Rugaciune ortodoxa pentru a dobandi prunci (42)
Raspunsuri - Pagina 14
sandaa spune:
LA MULTI ANI tuturor care poarta numele marelui proroc Ilie. Acest sfant si mare proroc sa va fie ocrotitor totdeauna si sa aiba grija si de noi ceilalti.
Cami multumesc. Ma bucur ca Alina este mai bine, Doamne ajuta in continuare.
Caciantoni multumesc pentru postari.
Va doresc tuturor o zi binecuvantata.
Doamne ajuta!
ANITA75 spune:
Cami e o bucurie sa ne spui ca Alina maninca singura ,DD nu lasa pe nimeni!
sa fie cu ea

mada23 spune:
Buna prietenele mele dragi de suflet
nu am mai scris de multisor, dar v-am citit mereu, am fost intr-un minunat concediu ce a inclus si o parte din manastirile din moldova unde am lasat listutele noastre spre rugaciune, sa aveti inima deschisa sa primiti ajutorul ce sigur va veni din acele locuri minunate
numai bine tuturor.
La M.Sihastrie am vorbit cu un parinte despre cat de multe suntem in neputinta asta si m-a rugat sa va scriu un citat din una dintre cartile marelui Parinte Cleopa, "Manca-v-ar raiul!" cu speranta ca avem ceva de invatat din povetele marelui parinte:
"Odata a venit femeie la parintele Cleopa si l-a intrebat:
-Parinte, cum sa ma rog pentru ca Dumnezeu sa-mi daruiasca un copil?
- Femeie hai, dupa felul cum vrei sa te rogi lui Dumnezeu ai si gresit.Dumnezeu a binecuvantat pe protoparintii nostri, Adam si Eva, si le-a spus: Creste-ti si va inmultiti si umpleti pamantul.Oare daca ei ar fi nascut numai un copil, cum doriti dumneavostra, cum s-ar mai fi inmultit lumea? Apoi voi sunteti numai parinti trupesti, iar viata le vine de la Dumnezeu.Ce s-ar intampla daca voi i-ati zamisli si Dumnezeu nu le-ar da viata? De cate ori ai zis rugaciunea Tatal nostru, te-ai oprit acolo unde spune: Painea noastra cea spre fiinta da-ne-o noua astazi- nu si maine. Dumnezeu hraneste tote vietuitoarele de la cele mai mici -furnica, musca,albina, paianjan,-pana la cele mai mari-urs, leu, elefant-etc.Iar in legea cea noua spune:Pasarile cerului nu seamana si nu secera si Tatal vostru cel ceresc le hraneste.Oare nu sunteti voi cu mult mai presus decat ele? Amintiti-va si de inmultirea de doua ori a painilor si a pestilor.Iar lumea tot nu crede ca Dumnezeu ne hraneste pe toti, si pe parinti si pe copii.Parerea ca mai mult de unul-doi copii nu pot fi hraniti este total gresita, dovedind ca parintii n-au credinta si nadejde in Dumnezeu.
Dar sa revenim la dorinta dvs de a naste un copil.Prima cauza pentru care nu ati putut naste este ca ati trait necununati.Apoi Dumnezeu nu a lasat ca omul sa traisca in mocirla, sa nu respecte cele mai elementare reguli, adica sa nu se impreune in zilele de post, de Duminici si de sarbatori.Din aceasta pricina femeile raman sterpe sau isi pierd sarcina sau copii se nasc cu handicap.Un alt pacat grav este ca barbatul si femeia se impreuna dupa ce fatul s-a zamislit, mai rau ca un animal care nu primeste sa se impreune pana la nasterea fatului.
Un alt pacat si mai grav este avortul care este crima.Dar ia sa vedem ce este acela avort, pentru ca foarte multi nu stiu si zic ca avort este numai atunci cand se face chiuretaj.Avort este atunci cand barbatul si femeia fie prin intelegere, fie separat una din parti, cauta sa evite sau sa fereasca sa se produca sarcina.Este tot avort pentru ca samanta n-a fost folosita pentru zamislire dupa legea lui Dumnezeu.
Iata cateva cauze pentru care Dumnezeu pedepseste si apoi ne intrebam: Oare cu ce am gresit, Doamne?"
-Pai daca este asa, patrinte, sunt cea mai pacatoasa de pe fata pamantului.
-Este bine ca recunosti. Du-te si respecta legile lasate de Dumnezeu in Sfanta Scriptura si sa nu mai zici ca nu ai posibilitati sa cresti mai multi copii, ci ca pe toti care vor fi zamisliti ii vei naste si atunci Dumnezeu te va dezlega sa nasti cat mai multi copii.Domane ajuta si Domnul sa va binecuvanteze."
Doamne ajuta tuturor!
madutz 
miracolul a venit pe stradutza mea
dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri
ai mila de noi 
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
dragutelor si cipicah.....sinaxarul de azi....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/iulie/iulie22.htm
mada23 - foarte frumoasa postarea ta.....multumim pentru ca ai dus listutele in acele locuri minunate ca sa fim pomenite.....Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa iti rasplateasca aceasta milostenie.....
cami_antonia - ma bucur ca Alina este mai bine....Mare-i Puterea lui Dumnezeu....
caciantoni spune:
Fetelor....astazi este praznuita o femeie cu viata aleasa....Sf. Maria-Magdalena....pe link-ul de mai jos gasiti acatistul acestei Sfinte...sper sa va fie de folos....
Viata Sf. Maria - Magdalena o gasiti pe link-ul pe care l-am postat in mesajul anterior (pentru sinaxar).....
tuturor si salutari lui cipicah
caciantoni spune:
Fetelor....astazi este praznuita o femeie cu viata aleasa....Sf. Maria-Magdalena....pe link-ul de mai jos gasiti acatistul acestei Sfinte...sper sa va fie de folos....
http://www.dervent.ro/rugaciuni.php?cID=cat-rugaciuni-acatiste&rID=00055-Acatistul_Sfintei_Mironosite_intocmai_cu_Apostolii_MARIA_MAGDALENA
Viata Sf. Maria - Magdalena o gasiti pe link-ul pe care l-am postat in mesajul anterior (pentru sinaxar).....
tuturor si salutari lui cipicah
magdita spune:
Neata dragelor,
Cami, ma bucur ca Alina este un picutz mai bine, Bunul Dumnezeu sa o vegheze in orice clipa si sa o ajute sa se ridice din aceasta boala
.
Madutz
, bine ai revenit din concediu, am citit postarea ta si mi-am dat seama ca mari sunt pacatele facute de fiecare dintre noi
. Doamne iarta-ne si ne miluieste
.
Fetelor, va invit la o felie de tort
si un pahar de suc
, pentru ca azi este ziua numelui meu
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
caciantoni spune:
madutz - La multi ani, multa sanatate si liniste sufleteasca. iti doresc din tot sufletul ca Bunul Dumnezeu sa te binecuvanteze cat mai curand cu prunci sanatosi!
La multi ani tuturor celor care purtati numele Sf. Maria - Magdalena!
MaraAnisia spune:
Buna dimineata, dragutelor,
Mada23, multumesc 

pt listutele lasate la Sfintele Manastiri din Moldova, minunate locuri si pentru povestioara plina de povete. sa-ti dea Bunul Dumnezeu numai bine pentru sufletul tau minunat.
Magdita, 

La multi ani! sanatate, iubire si
cat de curand. si multumesc de tort, f bun.
Cami_antonia, mare minune face Dumnezeu, Doamne ajuta in continuare, ma bucur din suflet cand citesc vesti bune despre Alina 

Caciantoni, 
, multumesc draguta pentru rabdarea si perseverenta ta in a ne aduce noi si folositoare informatii zilnic. tu ce mai faci? mai spune-ne ceva despre tine, daca vrei ,bineinteles. te pup si tin pumnii in continuare
livsy, 
, ce mai faci, draguta?
Oanka, sper ca esti bine.

Sandaa
ce ne mai spui despre tine?
eu sunt bine, multumesc lui Dumnezeu, sambata voi pleca in vacanta in Grecia, daca ne ajuta Dumnezeu, si revin duminica viitoare. va doresc tuturor sanatate si bucurii sufletesti si astept cu mare interes sa gasesc gravidute noi, asa cum am gasit-o anul trecut pe cami_antonia, mi-a facut o surpriza extrem de placuta la revenirea din Grecia 
Va puuup 

Cu Dumnezeu in gand
http://lt1f.lilypie.com/GBwDp3.png
MaraAnisia spune:
Mada23, LA MULTI ANI 

si tie si tuturor celor sarbatorite astazi.
Cu Dumnezeu in gand
http://lt1f.lilypie.com/GBwDp3.png