*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (63)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ralukutza multa sanatate tatalui tau si felicitari pt Andra ca a inceput sa pape mai bine.
Futuremother si multi ici pt o mamica puternica ce a trecut prin clipe grele alaturi de puiutii ei .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

multumesc fetele
fetele ce lapte praf ati dat la bb-i dupa san..nu stiu ce sa iau...sa ii placa lui balacila....trebuie sa fac pasul acesta pana sa implineasca balaciosul 9 luni...nah ajunge trasul meu de tzitzi...propuneri, sugestii...
merg sa fac nani ca azi-noapte m-am invartit in pat ca pita pe plita

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
"Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans.
Alexandru Macedonski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Eu le-am dat la amandoua Milupa (Milumil si Aptamil) si ne-am inteles bine O alta varianta ar fi Nan-ul de la Nestle sau Humana. Si ar mai fi si altele, dar astea sunt printre cele mai bune de pe piata noastra.

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

multumesc fetele
fetele ce lapte praf ati dat la bb-i dupa san..nu stiu ce sa iau...sa ii placa lui balacila....trebuie sa fac pasul acesta pana sa implineasca balaciosul 9 luni...nah ajunge trasul meu de tzitzi...propuneri, sugestii...
merg sa fac nani ca azi-noapte m-am invartit in pat ca pita pe plita

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
"Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans.
Alexandru Macedonski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Eu m-apuc de impachetat ca diseara plecam spre Mamaia Am decis sa calatorim noaptea ca sa evitam traficul de maine (vineri!) de pe Valea Prahovei si inspre mare.
Am o inima cat un purice la gandul c-o las pe Caterina acasa, mai ales ca se trezeste noaptea la greu de vreo 3-4 nopti, sigur sunt ceva dintisori pe drum...
Am facut lista cu ce sa-i dea de mancare, pe ore, si cu somnul la fel (si pentru catel)...
Ma duc sa ma apuc de spalat/calcat/impachetat/ultimele cumparaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

neatza!!!

eli, felicitari pt permis si sa conduci in siguranta oriunde te-ai duce!
eu am picat examenul practic acu vreo doua saptamani (politai misogin, pe care l-am lasat sa ma intimideze) si tre' s-o iau de la capat... dar nu v-am mai scris pt ca mi-am primit portia de pareri de rau si incurajari de la mamicile de cta
nu stiu ce sa-ti zic despre laptic... anto nu vrea biberonul.....

laura, spor la bagaje si drum bun! iti las pm cu nr meu de tel, sa ma suni neaparat, vreau sa ne vedem!

zi frumoasa tuturor!

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata mamicutelor!
Noi raportam prima noapte cu adevarat ALBA! N-am patit asa nici cu David, de care m-am plans ca se trezea des, etc. Asa nasol s-a simtit bietul Luca azi noapte, ca s-a trezit si la 15-30 de minute, a scancit, a plans..l-am pus intre noi...dai cu tzatza toata noaptea...n-a fost chip de calmat copilul. I-au trecut aftele din apropierea buzelor, dar acum vad ca are altele noi pe cerul gurii...cine stie ce o fi pe esofag..intestine...de are starea asta.. Gingiile sunt varza, sigur sunt motivul principal al plansetelor...ii curg balele garla si-n afara de degetele, nu mai are curaj sa duca nimic la gurita de durere.
Drept urmare, acum face ce face..se joaca putin la noi pe pat, dupa care pune capul jos si se culca( 20-30 de minute)...scumpul mic, e cheaunel de somn. Maine mergem si la control sa vedem daca e ok cu rubeola si a trecut... Pentru aftele astea nenorocite dau in continuare cu glicerina cu nistatina....a reusit sa si verse astazi de la ea. De pofta de mancare nu va mai zic...ieri am zis merci ca a mancat macat o nectarina cu niste branzica..in rest tzatza cat cuprinde. Care vreti niste bidoane cu lapte, va ofer...la cat m-a supt, a inteles organismul meu ca am mai adoptat vreo 2 copii..

Tot raul spre bine zic eu...sunt fericita totusi...stiu, va ganditi ca e noaptea nedormita la mijloc de vorbesc asa....dar chiar ma bucur, in primul rand ca s-a nimerit acum cand suntem acasa...nu plecati la munte sau mare, si-n al doilea rand ca e David plecat si nu-l tin incuiat in casa o saptamana aiurea. Stie Dumnezeu cum le oranduieste pe toate sa nu fie povara asa grea.
Asa ca sunt convinsa ca nu mai tarziu de o zi doua, va dau de veste ca avem vreo 4 dinti si dormim de la 22 la 6...vrabia...stiti voi..

Laura spor la bagaje! Te cred ca ai un stres, dar sunt convinsa ca totul va fi bine in urma voastra!

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Laura, drum bun si distractieeeee la

Ami, stiu ce zici, azi-noapte abia la 1 a adormit dupa muuulte urlete iar la 4 s-a trezit si a stat numai la tz, ziua il tin pe mine, in jurul taliei cu picioarele de-o parte si de alta si se autoserveste, de mancat mancare nici nu mai zic...nu mai mananca deloc, ieri numai niste necatrina receee direct din frigo...si eu sper la o gura plina de dinti cat mai repede Pupam scumpelul sa treaca durerile

Ralucutza, futuremother, sanatate multa

Sebi are nevoie de noi

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

ami, uite si de la mine o imbratisare stransa. eu nu citisem din urma si nu m-am prins pana acum ce-i cu bubitele lui luca...
sper sa scapati cat mai repede!

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Salutare, mamici!

Amalia - pupam cozonacelul bolnavior, sa treaca repede. Imi place starea ta de spirit !
Laura - drum bun sa aveti si distractie maxima la mare cu Rebeca! Nu-ti fa probleme pentru Cati, ai sa vezi ca pe cand te intorci doarme dusa toata noaptea cu dintosul afara
Eli - felicitari pentru permis! Acum, sa conduci, sa nu te lasi pe tanjeala, cum aveti de mers undeva, cum pune-te tu la volan, nu-l lasa pe Ion, ca tentatia e mare sa stai in dreapta, ba ca nu esti sigura pe tine, ba ca poate va grabiti, ba ca e masina noua sau tocmai scoasa din service si sa nu o zgarii, ba ce stiu eu ce motive mai gasesti si te trezesti ca trece o perioada buna in care n-ai condus si dupa aia ti-e frica sa te urci la volan sa nu faci vreo prostie... E nevoie de vreo 2-3 luni de condus zilnic sau aproape zilnic ca sa prinzi curaj si sa te simti stapana pe tine prin oras si in afara.

Eu... pai ce sa mai zic, dupa ce povestiti voi acolo ca nu dormiti nopti intregi mi-e si jena sa ma mai lamentez de trezirile Alexandrei. Ea macar se trezeste, papa si se culca la loc. M-am resemnat, copilei ii mai trebuie o masa dravana la miez de noapte si gata.
Eu am facut o indigestie zilele trecute, nu mai vomasem din perioada de sarcina... ei, mi-am adus aminte acum cum era... Dar mi-a trecut in 24 de ore. Si am slabit 1kg , mai am doar 2kg de eliminat ca sa ajung la greutatea dinainte de sarcina. Si din partea mea, pot sa stea alea 2kg si pe mine, ca nu ma deranjeaza, in haine incap si cica oricum eram prea slaba...sau asa zice lumea sa ma consoleze acum .

Va pup.

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

mav, data viitoare sa-ti aduci aminte ca barbatii misogini au stii tu ce mica-mica-mica ... cu siguranta nu te mai intimideaza atunci...
succes!

Citat:
citat din mesajul lui mav
eu am picat examenul practic acu vreo doua saptamani (politai misogin, pe care l-am lasat sa ma intimideze) si tre' s-o iau de la capat... dar nu v-am mai scris pt ca mi-am primit portia de pareri de rau si incurajari de la mamicile de cta

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput