*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (63)*
Raspunsuri - Pagina 19
anca_27 spune:
Eli, ieeeeeeeee

, inca o reprezentanta a sexului frumos si destept pe soselele patriei.
Ducky, bun venit!
Mav, stiu ca nu de asta ai spus-o
, a propos... povesteam ieri cu o mamica draga mureseanca, c-ar fi interesant sa facem un bazar noi, in oras, sa furam exemplul de la mamici nemtoaice care o data, de doua ori pe an, se intalnesc si fac ele un bazar cu lucrusoare de-ale lor, intre ele, de care nu mai au nevoie, si banutzii se duc unde e nevoie. Ar fi super ideea... si la noi, dar si prin alte parti...![]()
www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor - mai e doar azi! 
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
Ralukutzza spune:
Salutare fetelor
si o mie de
tuturor cozonaceilor.Noi nu am mai intrat de ceva vreme...am fost cu tata prin spitale...i-au descoperit cancer de vezica in stadiul 3
...am fost super stresati si aglomerati.
Doream sa va spun ca pitica mea si-a rvenit total cu mancarica de cand nu am mai fortat-o....mananca orice..legume, fructe, branzica, iaurtul e placerea i cea mai mare....si toate in cantitati nesprerate 180-200gr /masa....asa ca va
mult de tot pe toate pentru sfaturile pe care ni le-ati dat cand am avut nevoie.
Aaaa si a luat 400gr in gretutate in 3 saptamani.
pentru mamici si
pentru bebici....si sper sa putem intra mai des....ne ducem sa citim din urma.
Ralucutza mami de Andra-Bianca
DN 26.12.2008
futuremother spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ralukutzza Salutare fetelor si o mie de tuturor cozonaceilor.Noi nu am mai intrat de ceva vreme...am fost cu tata prin spitale...i-au descoperit cancer de vezica in stadiul 3 ...am fost super stresati si aglomerati.Doream sa va spun ca pitica mea si-a rvenit total cu mancarica de cand nu am mai fortat-o....mananca orice..legume, fructe, branzica, iaurtul e placerea i cea mai mare....si toate in cantitati nesprerate 180-200gr /masa....asa ca va mult de tot pe toate pentru sfaturile pe care ni le-ati dat cand am avut nevoie.Aaaa si a luat 400gr in gretutate in 3 saptamani. pentru mamici si pentru bebici....si sper sa putem intra mai des....ne ducem sa citim din urma.Ralucutza mami de Andra-Bianca DN 26.12.2008 |
felicitari pentru progrese cu junioara!!!
ne pare rau pt ce ti se intampla cu tatal tau, cred ca tuturor, stiu ce inseamna ... fiti tari, suportul este gandirea pozitiva ... e greu
mama de Raisa Maria si Rares Florin
futuremother spune:
nici eu nu am mai scris demult, dar mai grav este ca nici nu am citit in ultima luna ... spital cu fetitza mare, antibiotic cu cel mic ... greu ... dar suntem in linie drepta acum. sunt cateva dintre noi care u trecut prin asta si stiu ce inseamna, sa alaptezi un copil, chiar si la 8 luni dar si sa stai cu cel mare in spital ... sunt sigura ca ma intelegeti. sper sa recuperez ce ati scris daca nu, cine vrea sa imi scrie am mess- ul deschis - galbensiverde
va pe toate si pe toti puii vostrii 
mama de Raisa Maria si Rares Florin
Ramo2007 spune:
Fetelor, a comandat cineva pe amazon.com?In cat timp vin produsele si cum platesti?
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
Ralukutzza spune:
| citat din mesajul lui futuremother nici eu nu am mai scris demult, dar mai grav este ca nici nu am citit in ultima luna ... spital cu fetitza mare, antibiotic cu cel mic ... greu ... dar suntem in linie drepta acum. sunt cateva dintre noi care u trecut prin asta si stiu ce inseamna, sa alaptezi un copil, chiar si la 8 luni dar si sa stai cu cel mare in spital ... sunt sigura ca ma intelegeti. sper sa recuperez ce ati scris daca nu, cine vrea sa imi scrie am mess- ul deschis - galbensiverde va pe toate si pe toti puii vostrii ![]() mama de Raisa Maria si Rares Florin |
Offf ce de probleme....cred ca iti este foarte greu..sper ca acum sunteti bine si ati terminat cu bolile si antibioticele....las ca va faceti voi mari
.Pupici pentru cozonacel si surioara lui
si pentru mamica lor curajoasa 
DN 26.12.2008
Ralukutzza spune:
| citat din mesajul lui Ramo2007 Fetelor, a comandat cineva pe amazon.com?In cat timp vin produsele si cum platesti? Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 http://community.webshots.com/user/Ramona198080 |
Ramo din cate stiu eu se plateste cu cardul dar trebuie sa citesti pe acolo ca eu retin ca frate-miu care comanda mai mult pe Amazon mi-a spus ca in Romania nu poti comanda decat cateva produse gen carti, cd-uri...oricum sume mici...
..motivul nu il stiu exact.Poate insa s-o mai fi schimbat politica intre timp...nu stiu sigur si nu vreau sa vb aiurea.
DN 26.12.2008
isaelena spune:
| citat din mesajul lui nebunica-zapacica Amalia, Oceanborn, Olivia ![]() Isa felicitari pentru primii pasi ![]() Noi dam de baut, doar avem 8 lunite azi si de asemenea cozonaceilor nascuti in zi de 15 Ana de Monicus, Andra Sara Otilia de Isaelena si Andrei George de Caterinas sa fiti sanatosi, puiuti, si sa va bucurati parintii in fiecare zi O zi frumoasa tuturor!!! fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)Nasterea cozonacelului nostru iubit ![]() |
Multumim mult! si noi uram la multi ani, multa sanatate si tot ceea ce isis doresc sarbatoirtiloe!
isaelena spune:
| citat din mesajul lui elilov3 feteeeeeeee de baut la toata lumea ![]() ![]() am luat permisulllllllllll ![]() Eliza mami de ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remembersi de ![]() Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze******************************************* "Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans. Alexandru Macedonski |
felicitari, si drumuri fara evenimente
!

si de asemenea
fericita de
Victor Nicolas (15.11.2008)

Dimitrie Gabriel 12.11.2008