Rugaciune ortodoxa pentru a dobandi prunci (42)
Raspunsuri - Pagina 17
unombun spune:
caciantoni,felicitari!
Doamne Ajuta sa fie bine.ti-am trimis un pm,cu ceva explicatii,te rog,daca vrei,sa dai un beep la ingeras70.
oanka,mare grija,eu de 2 luni datorita greturilor si vomelor maninc only fasole pastai si putine piersici,altceva nein,nici apa nu pot fara fasole
copiul creste cu elevit si ....
sufletel_80 spune:
Caciantoni, nici nu stii cat de emotionant este si pentru noi sa aflam cum Dumnezeu isi revarsa darurile sale peste oamenii bineplacuti Lui.
Inca o data ne-ai demonstrat cat de puternic este ajutorul credintei curate si al rugaciunii staruitoare. Nu stiu daca sa plang de fericire, ....sau sa ma bucur de clipele emotionante pe care le traiesc in momentul de fata, cand tremur de aceasta frumoasa veste

Sa fiti paziti in continuare de puterea harului Sau, tu si bebicu.
Slava Tie Doamne!
caciantoni spune:
fetelor, va multumesc pentru gandurile bune....
sufletel 80 - m-a impresionat pana la lacrimi mesajul tau....esti o draguta....sa stii ca de multe ori m-am impiedicat si am cazut, dar am intins mainile catre Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului si am strigat din adancul inimii sa nu ma lase....si nu m-au lasat...iar atunci cand simteam ca nu mai pot si ca ma cuprinde deznadejdea, am rugat-o pe Sf. Cuvioasa Parascheva sa nu ma paraseasca in toate zilele vietii mele si sa imi fie alaturi sa imi dea putere cu sfintele Ei rugaciuni....si va spun din tot sufletul ca, desi sunt nevrednica si pacatoasa, am simtit intotdeauna ajutorul Sfintei....nu voi putea niciodata sa ii multumesc suficient pentru ajutorul pe care mi l-a dat....daca ati sti din cate situatii limita m-a scos Sfanta Parascheva....
maria08 spune:
Caciantoni: Felicitari!!! Asa cum a spus si Sufeltel( pe care o imbratisez si aici) inca o data se demonstreaza ca Bunul Dumnezeu ii rasplatesti pe cei bine-placuti Lui!!! Ce mare putere are rugaciunea, cat de mult conteaza sa nu deznadajduim!! Inca o data te felicit!!!!! Stiu ca ai facut HSG( sper ca nu gresesc ) si ca rezultatul nu a fost tocmai ok....insa "ce la om e cu neputinta la Dumnezeu e cu putinta!!"
oanka80 spune:
caciantoni felicitari si fie ca Bunul Dumnezeu, Maica Domnului si toti ingerii cerului sa te ocroteasca pe tine si puiul tau. sa fii sanatoasa, cu bebe sanatos si sa stea in burica ta pana la termen 
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
8+
*mamica de fluturas*
mamieea spune:
caciantoni..felicitari,mamico..sa fiti sanatosi amandoi...rabdarea este rasplatita..
lauraaa, mvb este la cluj la niste controale de rutina are 2 sapt de concediu..cand se intoarce o sa ne anunte ce a facut...
oanka si eu am facut lunar eco si marian e bine sanatos..pupam burtica...va imbratisez pe toate...la noi a inceput numaratoarea inversa de azi intr-o luna vom avea sfintirea de aceea va rog sa ma iertati ca nu scriu f des desi va citesc zilnic..
cipicah spune:
Caciantoni,felicitari din toata inima si...SLAVIT FIE DOMNUL!!!
Mare bucurie ai revarsat catre noi din binecuvantarea ce ti s-a daruit!
O veste minunata!
Sa te ocroteasca Maicuta Domnului si Sf.Maica Parascheva,mult folositoare si grabnic ajutatoare, sa duci cu bine sarcina pana la termen si sa va bucurati de un copil sanatos,plin de credinta si evlavios,asemeni mamei lui!
Poti merge sa ii multumesti Sfintei Parascheva la biserica Sfantul Anton, de langa Curtea Veche din Bucuresti,unde se afla icoana pictata de pr.Arsenie Boca.
http://www.formula-as.ro/2008/822/spiritualitate-39/iisus-in-zeghe-9711
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui caciantoni AZI AM AFLAT CA SUNT INSARCINATA ....AM PRIMIT REZULTATUL DE LA BHCG CARE ARE O VALOARE DE 429,96.... SUNT ATAT DE EMOTIONATA.... "Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manastirea Caraiman) |
FELICITARI!
Ma bucur f mult de aceasta veste, iti doresc sa ai o sarcina usoara cu un bebe sanatos!

S-a deschis odiseea de Martie- Aprilie 2010 (deschisa de prietena noastra happymum
), poate voi face parte si eu din aceasta odisee.P.S. Incetul cu incetul , Dumnezeu ne AJUTA pe fiecare si vom ramane
. Tb sa avem credinta si rabdare.
ALBUM
8
si 4 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
angel33 spune:
Buna seara tuturor,
Nu am mai scris de multa vreme pe forum, desi sunt "dependenta" de el, ... Am citit tot ce s-a scris, m-am rugat la ora 21 cu toata lumea, cu toate ca uneori m-am apucat de rugaciune mai tarziu si tare mult m-am bucurat sa stiu ca fiecare din coltul camarutei lui, din mai multe orase si tari ne unim in rugaciune.
Am citit foarte multe acatiste postate aici de caciantoni de care nici nu auzisem si vreau sa-ti multumesc caciantoni pentru efort. Mi-au dat lacrimile de bucurie cand am citit ca esti insarcinata, e o mare minune de sus, din cer, pentru faptele tale.
Pentru cele care mergeti la manastiri, pentru cipicah am o intrebare: care este pozitia bisericii vis-a-vis de fiv? Stiu ca toata nadejdea este si trebuie sa fie in Dumnezeu, dar si prin procedura asta tot voia lui Dumnezeu va fi.
Va multumesc,
angel33
deeva73 spune:
Sara buna fete si Cipicah,
Caciantoni Domnu' sa-ti creasca burtica
noua luni de-amu incolo!. Ca sa-ti zic drept eu ma asteptam la tine sa primesti darul. N-am cuvinte sa multamesc la Dumnezau Sfantu', esti prima gravida de care aflu in ultima vreme si ma bucur ca pentru mine. De ce? Nu stiu ii si asta o taina. De un an jumate cum auzeam de o graviduta mi se mai prabusea un vis si ma simteam ca si cum as fi picat prima pe lista la un examen. Poate cunoasteti senzatia... ti se taie respiratia, incep niste transpiratii reci pe spate, ti se racesc extremitatile, se inmoaie genunchii... Cum sa va zic, erau niste manifestari fiziologice pe care nu le puteam controla. da azi atata ma bucur de veste ca-mi vine sa strig sa ma aud pana in alalalt capat de tara. Mama Cristina Domnu' sa te bucure!
Cipicah Azi am fost in casa unui preot tanar, sa-i inmanez un contract incheiat cu firma noastra. Printre altele am vorbit si de copii. Mi-o zis sa nu deznadajduiesc fiindca nici lor medicii le-or dat nici o sansa. Ea are doar jumate de ovar functional, el are Rh Negativ ... si impreuna au o fetita de 5 ani si un baiat de 10 luni. Si stii ce mi-o mai zis domn' parinte, sa ma duc sa ma rog la Aiud, la sfintii martiri. Atunci mi-am adus de'aminte de vorbele tale. A, si la plecare m-o invitat la sfintirea bisericii unde este paroh, mi-o facut cadou o icoana cu hramul bisericii - Sf. Arh. Mihail si Gavril - fiindca azi ii ziua mea de nastere, am implinit 36. Si mi-o mai zis ca ma asteapta s-aduc si eu dar bisericii aceeasi icoana, mai mare in dimensiuni .... atunci cand burta mea va fi mai mare.
No iara am vorbit cam mult, iertati va rog, o sara buna.
Domnu' cu noi toti!
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.