*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (63)*
Raspunsuri - Pagina 21
mav spune:
camelia, m-am gandit eu ca e un cacacios...... da' am fost oarecum constransa de imprejurari si n-am putut sa ma manifest verbal asa cum ar fi trebuit..... si in final... de nervi, am cedat; lucru care nu-mi face cinste defel...
Mami Fericita Non-Stop
perlute
mav spune:
alra, pe unde ai umbli???
o sa incerc sa deschid eu capitolul nou.... sa vaz daca mai stiu parola![]()
Mami Fericita Non-Stop
perlute
monicus spune:
Multumim frumos...da.. am scapat de 5 dintisori dar mai este pana sa apara toti... oricum s-a obisnuit mititca cu durerea un pic.. nu mai este atat de maraita cum a fost la inceput... mai are si ea momente cand o doare rau.. dar o ia mami in brate.. si ii mai alina un pic din durere...
Pupici cozanacicai... care este tare jucausa..
| Citat: |
| citat din mesajul lui isaelena Mav La multi ani! sa iti dea Dumnezeu tot ce nu ai si iti trebuie! Monicus felicitari pentru dintisori! ati scapat! noi nu avem nici unul...de cate ori e maraiata dam vina pe dintulini...am ajuns la concluzia ca de cand asteptam noi dintulini pana acum avea doua randuri de dinti! http://andrasaraotilia.blogspot.com/ http://picasaweb.google.com/adriana.elena.istrate/Saptamana27150609210609# |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
| citat din mesajul lui babyzapi Neatza mamici! ![]() Ieri, Raphael a facut primii pasi tinut de manute ![]() Sa aveti o zi frumoasa! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008) RAPHAEL ISABELAPovestea nasterii |
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
Bravo cozanacelule...Raphael.. Tine-o tot asa... cu pasi marunti.. dar siguri... pupam dulce..
| citat din mesajul lui babyzapi Neatza mamici! ![]() Ieri, Raphael a facut primii pasi tinut de manute ![]() Sa aveti o zi frumoasa! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008) RAPHAEL ISABELAPovestea nasterii |
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
Bine ai venit la
Felicitari pentru micutza.. spune-ne ceva despre voi..
| citat din mesajul lui ducky si noi vrem in lisuta cu Elena Maria, galusca noastra nascuta in 22 decembrie 2008, la 38 de saptamani fix, 3550 g si 52 cm, nota 9 Multumim Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA |
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
Multumim frumos.. draga mamica pentru urari.. La toata lumea le doresc sanatate si numai bine..
| citat din mesajul lui nebunica-zapacica Amalia, Oceanborn, Olivia ![]() Isa felicitari pentru primii pasi ![]() Noi dam de baut, doar avem 8 lunite azi si de asemenea cozonaceilor nascuti in zi de 15 Ana de Monicus, Andra Sara Otilia de Isaelena si Andrei George de Caterinas sa fiti sanatosi, puiuti, si sa va bucurati parintii in fiecare zi O zi frumoasa tuturor!!! fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)Nasterea cozonacelului nostru iubit ![]() |
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
Bravosssss... esti tare.. chiar ca dai de baut... felicitari...
| citat din mesajul lui elilov3 feteeeeeeee de baut la toata lumea ![]() ![]() am luat permisulllllllllll ![]() Eliza mami de ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remembersi de ![]() Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze******************************************* "Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans. Alexandru Macedonski |
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:

.. multumimf rumos..
Pupam si noi un dulce cozancel care este un adevarat flacau.. pai cu asa parinti frumosi...Felicitari
citat din mesajul lui Olivia26 Neata!Mav, minunat gestul tau si intalnirea, numai mamici una si una si puiuti pe masura. Ma bucur sa te vad la fel de frumoasa si radioasa, iti vine superb rochia. Sunteti o familie foarte frumoasa iar eu abia acum vad ce bine seamana Sebi cu tati, nu mai zic de ochisorii albastrei ai lui Anto care cred ca au facut senzatie Transmite-i danduselului gandurile noastre bune si multa sanatate puiutilor, sper ca nu e nimic grav![]() Isa, felicitari pt primii pasi ai puiului ![]() Ginye ![]() ![]() Victor Nicolas de Nebunica-zapacica Victor de Carmendu Ana de Monicus Andra Sara Otilia de Isaelena Andrei George de caterinasSa fiti sanatosi, puiuti scumpi! Sebi are nevoie de noi ![]() de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 ![]() Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank"> ![]() Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present! |
pozele mele
Povestea nasterii

Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL
si de asemenea
fericita de
Victor Nicolas (15.11.2008)
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Neata!
Transmite-i danduselului gandurile noastre bune si multa sanatate puiutilor, sper ca nu e nimic grav