Rugaciune ortodoxa pentru a dobandi prunci (42)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monimo spune:

cami Doamne iti multumim ca Alina e mai bine....sper ca si Adrian si-a mai revenit.

Magdita La Multi Ani! Sa te ocroteasca Maica Domnului cu rugaciunile Sfintei careia ii porti numele.

mada23 si MaraAnisia ma bucur sa va cunosc..asa virtual si multumim pentru invataturi...Doamne ajuta!

ALRAK, vvvv, carmelly mai dati vesti despre voi. elenii pe unde esti?

sandaa Ioanact

caciantoni
multumim pentru postarile pline de invatamninte. Sa dea Domnul sa-ti fie rasplatite rugaciunile si stradania.

maine plecam si noi 4 zile prin tara cu popas si la Aiud si Manastirea Prislop

Doamne ajuta ! la toata lumea dragelor si cipicah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata fetele si de la noi

alina da e mai bine ... i-a dat drumul dumnezeu la mana dreapta sa o miste ... mai are doar piciorul drept paralizat ... si usor usor vorbeste .... mare e minunea lui Dumnezeu

dar fratemiu a fost azi la un oncolog care i-a spus ca daca tumora e mai mare de 5 mm in orice caz e f grav

si trebuie sa incepem radioterapia
dar sa se mai intremeze ea putin

sa ne rugam in continuare pt alina si adrian

doamne ajuta!

LMA pt fetele care poarta numele magdalena

maraanisia mii de

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

mada23 multumim ca ne-ai dus numele acolo ca sa putem fi cititi sa te aiba in paza!
LA MULTI ANI!la toate sarbatoritele! as minca putin tort ,cine imi da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdita

Fetelor, va invit la o felie de tort si un pahar de suc , pentru ca azi este ziua numelui meu .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Doamne Ajuta!

Multumim mult!
LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa, iar Bunul Dumnezeu sa iti ajute sa ai copilul(ii) mult dorit(i)!

LA MULTI ANI, tuturor ce astazi isi serbeaza ziua numelui!
ALBUM
8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

Doamne ajuta
am trecut sa va postez un link , despre micuta Alexia , cea pt care voi , v-ati rugat zi de zi , si sa va multumesc inca o data ca datorita rugaciunilor si a gandurilor voastre bune , ne ajuta DD si parca se mai lumineaza un pic calea ; fetita tot nu este bine , insa dupa aproape 2 luni (si 3 runde de radioterapie), a miscat prima data mana dreapta , ceea ce este uimitor pt ca medicii romani nu ii dau mari sanse

http://www.gardianul.ro/index.php?pag=nw&id=139389&catid=20&p=sunt-alexia-toma-am-4-ani-si-jumatate-si-o-tumoare-pe-creier.html

inca o data multumesc pt tot , si sa ne dea Dumnezeu prunci sanatosi , cai cred ca durere mai mare ca parintilor ce-si vad copilul bolnav nu exista pe lume

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Ajutati-o pe Aexia(cancer cranian)
Cont in Lei: RO14INGB0000999901546063
cont Euro: RO57INGB0000999901546065, cod SWIFT al ING Bank sucursala Bucuresti: INGBROBU ;
Banca corespondenta pentru Eur - ING Bank N.V. Amsterdam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

georgia asa este ... tre sa credem si dumnezeu face minuni ... eu m-am rugat mereu sa ii dea graiul sa poata comunica cu fratele meu ... si iata ca se poate intamppla minunea ...

unde face alexia radioterapia? si cum este dupa sedinte??? ii este rau???

anita, si toate fetele care sunteti alaturi de noi

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

magdita la multi ani cu multa sanatate si implinrea cererilor de la Dumnezeu.
ne bucuram sa auzim vesti bune despre Alina. mare e puterea rugaciunii staruitoare si comune.
drum bun pentru fetele ce se pregatesc de plecarea in concediu. sa aveti calatorie usoara si sa vizitati multe manastiri. iar la intoarcerea acasa sa fiti 3
eu ma pregatesc de mers la dr unde am intalnire cu fluturasul meu si nu mai pot de emotii. s-au instalat niste greturi uracioase, si suport f f greu caldura de afara. rugati-va si pentru mine pacatoasa sa am un pui sanatos si sa fiu si eu bine.
indraznesc sa va intreb ceva chiar daca nu are legatura cu subiectul nostru : ecografiile facute des deranjeaza cu ceva sanatatea bebicului? avem un medic in grecia si spun ca au caz de bebe cu malformatii cauzate de ecografiile facute prea des . eu am 2 pana acum facut si azi o fac pe a 3-a. probabil de acum ma cumintesc si fac o pauza de cateva luni
sissica si jujuka fetelor mai dati un semn de viata. ne este tare dor de voi
va poop pe toate si sa aveti grija de voi

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
8+
*mamica de fluturas*

Mergi la inceput

oanka ce mult ti-a crescut burtica ,sa maninci sanatos ca sa fie puiul bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

multumesc ANITA75. doar ca nu prea mananc caci nu intra mancarea. mananc si eu fructe multe si cam atat . hai si tu cat mai curand cu vestea celor II liniute

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
8+
*mamica de fluturas*

Mergi la inceput

sa te auda DD ,tare mult imi doresc un bb dar se lasa asteptat
si fructele-s bune acum pe caldura asta

Mergi la inceput