Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (154)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75
Asta e sora cu alta situatie: cand vine radiologia la noi in sectie, la terapie intensiva neonatala, cu aparatul portabil, dupa ce se face expunerea, asistentele deschid ferestrele "sa iasa radiatiile"

Super tareeeee.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

As merge si eu pe scutece ecologice, daca am avea, ca in America, diaper service. Dar sa stau sa curat, sa frec, sa storc, sa fierb la ele - mi-e groaza cind ma gindesc cum ne-am crescut parintii nostri. Si ma copleseste respectul.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Babymom ai mei de fapt au prins gustul de la Raluca (sora mezina, are 3 ani)

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

am mai intrat putin, eu nu vorbeam de scutece ecologice refolosibile, ci din alea ecologice de unica folosinta. Nausica la Paris exista diaper service ca in US, e o firma mica deocamdata, insa se pare ca le merge treaba. Tu le dai bagajul cu scutece 'pline', iar ei iti lasa la schimb acelasi nr de scutece curate, contra cost bineinteles. De fapt platesti spalarea.
Cumnata mea a optat pt scutece eco refolosibile, le spala singura ce-i drept, insa in masina de spalat. Nu le fierbe, nu le zapaceste. Cica e ok. (de fapt in scutecele astea pui o bucata de celuloza, asa ca chestiile sint arucate la toaleta cu tot cu celuloza, ca sa nu va ginditi ca baga caca la masina). Cind pleaca undeva isi ia din astea eco de unica folosinta. Nici eu nu ma vad spalind, insa as opta pt astea eco (adica fara clor si tot felul de parfumuri si alte nebunii, plus ca sint biodegradabile) de unica folosinta. Mie mi-e tare teama de pampers, la ce are in ele... sa te tii bine. Numai cind le mirosi iti dai seama ca sint pline de parfumuri si alte nebunii + clor!!!
In fine... cind mi se termina stocul de pampers ma orientez. Noi am cumparat foarte multe pachete din Ungaria inainte de a pleca si inca mai avem.

Nocom saru'mina!

fetele, va multumesc pt urarile de vacanta placuta, plecam numai in weekend... nu mai mult! dar tot ma simt de parca as pleca 2 saptamini la munte.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Babymom saru'mana frumos, ma gandeam eu ca e o prostie, dar tipul parea foarte hotarat.

Cred ca am ramas singura bufnita, ma pun si eu sa numar oile, poate sunt mai putine ca ieri desi...

de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza, o ?

Piolica vacanta placuta , super cool daiper service

Amik printesei tale

Nici nu ma gandesc sa folosesc scutece refolosibile…am auzit numai povesti de groaza cu iritatii si toate cele …mai bine bag bani in pampers

Nocom ne luam de mana cu asteptatul dintisorilor…avem doar doi de jos…pe cei de sus se chinuieste de ceva timp cu ei

Nerantula

Irina e cea mai mare prostie lucrul acesta, stai linistita si alapteaza ca pana acum

Lumi multi ici de la noi si o imbratisare mareeeee

Noutati: fata mea zice MAMA si cand nu este suparata...ieri a zis si TATA o singura data , nu vrea sa o tinem de mana cand merge...in ham se simte cel mai bine, ieri a prins galeata cu apa si s-a balacit putin in ea si nici incaltata nu ii place

sarbatoritilor nostri

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata! Acum am terminat de citit cap trecut si am ramas fara cuvinte Lumi, condoleante, o imbratisare calda si multa putere

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Neata si de la noi.
Ma dispera iritatia asta de la fundul Aniei. Ieri am inceput sa-i dau cu baneocin, aseara se mai uscase pe-acolo si arata mai bine. Azi dimineata, cind a inceput sa dea semne de trezire, am gasit-o plina de kk uscat.
O luam de la capat.
Ulceratiile alea sint in cel mai pervers loc posibil, acolo unde se freaca fesele intre ele, nicio sansa sa se usuce. (Iertati-ma pt plasticitatea detaliilor, dar sint disperata).
Acuma sotului i-a casunat pe violetul de gentiana, ca sa n-o mai dau cu chestia aia albastra, ca e clar ca nu-i face bine.
In cada noastra de baie a ramas amprenta violeta a popoului Aniei.

Nausica si Ania
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Carla, aici sunt.
Am fost destul de ocupata dupa concediu...dar suntem ok, mersi

Nausica eu folosesc pt Matei crema de galbenelept fundulet si alte iritatii, iar dupa baita ii dau cu Sudocrem. Este fffff buna pt mai multe tipuri de iritatii, de scutec, de caldura...etc. La noi a functionat mereu. A avut Matei la un moment dat o iritatie in spatele genunchilor care a tinut cateva saptamani si nu mai trecea...a trecut cu sudocrem. Se gaseste la Sensiblu si Help Net. In alte locuri nu am vazut.

Am aratat crema pediatrei si a zis ca ok.

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlexaM
Nausica eu folosesc pt Matei crema de galbenelept fundulet si alte iritatii, iar dupa baita ii dau cu Sudocrem. Este fffff buna pt mai multe tipuri de iritatii, de scutec, de caldura...etc. La noi a functionat mereu. A avut Matei la un moment dat o iritatie in spatele genunchilor care a tinut cateva saptamani si nu mai trecea...a trecut cu sudocrem. Se gaseste la Sensiblu si Help Net. In alte locuri nu am vazut.

Merci mult, am auzit de Sudocrem (n-am folosit pina acum), dar cred ca e mai degraba din gama cremelor de prevenire sau de tratare a iritatiei incipiente. Ma tem ca la noi a depasit stadiul asta. Oricum, o s-o am in vedere pe viitor. Am vazut ca in Anglia se foloseste la greu, cam ca Bepanthenul la noi.

Nausica si Ania
poze

Mergi la inceput