Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(31)*
Raspunsuri - Pagina 19
Kea spune:
Ioana, nu stiu ce pe perioada stai tu cu copilul matusii (sper ca am retinut bine), dar eu zic sa nu umbli la programul lui. Si asa ii e greu ca nu-i cu mamica lui, ca se schimba rutina zilnica stand cu altcineva (eu vad la noi, la sfarsit de saptaman cand e si sotul, deja avem alt program), e prea mult sa ii umbli si la programul de masa, pe langa faptul ca nici nu stiu cum ai putea sa o faci. In plus, eu consider ca nu mananca putin pe zi, mananca cam aceeasi cantitate cu al meu care mananca putin mai mult, dar la 4 ore si are o trezire noaptea pt masa si chiar la fel si cu bebe Ian, care mananca la 5 ore, dar nu se trezeste noaptea. Per ansamblu, eu cred ca ajung cam la aceeasi cantitate:700-800ml/zi.
3 luni
plici plici spune:
si mie foarte dor de voi ....
de toate
si de ghiocei!!! incerc din rasputeri sa ma pun la curet cu toate pozele si noutatile, dar o sa-mi ia ceva...
pana atunci va mai pun un link cu "deliciosul " meu
http://picasaweb.google.com/311078corina
are 8200 grame si 70 cm...un pepene ca si in burta hihiih
mai muncesc nitel si revin 

corina
olishka spune:
Ilinca am vazut poze de la botez, pe Sophiphica frumusica cu rochita cu sclipici, pe mamica cu freza noua si f cocheta
Super petrecere, doar cu prieteni dragi 
Olga, mamica lui David iepurasul 

denisamada spune:
Ups, ma kinui sa recuperez, dar degeaba, tot in urma sunt...
Astfel incat spun "La multi ani" sarbatoritilor de astazi si ma intorc sa recuperez ultimele pagini. 
Era o discutie saptamanile trecute, dar am uitat... Cineva spunea ca da la bebe cereale (fara gluten, desigur) care nu contin lapte si se pot prepara cu lapte de mama. Nu mai stiu de la ce firma spunea ca sunt... nesle? Ca ma gandesc sa discut si eu cu pedi kestia asta... poate in curand le folosim pentru Adelina, ca tare tine la silueta fata mea si lapte aaaaaaaaaaaam. 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
chatonel spune:
ilinca, esti haioasa foc cind povestesti! :) Ma duc sa vad pozele acuma, ca mi-am imaginat destul... sa vedem daca se brodeste una cu alta
Felicitari pentru botezul nestresator si popa multilingual 
aris, da, io sint pentru gimnastica mintii, agerimea limbii etc
am io un fix cum ca limbile straine acum tre sa le stie oricine, ca nu mai e doar apanajul profesorilor de limbi... si engleza e OBLIGATORIE, e singura cu adevarat internationala. Eu nu stiu decit engleza tehnica, ce e specific meseriei mele (pt ca avem cam toate documentele in engleza) si am asa, o ciuda citeodata ca nu ma mobilizez mai mult ca sa fiu in stare sa fac o conversatie de doi bani macar ![]()
Filmuletul e facut la socri, acolo e paradis, cu adevarat!
oli, ce facusi cu maseaua aia?
fetelor, dragoana mea nu numai ca e miriita de trei zile, dar a inceput sa faca si febra 
Mergem la medic peste doo ore.
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
dyana27 spune:
dragalasele eu am intrat la cura de azi; macar cate putin asa; incerc sa nu mai manac deloc dulciuri

(si tare bine ma mai puneau pe picioare cand eram rupta de oboseala), painica doar neagra, 2-3 feliute pe zi, si prajita pana ramane doar o scoarta din ea![]()
![]()
; ciuciu fainoase- da' aici nu e problema ca nu mancam cine stie ce oricum; am luat carticica lui montignac la rasfoit, si vad ca mi-am adus repede aminte care era faza, si bine ca mi-am amintit si toate greselile pe care le-am facut prima data cand am inceput si nu pricepeam de ce nu slabesc

; am dat o cautare pe net si am gasit tone de retete montignac, inclusiv aici pe forum, deci o sa fie usor; acuma bag listuta de cumparaturi si-mi trimit mutzu mare la piata, ca sa-l facem fumos pe mami lu' mutzu mic![]()
![]()
![]()
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
chatonel spune:
ilinca, aratati foarte bine si tu si sophiphi... chiar daca zici ca era stralucacioasa :) ceea ce in poze nu prea se vede; tu esti tzitzoasa, ca deh, alaptezi... si io am niste baloane... mama-mama! insa nu-mi pari mai grasa ca inainte de a ramine gravi... poate ca ai inca mijlocul mai ingrosat, da si asta trece tot in timp!
Mi-a placut cheful, avuserati numai tineri, asa e misto! 

Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
alina.n spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Eu l-am primit vineri la posta...dar n-am stiut de concurs si am aruncat fffff multi ursuleti ![]() ![]() oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo* ![]() ![]() ![]() Bazar pentru Bogdan Blogul lui Bogdan-Andrei _ goblenuri-relatii pe blogul Donului _ Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! |
La fel si noi tot vineri am primit cardul dar nu mai am ursuleti pt ca am aruncat ambalajele...deci Flori posibil sa primesti si tu.
Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
pisigri spune:
Fara sa tin regim am slabit 3 kile...intr-o luna, e drept. Si inca mai am vo 20-25 in plus.
Noi ne-am apucat de Montignac de citeva zile. Dar tb musai sa aleg retete gata concepute, ca nu ma descurc cu calculelele![]()
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

Doamne ajuta!
Amalia Maria,