Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(31)*
Raspunsuri - Pagina 21
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Monica tu ai folosit ceaiul respectiv? Nu as vrea sa-l obisnuiesc inca cu gustul dulce. Ian si apa nu prea bea, desi pediatra mi-a spus sa-l fortez Ye, ye, da' cum??? |
Da, i-am dat vreo 2 luni. Dupa Baby drink - care e duuuullccceeee - l-a acceptat mai greu, ca asta nu e asa de dulce. Acum nu-i mai dau, incerc sa-i dau apa, dar mai mult de 2-3 guri nu bea, deh, asta chiar nu e dulce. Dar se obisnuieste el si cu lichide mai putin dulci.
Monica mami de
CRISTIAN (7.03.2009)
CAND 1+1=3
Floric spune:
Am inteles. Deci sa urmaresc posta sa vad ce primesc. Oricum eu banuiesc ca au datele de la maternitate. Sper sa nu ma sara ca si cu cadoul de la maternitate. Probabil cu toate ati primit acea cutiuta cadou in maternitate. La mine ...s-a terminat. M- a sarit. Am o bafta de cadouri ca broasca de par
.
Inca o intrebare pt cele care folosesc scutece Huggies. Va rog sa imi spuneti daca au formatul ca scutecele PAmpers? Adica sunt mai ingusti intre picioare, au forma unui chilot. IN comparatie cu cele de la Happy care sunt mult mai late.
Raru, tziparul lui mami
Monnvas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui shasa
VAAAAAI CHATONEL!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Este GENIAL montajul. Foarte frumos! Felicitari! Mi-a adus un mare zambet pe buze!!!!!!! Florin Theodor PetruNew Life Is Born |
E varianta voastra de Where the hell is Matt?
Monica mami de
CRISTIAN (7.03.2009)
CAND 1+1=3
aris26 spune:
fetele voi la ce stadiu sunteti cu carucioarele? adica va mai stau in landou?sau ati trecut la sport?
plici - hei!lume noua! Robert un dulce ca din prima zi
fug ca nu se mai poate,il am in brate si mi-a facut varza toate actele dupa birou...dupa ce le shomoiogeste bine si le umple de bale dupa maini le arunca pe jos
T_Ioana spune:
Fetelor, va multumesc mult pentru raspunsuri. M-a consiliat si pe YM o mamica de Spiridus care are si o Ghiocica
si ne-am descurcat.
Una dintre fete mi-a sugerat sa nu umblu la programelul fetitei si sunt perfect de acord, din pacate micuta nu are un program. Are o suriora mai mare, de 3 ani si 9 luni care are grave probleme mintale si face frecvent crize cu urlete, tipete, trantit etc iar mamica este nevoita sa-i acorde fff multa atentie celei mai mari, asa ca cea mica doarme cand apuca, nu poate mami ei sa sara cu lapticul al primul scancet asa ca mai urla saracuta pana primeste papica. Eu voiam sa fiu sigura ca nu gresesc la alimentatie si am apleat la voi. Acum de ex micuta doarme (cam asta face 90% din timp) si m-am panicat un pic si am sunat-o pe mamica ei care mi-a confirmat ca acasa doarme mult mai putin. Explicatia mea ar fi ca acasa surioara are acele crize si pt ca e inconjurata mai mereu de urlete si tipete asta mica nu se poate odihni. Eu i-am explicat baietelului meu ca trebuie sa facem liniste pentru bebelusha si a ajuns chiar el sa ma atentioneze daca mai scap ceva sau fac cel mai mic zgomot "Shhhh, liniste, fetita face nani!"
....deci micuta are toate conditiile sa se odihneasca. Plus ca e inca putin racita (doar ce a terminat tratamentul cu Ospamox), are si problemele cu burtica, am vazut ca a facut si candida pe limbutza deci are nevoie de odihna saracuta!

Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">
3 NOUTATI
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
Dodo-pui spune:
deschid capitol nou imediat!
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
mart.apr09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dodo-pui deschid capitol nou imediat! ![]() Uitati aici oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo* ![]() ![]() ![]() Bazar pentru Bogdan Blogul lui Bogdan-Andrei _ goblenuri-relatii pe blogul Donului _ Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! |

Izia, 23 mars 2009