*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (63)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Anca foarte frumos, intr-adevar!

Citat:
citat din mesajul lui anca_27
Am gasit ceva tare frumos, www.alphatransilvana.ro/index.php?id=76" target="_blank"> canita dragostei .

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Noi tocmai ce am intrat, am fost bineinteles in parc la utza utza, programul de dimineata, a papat si acum somn.
Amalia pupam pe Luca, sa-i treaca bubitele sa se faca bine ca sa poata iesi afara intre copii! de ce zici ca esti off topic, David e baietelul tau, frate de cozonacel..cam ocupat in ultimul timp , ce dulce!
eu cand ma intorceam din tabara , an de an le cumparam alor mei cadouri!!! toate kitchurile de pe pamant le are mama intr-o cutie si-n ziua de azi, n-a lasat-o sufletul sa le arunce.
Nebunica felicitari pt progrese!!!
Babyzapi sper sa iasa cat mai repede al doilea dintisor!!!

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Oceanborn, deci si voua va place utza-utza cu carutza

Babyzapi, si noi, hai sa dam mana cu mana... ne chinuie rau si numai nu iese, azi noapte ne-a salvat chamomilla, s-a trezit doar o data

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor - mai sunt 2 zileeeeee!

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

MAV sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume!

Ami

Babyzapi Raphael sa ii treaca durerea.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Multumim frumossss oceanborn pentru aprecieri si pentru cuvintele frumoase... Pupici...

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Neata!

La multi ani Mav!!!!Multa sanatate si bucurii alaturi de familie, iti doresc!

Monicus wow, 5 dintisori deja? foarte repede i-au crescut. la mai multi si sa iasa fara sa o mai chinuie! am vazut pozele cu printesa Ana cea zambareata (si pe mine ma musca uneori, o data m-a si zgariat de l-am amenintat ca-l intarc daca mai face)

Laura si Thomas mai nou plange sa-l pun in picioare sa mearga ..si nu sa-l mai iau in brate..el mai merge tinandu-se de masuta sau canapea, nu mi se pare ca ar pasi ciudat... oricum, sunt mici, probabil nu-si coordoneaza inca bine miscarile, in plus Caterina are ce duce, nu e din categoria pana a lui thomas.
am vazut si eu poze cu fetele si cu boris, niste dulci!!!

Al meu mai nou e fan leagane, cum il iau din leagan cum incepe circul...

mami de Thomas

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Multumim frumos anca_27 si babyzapi pentru cuvinte... da... sepram din toata inima sa avem o pofta de mancare mai mare.

Si succes a gatit painca...anca_27

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

La Multi Ani, draga noastra MAV!

Amalia, ce-mi place sa te citesc. Chiar ca aveti un barbatzel in toata regula. Dragul de el!
Bertha, si eu am mai adaugat nucsoara uneori, dar nu accepta tot timpul, Bravegirl, si noi suntem la fel cu diversificarea, masa de dimineata e cea mai sigura, dar nu 100%, in rest tz cat cuprinde. Legume cand-cum, nu prea le mai vrea, si cerealele seara, tot asa. Insa are 9 kile. De unde, nu stiu. Eu ii respect dorintele, daca vrea papa, daca nu nu, si privim pozitiv inainte.
Lauramiron, ce-mi place catzelandrul, mai ai un bb mic.
Monicus, wow, ce de coltzisori!

Am gasit ceva tare frumos, www.alphatransilvana.ro/index.php?id=76" target="_blank"> canita dragostei .

Edit: Fetele care aveti masina de facut paine, de unde mai luati retete valabile (Moulinex am) in afara de cele din carticica? Dati si la lenea de mine un link...

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

draga Amaliamultumesc fff frumos..

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Monicus WOOOW ce de dintisori are printesica ta! Sunt super tari pozicile cu dintisorii, cat de bine i-ai prins!
Spiridus m-am delectat cu pozele voastre de la mare. Taaare mi-a placut de Cris ce frumos se balacea cu mami!! Cat priveste mami...mai, ai ajuns copia mea, pune mana si mai mananca.
Nebunica-zapacica pup dulce pe Victoras cel agil! Sa nu-l mai chinuie gingiutele si sa iasa usor dintisorii!
Oceanborn ne alaturam si noi lui Thomas cu datul in leagan. Tocmai ce am primit sambata unul si-i place muuult!
BraveGirl pup dulce frumoasa Arianna! Are cu cine semana, cu asa parinti frumosi.
Cameliam scumpica foc Alexandra ta! Alt fan dat utza..

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Nebu, felicitari pt progresele smecherasului
Ami, ce baiat mare ai, de acum are lipici la fete nu numai la mami
Anca, foarte faina ideea cu canita dragostei.
Isa, si al meu e marait, tot astept dintii aia dar la noi tot nimic deocamdata...pupam golanasul sa iasa repede dintoc no. 2 si sa nu-l mai doara

If I had my child to raise all over again,
I'd finger paint more, and point the finger less.
I'd do less correcting, and more connecting.
I'd take my eyes off my watch, and watch with my eyes.
I would care to know less, and know to care more.
I'd take more hikes and fly more kites.
I'd stop playing serious, and seriously play.
I would run through more fields and gaze more stars.
I'd do more hugging, and less tugging.
I would be firm less often, and affirm much more.
I'd build self-esteem first, and the house later.
I'd teach less about the love power,
And more about the power of love.

- From "100 Ways to Build Self-Esteem and Teach Values" by Diana Loomans

Sebi are nevoie de noi

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna,

Revin dupa o absenta d ecateva zile...a inceput sotul serviciul...gata concediul.
Nu am reusit sa citesc din urma tot.
Noi astazi am facut Prevenarul.A dormit cand am venit de la dr 1 ora jumatate, a papat, ne-am jucat si la 16 a adormit din nou.
Avem 8 kg si dr. a zis ca nu ne dau dintisorii curand, nu sunt gingiile inflamate.
Aseara am mutat-o in patut la nivelul de jos...s-a jelit mult pana a a dormit.
I-am explicat ca e fetita mare acum si ca trebuie sa doarma mai jos ca sa nu cada din patut, ca e mai bine asa ca ne vede si pe noi.M-am intins si eu in patul mare, ii cantam si a adormit.Sper sa nu mai planga in seara asta.

Merg sa citesc din urma.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Oceanborn, Anca, Olivia, Ginye, multumim frumos

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput