Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (38)
Raspunsuri - Pagina 20
koruccia spune:
Buna dimineata,
Ma inscriu si eu in clubul mamicilor cu bebei care nu dorm si nu ma mai laud ever cand imi doarme fata (cum am facut ieri pe forum) ca vad ca se risipeste vraja. Azi noapte s-a trezit din ora in ora, desi nu cred ca de foame, numai ca se linistea doar la san..Fetelor, acum va inteleg pe cele care va plangeati aici, respectele mele
Ah, ce mi se pare SF e ca fiica-mea e fresh, gata pt o noua zi, se joaca deja in patut. Eu sunt la a doua cafea si inca tot zombi ma simt...
Dar, dincolo de asta, voiam sa zic ca am vazut poze de bebei tare frumusei: Lachlan cu ochi albastri, Maria jucausa (mutla sanatate va dorim, Oxigen, sa rezolvati repede problemele
), dragutii de Fabian si Iulia la intalnire, Aidan escaladand canapeua (wow), Carla care a crescut enorm, Sabina care sta asa de bine in fundulet (felicitari!), Andu care papa ca un baiat mare :)
Arriel, multumesc de sfat
Si noi tot asa facem cu Caterina dar nu s-a rezolvat, vad ca e o chestie care vine si trece. Acum suntem din nou in perioada cu inclinatie, cum s-ar zice, asa ca diseara sun iar doctora sa vedem ce ne sfatuieste.
Parca as lua a treia cafea, da inca alaptez
koruccia spune:
Si azi avem cateva sarbatorite:)
La multi ani Bianca Maria, Nathalie Stefana, Ioana Ruxandra! Sa cresteti mari, cuminti si sanatoase!
crisspy spune:
'Neata si de la mine, dau si eu o 
Azi noapte Razvi a avut un somnic agitat, cand pe-o parte cand pe alta, ia uitati ce pozitii:
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi4LuniSiJumatate#5358021826373968530
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi4LuniSiJumatate#5358021853491503650
La noi programul este cam asa: se culca la 21:00-21:30, la 2:00 - 3:00 mai papa un bibe apoi la 6:00 - 6:30 inca un bibe dar cu cereale. Se trezeste pe la 7:30 si se joaca pana pe la 9:00 cand pleaca mami la munca dupa care somnik.
La 10:00 - 10:30 mananca fructe ...adica incercam diverse piureuri de fructe (para ...bleah, piersica ....bleah, marutz ...asa si asa) dupa care iarasi joaka...sau se uita la mamaie cum face diverse prin casa ... sau somnic depinde de mood.
Pe la 14:00 se mananca supitza ... mai nou ii place mai groasa, da' nu totdeauna ...in supica am pus si cartof ca am inteles ca este bun pt cei care au probleme cu kk. In rest supitza sau piureul dupa caz contine: morcov, pastarnac (radacina de patrunjel nu ne place), dovlecel...
Dupa asta somnic ... incearca mama saraca sa-l tina adormit vreo 2 ore ca sa nu fie marait seara... daca nu doarme seara nu prea are chef de nimik.
La 17:00 iesirea afara... daca vrea mananca in casa bibele cu cereale, daca nu afara...unde ne place tare, tare... a inceput sa se ridice de fund cand ii zici ca mergem pa-pa...
La 20:30 baita...alta placere de-a lui...dupa ori somnic daca este obosit...ori joaka cu mami si tati...si un bibe de laptic...
Mentionez ca majoritatea somnicilor se petrec pe perna leganat... ce sa-i fac daca asa l-a obisnuit...i-am zis mamei sa nu faca asta da' nu m-a ascultat 
si acuma cine moare de picioare?
Cam asa decurge ziua la noi...acum cat e mama mea la mine...da' pleaca duminica...
vine soacra mea care nu prea mai stie de Razvi...sper sa se descurce...sta o luna...
O zi usoara la toate mamicile si 

la licurici
Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei 16.02.2009
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi4LuniSiJumatate#5355024905056396242
http://www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0
Naty spune:
Neata!
alina nu o luam pe Nadia la mare; o sa-mi fie tare dor de ea, dar prea ne-am chinui si am chinui-o si pe Ioana ca numai vacanta la mare n-ar fi aia pentru ea. Vreau sa ma relaxez si eu un pic si vreau sa petrec numai cu Ioana cateva zile, sa se simta si ea in centrul atentiei!
De abia astept sa mergem! Plecam vineri si stam 8 zile, in Bulgaria, la Nessebar.
Ce ma distreaza fazele cu ce scriam anul trecut ...
De ex. se pare ca anul trecut ma bucuram ca plec la mare, la fel ca si acum!
Acum vreo 2 saptamani am vazut ca anul trecut ma intrebam cu e cu 2 copii bolnavi (Ioana avea rosu in gat) si exact cand citeam aveam fetele bolnavioara, deci iaca ca am vazut!
Am vazut poze cu domnisoara Carla tare frumusica! Pare ca s-a simtit bine la rudele din Romania!
crisspy tot asa doarme si Nadia!
Fetele am o rugaminte: prietena mea Cristina face azi FIV dupa 5 ani de incercari nereusite, inclusiv 4 inseminari fara succes, nenumarate tratamente si o interventie chirurgicala de desfundare a trompelor; rugati-va alaturi de mine sa o ajute Dumnezeu si sa-i dea bebelusul asa de mult dorit!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI