si mancacios.
Slava tie Dumnezeul nostru, Slava Tie!

Multumesc mult pentru postari.

Deeva LA MULTI ANI ! cu sanatate si bucurii. Tot leoaica, si eu sunt nascuta pe 14 august , deci tot leuta.
Domnul Bunul sa fie langa tine mereu si visul tau de a deveni mamica sa se implineasca.
Cum este la noul serviciu? (Ma bucur mult pentru tine )
Te pup si iti doresc numai bine.

tuturor si o zi luminata
Doamne Ajuta!
georgia_c spune:
Caciantoni , sarcina usoara , s-o indurat Dumnezeu de voi ; chiar ma gandeam cand se va indura pt stradania ta de a ne posta zilnic link-ul cu sinaxarul .. sa ai o sarcina usoara si sa nasti un prunc sanatos intru lauda Domnului
Deeva , la multi ani , sanatosi si sa primesti numai bine si mult asteptatul bbelus
livsy , asteptam vesti
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Ajutati-o pe Aexia(cancer cranian)
Cont in Lei: RO14INGB0000999901546063
cont Euro: RO57INGB0000999901546065, cod SWIFT al ING Bank sucursala Bucuresti: INGBROBU ;
Banca corespondenta pentru Eur - ING Bank N.V. Amsterdam
luca2008 spune:
Dragele mele ,
ma bucur mult sa aud vesti bune.
Caciantoni , felicitari , ma bucur din suflet pentru tine 

.Meritai .
Maicuta Sfanta sa te ocroteasca pe tine si pruncul tau ; sa ai noua
luni minunate.
Deeva , La Multi Ani fericiti!!! Ziua in care vom primi vestea ca ai fost binecuvantata cu un pruncut , este aproape 
.
Cami , PM.Dragele mele nici nu banuiti cat de mult ajutor dati celor care il cauta pe Domnul , care simt ca lipseste ceva din viata lor pentru a fi cu sufletul impacat.
Eu de la multe fete minunate care au scris(si de care imi este tare dor) si multe care scriu + cipicah ,am invatat ce inseamna rugaciunea si cat de importanta este staruinta in rugaciune.Cu ajutorul unei fete dragi(ingeras70) de aici am descoperit biserici pe langa care poate am trecut si nu le-am dat importanta.
Rugaciunea ma ajutat sa trec peste spaima din suflet ca diagnosticul biopsiei poate fi ....rau.
Am plans , am intrebat de ce ,unde am gresit de in ziua in care trebuia sa fac inseminarea artif. a venit rez . PAP. si totul a luat o alta intorsatura.
Dupa un timp mi-a trecut prin minte ca alesesem un drum gresit.
Daca Bunul Dumnezeu va voi sa am copilasul meu se va intampla.Va imbratisez cu drag.
”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!
Livsy spune:
Uite si VESTI BUNE!!
Yupii!!
Caciantoni, FELICITARI din inima, sa fiti sanatosi, tu si bebe, sarcina la termen si usoara si buna! Sa ai cea mai minunata perioada din viata ta! 
Cu mare bucurie te-am trecut in lista de gravidute; am pastrat si iconita aceea cu ruga pentru Victorita... sa-mi spui tu daca e OK asa... sau eventual sa gasim un alt loc pentru a mentiona ca ne rugam pentru Victorita? Cum doresti... Asteptam in continuare vesti frumoase despre tine...

Oanka, m-a impresionat profund povestea ta! 
Multumim frumos! Uneori - chiar aseara... si astazi... ma intrebam cand am sa pot sa va dau si eu vesti asa de frumoase despre mine...
MaraAnisia, 
, sunt aici, multumesc de intrebare! Excursia la Belgrad a fost superba! Am sa va povestesc mai mult in curand, sa ma adun putin...
A fost foarte cald pe drum, de cand am venit tot dorm intruna, fiind in concediu. Dar a fost ceva de neuitat!...
Deeva, La multi Ani! 
Sa fii sanatoasa si binecuvantata! 
Magdita, 
, La Multi Ani! de ziua numelui, cu intarziere. Dumnezeu sa te ocroteasca in continuare si sa aduci in curand o veste mare, pe care eu personal cred ca o meriti din plin!
Credinta valabila de altfel pentru fiecare dintre fetele de aici... care cred ca vor primi Darul Vietii dupa randuiala fara cusur a Lui Dumnezeu. (Acuma vorbeam eu, care ma sus ma intrebam cand voi putea sa va aduc si eu vesti frumoase despre mine...)
Cami, multa sanatate Alinei, in continuare! 

Georgia, am plans cand am citit articolul, ce fetita frumoasa! Pare incredibil! Dumnezeu sa ii ajute!

Concediu placut tuturor celor care se pregatesc sa plece in vacanta. Sa veniti pline de speranta si bucurie in suflete si cu cate o floricia in burtica!!!!
Iertare pentru ca nu scriu fiecareia in parte.
Iris, bine ai venit! 
Daca doresti sa fii trecuta pe listuta cu aspirante, te invitam sa ne spui numele tau de botez si eventual al sotului, daca doresti sa il trecem si pe el in listuta.
Suflet,
, cred ca nu ai raspuns intrebarii mele - sau nu am citit eu... Voiam sa stiu daca sa te trec la gravidute din nou...
Banuiesc ca nu ai nimic impotriva. Astept totusi raspunsul tau, cand ai timp sa ne mai scrii.
Pe mine sper sa ma iertati, nu am o stare prea buna, sper sa imi revin curand. Am devenit putin nerabdatoare, lenesa
, mi se pare mie... imi vine sa dorm mereu si nu fac aproape nimic altceva. E foarte ciudat fiindca eu de-abia asteptam concediul sa fac o multime de lucruri pe care fiind la serviciu nu imi mai ramanea timp sa le fac. Poate ca m-am indepartat de Dumnezeu, concentrandu-ma asupra unor lucruri lumesti.
Un lucru nu prea inteleg si nici nu vreau sa imi explice nimeni, ci doar sa meditam la el... de ce este "important" sa-i vanam pe altii pentru ceeace fac altfel decat credem/consideram noi ca ar trebui...? Cred ca mult mai de folos ar fi sa ignoram acele fapte, mai ales daca ele se petrec departe de noi si sa ne concentram asupra noastra, cum sa-I placem noi Lui Dumnezeu mai mult. Si apoi, cu Voia Lui Dumnezeu, vom vedea sa scoatem si paiul din ochiul celuilalt, dupa ce vom fi reusit sa ne debarasam de barna din ochii nostri. Chiar stim intotdeauna, fara nicio indoiala, ce e bine si ce e rau in ochii Lui Dumnezeu? Poate in Ochii Lui conteaza mai mult o inima plina de bunatate si va indrepta pe cel care greseste, daca e calauzit de inima lui buna si daca intradevar greseste. Intr-adevar trebuie sa incercam sa calauzim pe cel "ratacit", daca noi vedem ca este ratacit, dar nu cred ca intoleranta si lipsa dragostei sunt metodele cele mai fericite. Cum spuneam, nu doresc continuarea acestei paranteze pe care am simtit nevoia sa o fac. M-as bucura sa aiba un ecou in inimile noastre - si atat. Imi cer iertare tuturor celor care aceasta paranteza nu le-a adus decat amaraciune. Am dorit sa o fac, poate trebuia facuta chiar mai de mult.
TUTUROR!