Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (38)
Raspunsuri - Pagina 18
Oxigen spune:
Multumesc mamaicilor care mi-au raspuns.E f greu, ne chinuim dar o sa fie bine.Ce au crescut licuricii nostri.Maine, poimaine mergem in picioruse.Aidanut mai are putin.Dar vad ca si fetele sunt la inaltime.Sabinuta sta f bine in fundut si merge si ea cu decapotabila.De frumosii cu ochi albastri sunt indragostita.
Naty, stai linistita ca nici Maria nu sta in fundulet.Sanatate multa pentru frumoasa ta.
Eu ieri am strans lucrusoarele fetei ca sa le dau si mi-au dat lacrimile vazandu-le cat de mici sunt.Era o franzeluta si acum e ditamai domnisoara.Avem niste copilasi de top.
Fetelor eu mai intru si mai citesc si pe alte forumuri.Sunt copilasi de varsta bebeilor nostri care mananca biscuiti po****ri, rontaie covrigi pentru ca le dau dintisorii, etc.
Si toate la recomandarea pediatrului.
Va vine sa credeti?
Andreea, mami lui Alex
11 ani si Maria Teodora
nascuta pe 05.01.2009
POZE CU NOI http://picasaweb.google.ro/andreeazamfir1
FILMULUTELE NOASTRE
http://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=OXIGEN35&aq=f
iuliacris spune:
Servus frumoaselor! Mi-a fost tare, tare dor de voi. Ne-am intors de cateva zile din Ro unde a fost asa de bine... am stat la tara aproape tot timpul. Ce bine a fost la mama! Inca nu ne-am revenit in intregime cu shimbarea fusului orar, asa ca avem programul cam dat peste cap. In Romania n-a avut nici o problema cu fusul, din prima noapte a dormit normal, acum in schimb o apuca somnul de noapte pe la 6 seara, trebuie s-o trezim fortat, si oricum pe la 3 noaptea o apuca cheful de vorba.
In rest e o dulce si o scumpa, isi baga picioarele in gura (nu radeti, ca avem doar 4 luni si e si asta un eveniment), rade mult si la oricine.
Partea proasta e ca am inceput sa-i dau lapte praf acum o luna, ca nu se prea satura si a si luat putin in greutate, dupa parerea mea, iar acum nu mai vrea sa suga aproape deloc. Ce-i drept nu mai am nici prea mult lapte, desi am luat fenugreek si galafor si am baut ceaiuri cu nemiluita. Acum m-am mai obisnuit cu ideea, desi am fost cam suparata. Mai pompez si-i mai dau cu bibe cat mai am si asta e.
Am fost la vaccinat azi, a plans un piculet. Are 6,750 kg, mie nu mi se pare prea mult la ce scoruri bagati voi, dar dr. a fost f. multumit , cica e in 75-90% percentile. In schimb e lunguta, are 67 cm la 4 luni, adica e peste 97% percentile, nu stiu de ce-i asa lunga, ca noi suntem amandoi mici. Dr. nu ne-a sfatuit sa incepem diversificarea inca, a zis ca daca se satura sa o mai las, ca laptele are suficienti nutrienti, asa ca mai stam putin.
Cateva poze la semnatura...
Poze
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
iuliacris spune:
Oxigen, Carla mea a avut soldul dislocat, dar au descoperit la nastere. A purtat un ham 6 saptamani si si-a revenit. Tie ce ti-a zis dr. despre asta, ce trebuie sa faceti? Aici ni s-a spus ca hamul da rezultate doar pana la 6 luni, dupa aceea e nevoie de ghips. Nu vreau sa te sperii mai tare decat probabil ca esti, nu stiu care sunt procedurile in Ro. Daca nu e rezolvata problema pana la un an aici se face operatie, sper sa nu ajungeti totusi la asa ceva, poate nici nu e asa grav. Ma mir totusi ca nu au detectat mai repede, dat fiind ca Mariuca a avut probleme cu piciorusele. Sper sa fie totul bine pana la urma. Pupici.
Poze
Ciufik spune:
Crisspy - gand la gand cu odiseea. si eu m-am amuzat azi de ce preocupari aveam acum 1 an. f frumoasa perioada de
.
iulia - ce frumoasa e Carla! s-a facut asa mare, iar in ceea ce priveste coordonatele, este f bine pt 4 luni, noi aveam la 4 luni 6.2kg si suntem baiat. unde in ro ati fost? (sorry dc ai mai scris si am uitat eu).
fil-lily - pe masura ce mergi inainte cu D, va disparea si refluxul. el e problematic pana la 6 luni.
iuliacris spune:
Ciufik
. Sunt din Bistrita, de fapt mama sta la 20 km de Bistrita, asa ca acolo am petrecut majoritatea timpului. Now, back to reality...
Poze
lisa79 spune:
wow ce frumoasa e Carla,sa va traiasca!!! pozele din tara sunt superbe!
fetelor,stiti areva daa e ok masajul antieluliti\ and alaptezi?
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
anca_ spune:
Buna fetelor,
Iulia, am vazut pozele cu Carla, e frumusica foc
..pozele din ro sunt f frumoase, mi s-a facut si mie dor. Ne gandim si noi sa mergem poate in vara viitoare, dar mai vedem pana atunci.
Lisa, cat stai in ro? Nu vad de ce nu ar fi ok masajul celulitic, cred ca e ok, nu cred ca are treaba cu alaptatul.
micola, nu stiu de zarzare, dar mure e ok. Aici se gasesc borcanele care contin mure, deci e ok. De zarzare nu stiu.
Alina1976, am vauzt video-urile cu Sabinutza. E frumusica tare, sta bine in fundulet si mi-a placut cum merge cu premergatorul. Si eu il pun pe Andy in premergator, ii place la nebunie, a inceput sa mearga acum si cu fata, la inceput mergea numai cu spatele.
Btw, am vazut-o putin pe Geo in weekend si mi-a spus vestile.
. Cred ca tu stiai deja, ea e super incantata ![]()
Dark, vazut pozele cu Mister, e f frumusel! ![]()
Baby Andy doarme destul de bine noaptea, nu ma plang. De la 10 pana pe la 6, apoi se caraie putin, ii pun suzeta sau ii schimb pozitia si se culca la loc. Se trezeste pe la 7-8-9, depinde de zi. I-a iesit un dintisor, acum ne luptam cu al doilea. Pana a iesit a avut cateva zile de maraiala, ii curgea mult tare din gura si rodea tot ce prindea. Cred ca il durea f tare, ne chinuia el pe noi, dar pt el trebuie sa fi fost si mai rau. Acum a inceput sa-i curga iar din gura mai mult decat de obicei, gingia e putin umflata, cred ca al doilea dintisor e pe aproape.
Aseara pe la 10:00pm am fost la film cu sotu', am lasat copiii cu bunica si am iesit putin. Am fost la Bruno, l-ati vazut? (e cu acelasi actor/comediant din Borat)
si acum o intrebare: stiti cumva daca sunt biscuiti speciali pt bebei? Am vazut un bebe in parc care rodea niste biscuiti, dar nu stiu daca erau pt bebei sau i-a dat maica-sa unul obisnuit sa roada.
koruccia spune:
Iuliacris, v-am admirat in poze, sunteti tare frumosi
Iar pozele la munte in Ro sunt minunate!
Si ca sa vezi ce mica e lumea, nu mi-a venit sa cred cand am vazut-o pe Anca Cundiev (nu stiu daca se mai numeste asa, eu am cunoscut-o acum multi ani, in tinerete
). Probabil ca nu isi mai aminteste de mine, o stiam mai bine pe Paula. ![]()
Arriel spune:
Dupa o saptamana destul de agitata, in care nu prea am apucat sa intru nici macar sa va citesc, m-a cam luat dorul de voi si de bebei. In week-end am fost la tara sa o cunoasca si Thea pe bunica mea. Greu cu deplasarea bebeilor, pentru doua zile am pregatit doua genti, din care trei sferturi erau lucrurile lu' fi-mea. Oricum i-a placut foarte mult, chiar daca vremea nu prea ne-a ajutat, a fost cuminte si a ras la toata lumea, a studiat cu mare atentie tot ce era prin curte. I-au placut teribil gainile si florile. Cum a fost destul de multa lume, si toata dornica sa o tina in brate, pot spune ca m-am relaxat. Dar minunea nu a tinut nici macar trei zile, imediat ce am ajuns acasa s-a pus copilu' pe un plans...zic eu ca din cauza oboselii. Astazi insa a continuat sa fie maraita toata ziua si nu am mai gasit explicatia.
Cu diversificarea nu suntem foarte avansate, mancam putin piure de legume la pranz (max 60 ml) si putine cereale spre seara (tot cam asa). Asta e, mergem inainte incet dar sigur. Maine vreau sa ii dau si fructe dimineata.
Fetelor, voi dati cartofi la bebei? Ca mie pediatra mi-a spus sa nu-i dau inca, pt ca o baloneaza la stomac, dar as vrea sa stiu si parerea voastra.
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
Poze botez
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/3657721858/in/set-72157620335759351/
anca_ spune:
Arriel, eu nu ii dau cartof deocamdata, ii dau cartofi dulci (sweet potatoes) de la borcanas si sunt ok. Borcanase din cartofi normali parca nu am vazut si din cate stiu trebuie introdusi mai tarziu din cauza ca ei contin mai mult amidon, parca pe la 8-10 luni.