Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (38)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Iulia ..Doamne mi-au dat lacrimile, ce frumos poate fi la noi in tara :(...impresionanta atmosfera din familie.Botez, aniversare..totul cred ca a avut mai mult sens ACASA

Anca stiu ca exista biscuiti fara gluten, eu nu stiu exact de la ce firma, dar parca stia cineva pe aici

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Lisa si io stam la fel , da te pui cu mister Ochila

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

Eu stiam ca fructele cu seminte gen: capsuna, zmeura, mura nu se da la bebei sub 1 an. Eu i-am dat lui Erik (6 luni) zarzare: foarte coapta si bine pasata, fara coaja.
Cartoful e nr. 1 cu care se incepe diversificarea, asta daca nu contravine cu mofturile lui bebe, ca deh el tb sa-l pape...( aici asta e regula).
Dragelor, fiecare bebe cu stilul lui, la noi Mark primul bebe s-a trezit noaptea pana la 10 luni eram epuizata, in schimb dupa asta perioada sumbra doarme toata noaptea, sigur cu mici exceptii de ex. cand era bolnavior sau visa urat. Asta e...
Acum cu Erik, bebe doi se trezeste o singura data si in rest doarme de rupe si mami pe langa.
la toata lumea si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna seara si de la noi

noi inca mancam noaptea evident tata .... chiar de 2-3 ori si dupa 7 dimineata din ora in ora pana ne trezim cu totul .... asa ca suntem mancacioasa...

in dupa masa asta am mai baut niste zeama de morcov cu mar

alina inca nu se simte bine ... medicii se cearta ce tratament sa ii aplice ... un sistem medical postoperator de cacao ... face febra ... nu poate vb ... azi s-a uitat la fratemiu zicea ca parca il implora sa o ajute neputand sa zica nimic draguta de ea ... nu stim de ce a evoluat asa postoperator ... ne rugam in continuare pt ea ..

daca ne mai poate ajuta cineva financiar astept PM

o noapte placuta

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

De vreo ora citesc si ma uit la poza cu bebei, care mai de care mai frumos.
Dark Mister Mister e mortal cu palariuta si cu ochelarii de soare. E tare dragalas zambaretul mic

Alina noi nu am ajuns pana acolo cu D, dar am notat reteta, multam. Pupam Sabinutza frumusica cum sta ea in fundulet. Sper ca la sase luni sa stam si noi asa.

koruccia si Thea isi tinea la un moment dat capul inclinat intr-o parte, chiar eram ingrijorata si am suspectat-o de torticolis. N-am fost la doctor, dar ne-am mobilizat toata familia sa o facem sa intoarca capul in directia opusa: cu jucarii, cand se uita la ceva sau la cineva,sau in oglinda, cand o tineam in brate, etc. si in doua saptamani a revenit la normal.

Oxigen tinem pumnii Mariei sa nu fie foarte grav si sa treaca repede. Este o dulcica cum se batzaie ea in patru labe. A mea e prea lenesa ca sa stea asa.

Vad ca multe va plangeti ca se trezesc bebeii noaptea. Slava Domnului, Thea doarme de pe la 22-23 pana pe la 5-6 cand mananca si se culca la loc pana pe la 9, si sper sa nici nu-si schimbe programul de somn. Ar fi si culmea, dupa ce ma calareste toata ziua sa nici nu doarma noaptea.

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
Poze botez
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/3657721858/in/set-72157620335759351/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Dark, l-ati mutat pe Mister la el in camera? Eram curioasa daca a functionat. Sa stii ca asta cu dormitul la voi in pat e cu doua taisuri: la un moment dat s-ar putea sa se obisnuiasca si sa fie greu sa-l dati afara din pat (sunt patita cu Alex, spun din experienta) . Cand era Alex mic, avea vreo cateva luni, l-am luat cu noi in pat pt tot asa se trezea noaptea si am cedat ca aveam nevoie de somn. Ei, eram stresati noaptea sa nu il strivim si concluzia noastra (gresita de altfel) a fost sa doarma sotul in alta camera si sa dorm eu cu Alex. Ei, asta a durat asa pana cand nu mai puteam sa il dam afara din pat, se obisnuise si nu vroia sa se mute la el in camera. A durat destul de mult pana l-am invatat sa doarma singur. Acum cu baby Andy, patiti fiind l-am tinut la noi in dormitor, in patut separat pana la 3 luni dupa care l-am mutat cu totul la el in camera. Nu avem inca probleme cu el, doarme bine acolo.

Nu sunt eu in masura sa dau sfaturi, ca dupa cum vezi nu am facut dupa teorie, ci dupa cum am simtit atunci ca e mai bine, dar eu as recomanda sa incerci sa il tii cat mai mult la el in pat si sa nu cedezi cu una cu doua...macar sa nu faci ca mine si sa fugaresti sotul din pat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Fetelor, multumesc de complimente!

IrinaC, avem, intr-adevar, o tara minunata. Imi pare bine ca am reusit sa iesim un pic si in natura, o facem de altfel in fiecare an atat cat putem. Si da, cel mai bine e acasa, sunt bucuroasa ca am reusit sa facem botezul in satul meu, in biserica unde ma simt cel mai bine si in cadrul cel mai restrans posibil. A fost perfect, desi cam frig...

Lisa, iti doresc sa profiti de fiecare moment petrecut la mama acasa, of, of ce bine a mai fost si ce repede a trecut...

Mandra mea a facut un pic de febra de la vaccin, a fost asa moliuca, saraca, i-am dat Tylenol si a adormit in sfarsit dupa maraieli si foieli. Sper sa avem o noapte linistita.

Poze

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oxigen spune:

Multumesc Iulia de raspuns.Recunosc ca sunt putin speriat dar f indignata pe faptul ca abia cum a descoperit ortopeda ca are si luxatie.Imi mai si spune ca de obicei ce are Maria la picioruse se asociaza cu luxatie de sold, adica stia dar nu a verificat de prima data, adica de la 3 luni de cand am fost la ea.Ne-a zis sa-i punem 2 pampersi si atat.Mi-a zis sa nu o tinem mult in fundulet si sa stea cat mai mult pe spate cracanata. Ai vazut cum face in filmulet.Cum sa o tin cand ea la varsta asta se misca f mult ?
Ne-a trimis acolo in spital sa-i facem radiografie si nu ecografie cum am aflat ca se mai putea face.
Oricum ma duc in curand la Bucuresti ca in Ploiesti e bataie de joc.Nici macar pediatra nu a descoperit asta.
Dar le rezolvam noi si pe astea.
E o scumpica fata ta.Si e f bine cu greutatea, nu-ti face griji.

Andreea, mami lui Alex 11 ani si Maria Teodora nascuta pe 05.01.2009

POZE CU NOI http://picasaweb.google.ro/andreeazamfir1
FILMULUTELE NOASTRE

http://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=OXIGEN35&aq=f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Oxigen, in mod normal ar fi trebuit sa faceti o eco la o luna si la 4-5 luni, insa 6 luni nu este f tarziu. Oricum, daca ati facut radiografie, diagnosticul e clar, asa ca trebuie trecut la tratament. Cum spuneau si fetele referitor la ham e adevarat, corectarea luxatiei prin ham se face pana la max 5 luni, iar faza cu 2 pampers pare insuficienta la aceasta varsta.

Parerea mea e sa vii la Bucuresti si sa it faci programare din timp la Dr Burnei, un renumit ortoped si as mai face si o eco la Dr Stamate de la Medlife pt ca sa vezi exact unghiul si gradul luxatiei (daca nu le-au determinat la radiografie).

Fii fara grija, de rezolvat, se rezolva!

Vazut licurici frumosi de nu m-as mai dezlipi de laptop. Dar cum sunt singurica acasa...nu prea am timp, dar stiti voi toate cum este.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

mai fetelor,vin si eu in Romania si nu mai da nimeni cafeaua de dimineata???

Anca,stam pana la sf lui august. aaa,la sf de saptamana merg la socrii,imi e o groaza

Arriel,ne fai invidioase,asa era si Ana pana sa venim in tara,21-5,papa si somn pana la 9 dimineata. aum insa,ciu-ciu

sunt suparata,am citit ca nu e bine tratamente anticelulitice in timpul alaptarii

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput