SUPERDIETA***RELOADED*****cap2
Raspunsuri - Pagina 4
Nocom spune:
Neata,
Nu chiulesc maaaaaaa, intru cand pot!!! Pai cum ma asteptam am pus cate ceva dar muuult mai putin decat ma steptam. Am luat 700 de gr. Astazi ma tin super tare desi mai am cate ceva prin frigi.....
Gata ma intorc pe baricade. Sa va tineti!!!!
a am uitat. dimineata aveam 78.9 kg
gata
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nocom Neata, Nu chiulesc maaaaaaa, intru cand pot!!! Pai cum ma asteptam am pus cate ceva dar muuult mai putin decat ma steptam. Am luat 700 de gr. Astazi ma tin super tare desi mai am cate ceva prin frigi..... Gata ma intorc pe baricade. Sa va tineti!!!! a am uitat. dimineata aveam 78.9 kg gata mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004) poze cu noi poze DARIA |
82.5-78.9= 3.6kg ...deci nu mai putem sa iti lasam 4 floricele...ca deja ai o scadere in greutate mai mica de 4 kg ..
ca urmare primesti un porcusor ..asta asa ca sa nu mai faci altadata ...
si scapi de el imediat ce ajungi din nou la o pierdere totala de 4 kg..
asa ca acopera tentatiile din frigi cu multe verdeturi si..nu te mai lasa ispitita
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
SUPERDIETA continua....... Cit am slabit pina acum ?
Nocom spune:
am un porcusor!!!!!!!!!!!!!, dar nu-l vreau caci nu am pus la loc 1 KG!!!!!!!!!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
iulix spune:
Salutare lume! Am aparut si eu asa printre picaturi, pt. ca am o saptamana f. grea si mai mult seara o sa dau raportul... Mamidestefan si Nocom multam fain de incurajari si pt. ca nu lasa-ti o lenesa ca mine sa se "destrabaleze" prea rau!!!! Acum ca sa imi mai temperez un pic entuziasmul sa spun ca am mai pus pe mine 200g , ca am poftit aseara la niste chiftele facute de soacra-mea si am papat 2... , desi am facut pe ... Si in sfarsit urmeaza raportul: dimineatza: apa si cafea
pranz:putina salata de vinete cu rosii
La cina o sa pap niste mere sau grapefruit ca am papat cam gras aseara si dl. stomacel a facut figuri si mi-a atras atentia
Acum am fugit la si apoi pe bicicla cu mine.
claudinna spune:
hello!!!
mai, mai, mai, ce fete hotarate! asha imi place!
mamidestefan, vreau si eu in lista, desi sunt undeva...in mijlocul dietei, m-am mai si ratacit....eh, ideea e ca vreau sa lupt alaturi de voi!
ma primiti??
deci, va zic situatia actuala si sa vedeti ca nu-s deloc pretentioasa
inaltime: 1,73
greutate actuala: 87,7 kg
target: 75 kg ( desi daca ajung si la 80, sunt fff fericita!)
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
mamidestefan spune:
Azi cintarul a aratat 71.2kg ..deci un total de 4.3kg pierdute
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudinna hello!!! mai, mai, mai, ce fete hotarate! asha imi place! mamidestefan, vreau si eu in lista, desi sunt undeva...in mijlocul dietei, m-am mai si ratacit....eh, ideea e ca vreau sa lupt alaturi de voi! ma primiti?? deci, va zic situatia actuala si sa vedeti ca nu-s deloc pretentioasa inaltime: 1,73 greutate actuala: 87,7 kg target: 75 kg ( desi daca ajung si la 80, sunt fff fericita!) blog cu basca Razvan mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
Esti in listutza
numai ca nu am inteles daca incepi din nou ...
sau daca esti la mijlocul ei ..ar trebui sa ne dai datele de inceput (data, kg pe saptamini, kilograme pierdute ..etc)
mamidestefan spune:
Nocom Scapam azi de purcelul ala ..sau nu ???????
felicic76 spune:
neatza!
nu am mai dat demult pe aici.
M-am tinut cat m-am tinut dar in we am calcat pe bec, a venit mama, eu am stat, dormit si mancat
Ieri dimineatza aveam 70,4, nush daca merit o, dupa graficul meu(ajunsesem la 69,7)
claudinna spune:
hello!
merci ca m-ai trecut in lista!
nici eu nu stiu ce si cum sa fac...dar sunt in a 6-a saptamana, practic...
am plecat de la 92 kg, am slabit cam un kg pe saptamana, dar am mai si calcat pe bec...asha ca nu stiu cate flori si cati porci merit
de acum incolo sunt decisa sa ma tin de treaba, desi...evenimente de sarbatorit am muuulte!
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)