Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(31)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Cum ati intrat in posesia talonului de concurs? Eu am citit pe pagina de la pr @gambl si campania s-a terminat, faza de trimis cupoane de concurs. Mai ales cand am citit ca , campania se adreseaza mamelor ce au nascut in per 01.ian-31 mai. Sa imi trag palme ca nu am cautat mai mult pe net. degeaba stau toata ziua la butoane.

Raru, tziparul lui mami

Eu l-am primit vineri la posta...dar n-am stiut de concurs si am aruncat fffff multi ursuleti

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

La fel si noi tot vineri am primit cardul dar nu mai am ursuleti pt ca am aruncat ambalajele...deci Flori posibil sa primesti si tu.

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Si mie tot prin posta, dar acum o luna

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

si io as vrea sa slabesc 5-6 kile, da acum in nici un caz nu intru la dieta... mai vb peste vreo 4-5 luni, cind intarc dragoana.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

dragalasele eu am intrat la cura de azi;

minunea noastra David

si eu tot de azi am inceput, si tot cam ca tine mananc. Cu Monti nu prea ma descurc sa concep retetele

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Bafta la dr sa fie numa un dintisor. Asteptam sa ne zici ce si cum. Pupam!

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

si io as vrea sa slabesc 5-6 kile, da acum in nici un caz nu intru la dieta... mai vb peste vreo 4-5 luni, cind intarc dragoana.

Toulouse, la ville rose

la mine nu mai are ce papa,pote doar masa de noapte

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Bafta la dr sa fie numa un dintisor. Asteptam sa ne zici ce si cum. Pupam!

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

tinem pumnii sa fie asa!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rivali

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Toulouse, la ville rose

la mine nu mai are ce papa,pote doar masa de noapte

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009)

Poze

cu cit ii dai mai putin, cu atit vei avea mai putin lapte :(

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

stiu,dar asta este tot ce pot sa mai ofer .Eu am facut tot ce mi-a stat in putere , ba inca beau ceaiuri de lactatie,dar...

Pana la 3 luni a papat exclusiv san, apoi din cauza oboselii, stresului,...intr-o luna am ramas fara lapte

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Tufeteleeee...!
Am inceput sa string comenzile de hainute. Monnvas a fost - si este - super draguta si s-a oferit sa faca ea comanda, ca sa se imparta mai repede si mai usor lucrusoarele intre fetele din bucuresti si sa fie mai putine colete de expediat.
Pina una-alta, eu centralizez comenzile, deci...cine mai e amatoare, astept PM.
Daca aveti alte sugestii legate de transport/distributie...le primesc cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Buna fetelor!

Am revenit si noi acasica. E mai bine fata, mult mai bine, a dormit iarasi noaptea, ziua mai e putin caraita, asa de plictiseala, de somn, dar nu se compara cum a fost in deplasare...se pare ca a fost de la vaccin, plus greutatea in adaptare.

Carmenada[b/], multa sanatate micutei
Ilinca, foarte dragute pozele de la botez, iar povestea haioasa de-a dreptul. Imi aminteste de nunta unei prietene, unde unul din popi era racit rau si vorbea ff pitigaiat. Toata lumea era pe jos de ras, iar nasa era de-a dreptul mortala, isi baga toata fata in buchet si radea de se strica
Ioana, bebelina mea are aproape 5 luni si papa maxim 130 ml, uneori si 90 si 70, chiar si 50, asta la bibe, ca la titi nu stiu cat papa. Eu incerc sa ii dau la 3 ore, dar cateodata ii dau si mai devreme. Eu zic ca ei isi vor face singurei programul mai incolo, acum mai au si ei perioade si perioade...
[b]Plici
, . Robertelul e DEMENTIAL!!!
[b]Pisigri[b/], ti-am dat pm, intre timp vad ca s-a rezolvat.

LA MULTI ANI celor 2 sarbatoriti ai zilei

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Mergi la inceput