Rugaciune ortodoxa pentru a dobandi prunci (42)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angel33 spune:

La multi ani deeva si multi inainte, iar la anu' pe vremea asta sa ai burtica cu bebic sanatos in ea. Foarte frumos ce ai spus de preotul pe care l-ai cunoscut. Sunt pacatoasa si nevrednica de asa minuni, dar ma bucur cand aud de ele. Prin aceste minuni, vad puterea cereasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel33 spune:

Scuze,
am trimis mesajul de doua ori si nu am mai putut sa-l sterg, incerc sa-l editez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamieea spune:

La multi ani deeva..sa fii sanatoasa si mama...ai sa vezi cum o sa apara si minunea ta..un pic mai este...sunt sigura de asta...suntem alaturi de tine si te pupam de 36 de ori fiecare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurraa

Buna dragelor si cipicah!

Am fost plecata la parinti cateva zile si acum suntem si noi acasa

Va multumesc din inima pentru urari si sa va binecuvanteze Maicuta Domnului cu aceleasi trairi minunate;

cami, ma bucur din inima ca Alina este mai bine

georgia, ne rugam in continuare pt Alexia

oanka, eu am facut ecograf aproape saptamanal sau la doua saptamani toata sarcina, macar un minut sa-i aud inimioara si multumim Lui Dzeu este perfect sanatoasa; aveam teama sa nu se intample ceva mai ales ca printesa mea a fost foarte putin miscareata in burtica si imi dadea temeri.

Ieri am primit de la maica de la Ierusalim lumanari din manunchiul aprins de Sfanta Lumina de Inviere si am sa aprind si pentru voi o lumanare sa arda pentru sanatate si prunci zamisliti sanatosi

Duminica noi cununam si am dori ca urmatorul week-end sa mergem la manastiri; noi vrem asa: toate manastirile pana la Putna in Nord, Caraiman si Sihastria de Rarau, dar Dumnezeu ne va lumina pasii si sa vedem cate putem face dat fiind ca Maya merge cu noi.
Nu incetati fetelor sa lasati pomelnice la Sf Nectarie si sa va rugati cum va dicteaza inima

mvb, tu cand poti incepe pentru bebe? In decembrie, sa treaca un an? o sa fie bine data viitoare ai sa vezi

va imbratisez cu drag

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
Buna Laura,
eu sunt o aspiranta la bebe cam de un an si jumatate si nou venita pe acset forum, ca sa zic asa, citesc in fiecare zi povestile de aici.ceea ce m-a facut sa ma loghez a fost mesajul tau in care ai pomenit ceva de Ierusalim. Inteleg ca ai pe cineva acolo, in tara Sfanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sissica spune:

deeva,

LA MULTI ANI!,,Doamne ajuta sa-ti primesti cadoul mult visat cat de curand!,

Cand te lupti cu propria constiinta si esti invins,ai castigat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sissica spune:

,caciantoni
Doamne,ce frumos a raspuns DD,rugaciunilor tale!sa ai parte de o sarcina usoara si de un bebe sanaos!

Cand te lupti cu propria constiinta si esti invins,ai castigat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris_23 spune:

fetelor, ajutor, sunt noua pe forum si nu prea ma descurc cu postarea mesajelor. i-am scris laurei un mesaj, insa acesta apare destul de ciudat. e ok asa?

va multumesc si sper sa ma primiti si pe mine in clubul aspirantelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

deeva LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa si cat de curand mamica!

iris 23 bine ai venit!
Sigur ca te primim in clubul aspirantelor..
Legat de mesajele tale, apar m tarziu pt ca primele 10 sunt moderate, deci scrie cat m multe mesaje ca sa scapi de moderare.

ALBUM
8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

deeva LA MULTI ANI draga mea. sa iti ajute Dumnezeu in toate. iti doresc ca tot ce iti doresti sa se transforme in realitate cat mai curand posibil.

_

www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: A fi femeie
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

caciantoni acum am citi abia... Doamne ce bucurie!!! te pup, te imbratisez si te felicit. sarcina usoara si un bebic sanatos si mumos foc. felicitari din inima!

_

www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: A fi femeie
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput