Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(31)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Helou, tufete cucuiete,
ziua de ieri a fost minunata, DAR, tot a trebuit sa fac un compromis; tineti minte ce barosana ma dadeam eu cand tot ziceam ca "eu nu as face baia aia cu...maioneza", "eu nu as lasa popa sa nu stiu ce..."- adica ce grozava-s io ca as pune binele copilului mai presus de orice. Eeei bine, vorba aia, "Dumnezeu nu bate cu bota", a trebuit si io sa-mi calc pe inima: a trebuit sa-i dau rochia cu "sclichirici", ca altfel se supara fiica nasei (prin urmare si nasa!). Nu va spun ca am fost toti de-un sclichirici, scoica cu sclichirici, suzeta cu sclichirici (am si pierdut-o pana la urma) si Sophiphi si acum straluceste prin unele zone, mai ales cap'shorul, desi a facut baie
Bun, sa va fac un rezumat: la biserica a fost foarte scurt si haios de era sa izbucnesc in ras acolo. Faza a fost asa: in fatza popii trebuiau sa stea parintii, copilul si nasii. Totul a fost asa pe neasteptate (cand s-a gatat liturghia, pac, ne-a chemat popa repede la apel, ca la 11.30 incepea alta si era deja 11) astfel incat Sophiphi a ramas intre noi, pe jos, in scoica. Chiar radeam dupa aia, ca sotzu' meu tot zicea ca popa ar fi trebuit sa zica:"Binecuvanteaza, Doamne, aceasta scoicaaaa". Sophiphi a stat in brate vreo 5 minute, intai la nasa (atunci s-a trezit buimaca din somn, avea o fatza gen:"ce ce ce, ce-i asta? unde sunt?" pana i-a turnat ceva (banuiesc ca apa:))) in capshor si apoi a sters-o. Apoi a trebuit s-o iau io si sotzul sa tina o lumanare. Alta faza a fost ca preotul (dupa ce ca era f. batran nu prea avea nici dinti) citea slujba de pe o foaie, ca nu stia sa se exprime in romana, bietul, acolo slujbele-s in maghiara. No, ideea e ca s-a chinuit, dar stalcea toate cuvintele, era de-a dreptu' delicios. Cireasa de pe tort a fost urmatoarea: la faza aia cu "te lepezi de Satana?" (el intreba, el raspundea, nicio treaba n-avea:)) tot el zicea:"ma lepad" dar nu stia pronunta asa cuvinte grele :)) si zicea...of, cum sa va explic? Incercati sa pronuntati in franceza: MEU LEPEUD (stiti voi careva cat de cat maghiara? "O" de-ala ca in "Eniko". Sau chatonel si alte fete care stiti franceza: "e" ca in "petit". Deci:M#336; LEP#336;D cu un superb accent frantzuzesc, si a zis asta de vreo 8 ori, abia ma abtineam sa nu ma zgudui de ras si nasha la fel!! (sotzul nu, ca avea impresia ca e ceva sintagma in latina sau greaca. Invitatii stateau in bancutze cam departe de noi si nu auzeau mai nimic, unii au zis ulterior ca aveau impresia ca popa tine slujba in franceza, altii ca in maghiara, dezastru! A, nu avem nicio poza din biserica, eu credeam ca parintii n-au nicio treaba acolo si credeam c-o sa poata face sotzul poze cu aparatul lui shmecher, dar el trebuia sa stea la M#336;LEP#336;D !!! Asa ca o sa pun ceva poze din fatza bisericii, va anunt io cand pun album la semnatura;).
No, important e ca Sophiphi a fost foaaarte cuminte toata ziua, si la biserica si la restaurant, la resta a stat de la 13 la 17 apoi am debarcat-o acasa, pe ea si pe maica-mea, sa se descurce..
In rest...io numa cand ma vad in poze realizez ce balena sunt, altfel am impresia ca vai ce gratioasa si agila sunt eu!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Buna fetelor si multumesc mult pentru incurajari! AYLA, PISIK, RIVALI, SIRIMIE, KEA, JOANNA27 . Si pup si restul fetelor!
Atunci cand depasesc momentul (care tine cate o zi, asa!) imi dau seama cat de mult m-a schimbat aceasta sarcina. Nu imi inchipuiam ca sa ai un copil te transforma atat de tare si iti schimba complet sistemul de valori si modul in care "filtrezi" orice ti se intampla. Dar, paradoxal, ma simt si mai puternica cumva.
Bine ai revenit PLICI! Ce mare a crescut Robertzelul si sunt mirata ca te-ai dus deja cu el la mare. Apropos, cate kg si cati centrimetri?

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS (3.03.2009 / 4 luni si o saptamana / 7200 grame / 68 cm)
http://picasaweb.google.ro/goodzilla2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Plici bine ai revenit Bebe Robert este super, iar cu parutul lung demential Tu arati f bine

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ilinca hai ca ai fost delicioasa ca de obicei Am ras cu lacrimi
Felicitari pentru crestinare

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Adevarat, bebe Robert e delicios!!! Si Plici Plici, care avea o buuurta de se minuna si boxerul ei acum e ca prin inel!
Am pus album botez la semnatura.Cred ca a fost un botez mai atipic, in sensul ca in afara de maica-mea, mama sotului si tata'so (cu noua nevasta) alta ruda nu a fost, nici picior, iaca asha, n-am avut chef de ele. Adica sotul alte rude nu are (in afara de bunica lui care nu iese din casa) iar eu cu rudele lui taica-meu am taiat-o de cand a murit el, ca sunt niste...no, n-am cuvinte. Iar din partea maica-mii am o verisoara dar n-a venit ca sotul ei e un betziv ordinar si nu a vrut sa se faca de ras, saraca. Iar uncheshu' meu a fost doar la biserica. Asa...In rest a fost un chef micutz de 30 de persoane (numa pretini...si fostul meu dirig drag).
Asa...sa va bag si o "legenda": doamna in alb e nashica, tipa bruneta cu breton e fiica-sa, in rarele poze unde apare un baietan slab cu aparatul pe umar, ala e sotzu' meu. Tipele sunt pretinele mele bune, 3 din ele-s taur ca Sophiphi (alea inaltoacele, nu stiu cum se face, io o pitica, numa prietene peste 1,72 am!!). Unde-s cu o singura tipa in negru, stand amandoua jos, aia e best-frienda mea plecata in America din 2001, acum e a doua oara cand a venit de atunci (prima data pt. botezul fiicei ei, eu i-am fost nasha) da' tot asa ne reluam prietenia parca ne-am fi vazut cu o zi inainte...o iubesc. In fata bisericii is 2 cupluri de buni prieteni, unde e si fetitza aia minunata, bucatica rupta din tac'su, numa barba n-are!! No, ce de explicatii v-am dat, de parca mi le-ar fi cerut cineva!:)))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

carmenada - am cam scapat de colici. am oprit debridatul si ii dau doar infacol pt ca scoate parturi muuulte cu el si ushor. de pans tot imi plange pt ca are o ambitie ceva e speriat si pana nu il iau in brate sa il plimb nu tace sub nici o forma. trece in 5min prin toate plansurile pamantului,de la urlete istericela plans trist trist cu lacrimi...orice numai sa il plimb si sa-i arat tot ce se poate. asa rade de se strica si chiuie si tzipa la catei prin curte. e super dulce,spatele meu protesteaza doar. de adormit paca adoarme mai repede pt ca am renuntat eu si il tzin in patul meu,mananca in pozitia culcat si adoarme,uneori ma mai ridic si eu si mai socializez cu sotul sau cine mai e pe la noi,alte ori adorm inaintea lui. oricum rar ne mai apuca ora 12 si in picioare. e adevarat ca ziua nu mai doarme decat o singura repriza in prima parte a zilei.daca ar sta si el in carucior si in scoica in mashina l-ash plimba prin tot orashul pana s-ar satura,dar asa....de cate ori sa dau ture prin casa?!
cu pitica eu zic sa vi iar la bucuresti sa faci o recoltare cu sonda si o atibiograma. asa sigur rezolvi problema

carla - of,am avut si noi un episod la fel de urat pe la 7 saptamani. la noi a fost o viroza din'aia care trece in 2 sapt cu tratament sau 14 zile fara. daca nu are nici o infectie eu zic sa nu recurgi la antibiotic. acum isi formeaza anticorpii.

chatonel - hmmm ma tentezi. noi deja ii vorbim in 3 limbi. eu romana,ta'su greaca si de cantat ii cant in engleza. zici sa mai dau televizoru si pe altele??

Mergi la inceput

simirie - eu colici numesc plansul de durere. durer clara de burta. daca ati avut asa ceva stii sigur sa recunosti fenomenul.
eu zic ca plansul fara motiv e mai degraba din cauza stresului(si la ei stresul se poate acumula in o mie de motive)

carmanada - am uitat. nici noi nu l-am botezat inca

Mergi la inceput

bine ca a dat shasa quote ca eu ratasem filmuletul si toata lumea vobea de el si io....habar n-aveam
e f tare dragonul si dragoanca nu mai zic. e calr...copii astia ai notrii iubsc acelasi cehstii.
Dooooamne cat e de frumos la voi

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

neata la amiaza, tufete

iaca cu ce s-a indeletnicit motanu meu zilele-astea, un montaj
http://www.vimeo.com/5524030
Filmarile au fost facute acum 2 luni, acasa la socri. Muzica a compus-o el.

Pisicogri, sa stii ca de la bucale-ncoace sint uneori bilete la 200 dus/intors cu klm sau lufthansa.

Ayla, vino pe-aci, nu mai sta ascunsa! Si-asa abia ce ne tirim, nu vezi? Inainte scriam un capitol pe zi, acu sintem la 2-3 pagini.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

VAAAAAI CHATONEL!!!!!!
Este GENIAL montajul. Foarte frumos! Felicitari! Mi-a adus un mare zambet pe buze!!!!!!!

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

uite asa:
http://www.youtube.com/watch?v=viKhBq-T5cI
daca tot nu sta potolit scoate-i mainie,adica nu trci alea care iti vin tie pe umeri peste umerii lui ci pe la sub-bratz. imediat dupa ce il pui incepi sa dansezi sa ca sa te t mishti pan se linisteste sio sa vezi ca o sa-i placa

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

Neata!
LA MULTE LUNI SI ANI PT AMALIA MARIA, RARES

Aris please pune niste poze sau da-mi un pm cu o oarecare descriere cum sa pun copilul in wrap cu fata spre exterior si un pic intr-o parte sa se sprijine cu capul de bratul meu... ca ma spanzura barbatu cu wrp cu tat ca la-m cumparat si asta si copilul nu vrea decat in brate..

Adee felicitari si pt cununie ,nu stiam decat de boatez sa aveti CASA DE PIATRA si tot ce va doriti.astept sa imi vad nora in poze..

Simina sa cresteti mari. mazarica si vb lui Dyana abia astept sa vii pe aici sa iti dam sfaturi

Carmenada fetita plangacioasa....hai fii tare ca mai trec si durerile de burtica si vin altele .Sa aveti sanatate ca stiu cum e sa tot mergi pe la medici.

Olinska asa cum ti-au zis si fetele e normal sa ai ganduri negre cu nunta dar incerca sa te detasezi si sa te distrezi pt ca e ziua ta..nu tu trebuie sa fii atenta cu altii ci ei cu tine.Eu am fost asa de stresata sa multumesc pe toata lumea si nu m-am putut bucura pe deplin iar acum imi pare asa de rau....Cat despre intimitati cu sot..stai linistita cred ca majoritatea stam prost la capitolul asta...poate doar Simonamami e mai ca ea parca zicea ca la celalat copil nici nu a asteptata sa treaca 6 saptamani.

Inapreda e usor sa iti dam sfaturi..tu stii cel mai bine ce poti sa ii spui si ce nu soacrei..dar cumva trebuie sa o faci sa inteleaga anumite chestii elementare..ca Doamne feri sa greseasca cu ceva si Ian sa aiba de suferit ca atunci numai amiabila nu o sa fii. Hai capu sus o a gasesti tu o cale sa impaci si capra si varza.
Kea dupa am citit cum dormi tu Keutu..eu zic mersi..ca macar dormim in patut.
In rest ce sa zic la capitolul sani naspa ma insriu si eu ...nu eru mari inainte nici foarte mici dar erau obraznici rau acum sunt bretele cand sunt goi ..iar de la burta lipita de spate am ajuns la ceva colacei care sper sa dispara totusi cand o sa merg la sala.
Copchilul meu a fost tare ciudat azi..a mancat din ora in ora s- marait si dormit toata ziua...nu tu povesti nu zambete,nu stiu poate de la vreme...asa ma enerveaza ploaia ca nu pot sa stau cu el mult afara si cred ca din cauza asta e miorlait.
Ma duc si eu la ca intotdeauna eu sunt ultima pe aici.

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

mami haioasa de Sophiphi frumoasa. FELICITARI pentru crestinare. Asteptam poze.

Plici tare dor mi-a fost de tine si de P(l)ici pletos. Bine ati revenit.

Gina mami de bebe titi Ian - 23.03.09

Botez Ian

Poze

Bebe Ian

camera bebe

Mergi la inceput