Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (38)
Raspunsuri - Pagina 12
alinuk spune:
Teo a inceput sa se imbrace singurel...
pantalonii si-i mai pune cum si-i mai pune, sandalutzele la fel, papucii mai pe invers mai pe normal...priviti-l cu tricoul cum se descurca
http://www.flickr.com/photos/13087113@N06/3710546882/
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
lisa79 spune:
Da ce frumos e Teo.de tricou....no comment!![]()
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
DarkBendis spune:
Teo baiat mare! 

Porumbita, eu as lua cel putin 2 body-uri pe zi (asa am facut la Londra si mi-a prins bine, noroc ca-s mici si nu trag greu la cantar). As mai pune wrap/sling/papoose (ce aveti voi). Haine - la fel - cate 2 schimburi pe zi (ma refer la bluzite), pantalonasi as lua cam cate o pereche/zi + inca unul sau doi. Hainitele in care doarme, cipilica, lotiune pentru soare (in caz de nevoie), babetele/muslin squares pentru regurgitari. Mergeti cu masina? Daca da si aveti spatiu, poate bouncerul? Noi l-am luat cu noi si ne-a prins bine...dar bebe era micut atunci, avea doar 3 luni.
Makydenis, multumim frumos pentru poveste frumoasa a nasterii licuriciului tau 

Alinuk, felicitari pentru inceput bun la The Big D 
Selene
, cum mai sunteti? Sper ca te simti mai bine!
Noi am fost in Ayr la mare cu niste prieteni (cam trei sferturi de ora cu masina)... nitel de stat pe plaja da' imbracati si "umbriti" sa nu ne "prajim" cumva...apoi stat la un suc si un burger si inapoi acasa. Maine pun poze
(in sfarsit!)... am primit o oferta pentru printat poze de la un site (5 pence/poza) asa ca acu-s cam prinsa cu "upload-ul"
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
bebelusi spune:
Alinuk papa Andu fara strambaturi pentru prima data, felicitari.
Teo e un dulce, cred ca face pozne toata ziua.
Noi maine plecam la Rio de Caracal si ne intoarcem miercuri. Vrem sa le facem o surpriza bunicelor carora le este foarte dor de Vladut si bineinteles strabunicei lui.
Azi am colindat iar toata ziua ca de obicei....uneori ma intreb ce o zice lumea cand ne-o vedea pe mine si pe Mircea cum caram copilul cu noi peste tot de dimineata pana seara tarziu....uneori parca imi e mila de el....dar nu am cu cine sa il las.....pe de alta parte e un copil invatat cu multa lume care se duce la oricine in brate fara sa planga....
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
DarkBendis spune:
Bebelusi, drum bun, sa va simtiti bine la "Rio" si sa ne auzim cu bine dupa ce va intoarceti! Si noi il ducem pe Mister peste tot cu noi - nici noi nu avem cu cine sa-l lasam si de fapt preferam sa fie cu noi peste tot, caci doar suntem o familie, nu
?

Dark Bendis
Our Goblin Prince
micola spune:
Si noi il luam cu noi peste tot, nu mai putem iesi fara el..
...vorba strabunicii:"iar plecarati cu copilu' taras?", desi ea nu mai poate de drag cand il vede...Si noi vroiam sa plecam azi pe la Olt, pe la strabunici,tot surpriza, dar vad ca ploua, asa ca cred ca ramane pt maine...
mamici si licurici
de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi!
!
!
kristinuz spune:
neata lumeeee!!!!
uite ca mai intram si noi...
cu diversificarea suntem si noi pe la inceput nu am introdus carnita si alte alea..dar papam branzica cu placere..legumele ne streseaza dar ne place mult cartoful la cuptor cu mar si cu branzica..
fructele sunt preferatele noastre..si ne intereseaza cam tot ce papa mami si cu tati..dar degeaba ca sunt rai si nu imi dau cartofi prajiti sau pizza..ce lume!!!!
bag si eu un meniu al zilei sa imi ziceti daca e ok ptr 5 luni jumate![]()
dimineata la trezire pe la 8 -200ml lapte(poate fi si mai putin...)
pe la 10.30 dupa un pui de somnic fructe(mar,piersica,para,caise)cu branzica sau 2 lg cereale-cam 200g
pe la 14 supica sau pireut de fructe/lapte un bibe de 200..aici depinde cat de foame ii este..daca e rupt direct bibe ca nu are rabdare la lingurita..daca e cooperant papam cam 150 ml supa sau 130 g legume
pe la 5.30 laptic tot cam 200ml
si pe la 9.30-10 laptic cu cereale 2 lg-cam 180-200 ml lapte
oricum variaza meseele astea sunt zile cand sunt 4 bibe cu laptic ..dar si zile cu 3 bibe
noaptea nu papa nimik ..pe la 5.30 bea cam 20 ml ceiut si adoarme la loc..dar asta nu tot timpul..cam de vreo 3 saptamani doarme toata noaptea
deci e ok meniul?sunt deschisa la sugestii...ca sincer habar nu am daca e mult putin...
pupici la toata lumea...imi cer scuze dar nu prea pot recupera...
a si noi il caram peste tot cu noi...suntem cum spune sotu` ""ca tiganu` cu cortu`""![]()
un click va rog:http://www.shout.ro/user.html?u=kristinuz
http://community.webshots.com/album/571715031SvYFKX
bebe Alexandru Gabriel- are 5 lunite!!!!
lisa79 spune:
buna dimineata!
sunt zombi
,din ora in ora se trezeste si asta pana la 3 noaptea cand nu am mai rezistat si am luat-o cu mine in pat si a dormit inca 3 ore ,papat la si somn pana la 9.de ce nu vrea sa doarma si la ea in patut,nu stiu
. o fi ca e casa noua??? poate ii ies dintisorii si are dureri
,nu stiu,dar tare bine ne mai mergea acasa in Chicago.
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
DarkBendis spune:
'neata buna la toata lumea!
LA MULTI ANI Crina de Viorella si David de Alina 

iar e duminica! Si maine luni... ufff... imi place week-endul ca suntem cu totii acasa.
Lisa, join the club ...clubul bebeilor care se trezesc noaptea si vor la mami in pat. Noi o ducem cica mai bine... azi noapte jupan s-a trezit doar la 11 (culcat la 9 jumate), la 2 si apoi la 5 si ceva (cand l-am luat in pat).
Chiar OK zic eu...hai ca o sa revina si bebeii nostri la "bunele obiceiuri" si poate-poate candva chiar vor dormi toata noaptea
(e duminica si sunt optimista de dimineata - mi-s tare fresh, la 7 jumate alergam pisicile prin casa cu pistolul cu apa ![]()
ca zapacitele, ca sa ne trezeasca se apucasera sa dea jos tot ce prindeau de pe rafturi... one item at a time mama lor de madame!)
Kristinuz, eu zic ca papa bine puiutul tau 
Acu' merg sa ma intind cu un roman politist... sta tati sa-l distreze pe bebe sa ma pot relaxa si eu nitel 

Dark Bendis
Our Goblin Prince

tare teo