Rugaciune ortodoxa pentru a dobandi prunci (42)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

oana eu am facut cate una pe luna ...

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

La multi ani Maria Magdalena! Sa te bucure Domnu' cum stie El mai bine.

Multam fain celor ce au dus lista pe la manastiri.

Monimo, daca ajungi la Prislop suna-ma ca-s aproape. Iti trimet PM cu nr. meu, poate da Domnu' de ne vedem.

happymum unde esti?

Sa nu uitam de cei nacajiti si sa-i pomenim in rugaciunile noastre. Stiu ca-i cald si vremea ne trage pe la terase inspre seara, dar hai sa facem un efort sa ne rugam zilnic la ora 21 in continuare.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

Dragutelor si cipicah....sinaxarul de azi.....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/iulie/iulie23.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata dragele mele,

Multumesc tuturor pentru urari si vorbele frumoase . Doamne ajuta tuturor .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

cami-antonia ms de raspuns . asa a considerat si dr ieri si nu l-am mai vazut pe bebe. urmatoarea echografie in august de acum.
sa dea DD sa trecem cu bine peste zilele caniculare ce s-au instalat .
la manastirea boroaia langa trupul parintelui ilarion argatul am simtit o pace launtrica puternica si din acel moment am simtit ca eu am un bebe in burtica, chiar daca nu imi facusem tesul inca . a trebuit sa stam la rand pentru inchinare caci era f aglomerat. autocare intregi de pelerini vin in weekend la boroaia. imi era f sete si o maica din biserica a venit cu o cana cu apa si mi-a spus ca femeile insarcinate au prioritate la inchinare. parca se rasturnase cerul pe mine pt ca nici eu nu stiam sigur acest lucru, dar aceste ganduri ale unei persoane ce nu ma cunostea si ce am trait la capataiul parintelui m-au zdruncinat puternic emotional. emotiile au fost si mai mari atunci cand am ajuns acasa si mi-am facut testul
va strang in brate pe toate si asteptam barza in august aici

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
8+
*mamica de fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna dragelor si cipicah!

Am fost plecata la parinti cateva zile si acum suntem si noi acasa

Va multumesc din inima pentru urari si sa va binecuvanteze Maicuta Domnului cu aceleasi trairi minunate;

cami, ma bucur din inima ca Alina este mai bine

georgia, ne rugam in continuare pt Alexia

oanka, eu am facut ecograf aproape saptamanal sau la doua saptamani toata sarcina, macar un minut sa-i aud inimioara si multumim Lui Dzeu este perfect sanatoasa; aveam teama sa nu se intample ceva mai ales ca printesa mea a fost foarte putin miscareata in burtica si imi dadea temeri.

Ieri am primit de la maica de la Ierusalim lumanari din manunchiul aprins de Sfanta Lumina de Inviere si am sa aprind si pentru voi o lumanare sa arda pentru sanatate si prunci zamisliti sanatosi

Duminica noi cununam si am dori ca urmatorul week-end sa mergem la manastiri; noi vrem asa: toate manastirile pana la Putna in Nord, Caraiman si Sihastria de Rarau, dar Dumnezeu ne va lumina pasii si sa vedem cate putem face dat fiind ca Maya merge cu noi.
Nu incetati fetelor sa lasati pomelnice la Sf Nectarie si sa va rugati cum va dicteaza inima

mvb, tu cand poti incepe pentru bebe? In decembrie, sa treaca un an? o sa fie bine data viitoare ai sa vezi

va imbratisez cu drag

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

uitasem: happymum, draga mea, eu nu uit pe nimeni si sa stii ca desi ne cunoastem doar virtual toate de aici am dese momente cand ma gandesc la fiecare ce o mai fi facut si sa ma rog sa fie bine

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Laura da va tina DD sanatosi ca va ginditi si la noi cele care inca mai asteptam o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

SLAVIT SA FIR BUNUL DUMNEZEU!

FETELOR....BUNUL DUMNEZEU, PENTRU RUGACIUNILE MAICII DOMNULUI, ALE SF. CUVIOASEI PARASCHEVA SI ALE TUTUROR SFINTILOR S-A MILOSTIVIT DE MINE PACATOASA SI NEVREDNICA SI M-A BINECUVANTAT CU DARUL MULT DORIT....

AZI AM AFLAT CA SUNT INSARCINATA ....AM PRIMIT REZULTATUL DE LA BHCG CARE ARE O VALOARE DE 429,96....

SUNT ATAT DE EMOTIONATA....

VA DORESC TUTUROR SA TRAITI ACESTE CLIPE CARE NU POT FI DESCRISE IN CUVINTE....SA NU VA PIERDETI NADEJDEA....BUNUL DUMNEZEU LE RANDUIESTE PE TOATE ATUNCI CAND STIE EL CA TREBUIE....RUGATI-VA IN CONTINUARE CU CREDINTA SI STARUINTA....

mara- multumesc pentru gandurile bune....nu am raspuns de ieri ce fac pentru ca asteptam rezultatul analizei....si speram din tot sufletul sa va dau vestea cea mare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Caciantoni... Doamne ce bucurie, Slava Tie Dumnezeule, ce mult ma bucur, FELICITARI DIN SUFLET, o sarcina usoare cu bebe sanatos la mami in brate

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput