Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dobreclaudia spune:

Din ce preparati ceaiul? ca a mea scumpete nu prea vrea sa bea de tei, de fructe...si as incerca sa-i dau noaptea ca se trezeste sa pape la san pe la 1-2 ....poate chiar ii este foame, insa o sa incerc si cu ceai

Kristinutz- cum prepari cartoful cu mar si branza la cuptor? si incingi cuptorul pentru 1 mar? ca mai mult nu cred sa manance, plus caldura din acsa ...la noi 29 grade...insa sunt curioasa poate incerc si eu

poze cu isabella http://www.flickr.com/photos/38104510@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

dobreclaudia incing cuptorul doar ptr un cartof si un mar..asta e..ma bucur ca papa...
e simplu de facut eu fac asa:pun marul si cartoful la cuptor. Marul va fi gata mai repere, se va scoate si se va raci. Cartoful dureaza mai mult si e mai bine sa fie "prea bine copt" decat insuficient de copt. Se pun in blender si se amesteca.Eu adaug si branzica pe care o fac din 300 ml lapte si 2 lg zeama de lamaie.
al meu papa de rupe..sper sa-i placa si printesei tale

un click va rog:http://www.shout.ro/user.html?u=kristinuz

http://community.webshots.com/album/571715031SvYFKX

bebe Alexandru Gabriel- are 5 lunite!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

azi ii fac dovlegel cu mar la cuptor si bineinteles cu branzica...sa vedem daca palce la mofturici

un click va rog:http://www.shout.ro/user.html?u=kristinuz

http://community.webshots.com/album/571715031SvYFKX

bebe Alexandru Gabriel- are 5 lunite!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

i-am dat si Anei morcovel din borcan. sa zicem ca i-a palcut!
dark,sper sa revina la cum era in trecut ANa ca m-am trezit azi-dimineata si tzitzi erau cam fleostite de atata uzat
bai fetelor,am gasit ceva cioco cu vodkace buuuune sunt!!!

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

Porumbita: noi la sugestia pediatrului am luat anul trecut pt. Mark (avea 2 ani): supozitoare pt. febra + Panadol sirop si Nurofen sirop, Fluimucil pt tuse, Normaflore pt diaree (sau pt prevenirea ei langa antibiotic), un praf pt. rehidratare (nu-mi mai amintesc numele)in caz de varsaturi, un antibiotic (aveam in antecedente mai multe crize de brosiolita spastica + Ventolin, un sirop cu fier in caz de eruptie pe piele dezinfectant: Betadina, plasturi, cam atat.
A, si vit pt. mami ca eram
Din fericire nu am folosit nimic in timp de o luna.
Asta va doresc si voua.

Dark: multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

cu avionul mergem dark

ms mult pt sugestii si idei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Pe unde sunteti oameni buni?Azi e o zi f ploioasa ...si Radu il ajuta pe frati-su la licenta...ce wend de ..a fost soacra -mea la noi, ne-a adus cred 10 kile de mere din alea mici si verzi de tzara pt Andrei si gata ..10 min si a pleecat.Nu zic, bine ca nu a stat mult dar...iar am daramat casa pt sosirea ei si nici nu a venit bine ca a si plecat.

Lucrul bun al zilei,de fapt super este ca Ochila sta in fundulet singur , nesprijinit, fara sa se mai sustina de maini.Sunt f bucurasa , acum cateva luni nici nu imi imaginam acest moment venind...

Porumbita fetele ti-au zis excelent.Medicam : antitermice-Paracetamol, nurofen, novocalmin supozi de urgenta absoluta, un antibiotic--gen augmentin de ex, batista bebelusului musai si...cam atat pt ca pt orice altceva in plus nene doctorul este necesar.

Vacanta placuta va urez..cand plecati?cand va intoarceti?

pup fetele

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Ce mai zi ploioasa, as dormi in continuu...dar nu se poate.

Irina, sa stii ca si eu am primit de la soacra o sacosa de mere noi de la tara, insa sunt prea acre pt a i le da Alexioarei, asa ca am fost la piata si am cumparat de la tarani.
Felicitari pt ca Andrei sta in fundulet! Ce baiat mare si vanjos!

Alinuk, succes cu marea Diversificare! Pupam baiatul si ii dorim pofta buna!

Bebelusi, ce frumos ca mergeti la Caracal...O sa imi fie dor de voi.

Cami, La Multi Ani pentru puiuta ta! Sa fie sanatoasa si binecuvantata!

Lisa, cred ca e diferenta de fus orar, de aceea Ana e mai maraita. Se obisnuieste ea.

Maky, puiul tau papa f bine, chiar incep sa imi fac griji ca Alexia e mofturica. Noi papam bine supica in care de ieri am pus carnita de pui de tara, dar fructele nu prea ne plac. Nu ne lasam insa.

Pup fetele.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

sarbatoritilor de astazi, bun venit noii mamici si felicitari Ochila.

Eu sunt cracanata de oboseala, acum am venit de la soacra-mea plecati de dimineata asa ca am entuziasmul catre cote maxime. Mai ales ca am avut o noapte nedormita. Cred ca aseara a fost unul dintre cele mai panicate momente din viata mea. Cand il tundeam pe Dorian am gasit o capusa. Si m-am speriat cumplit pentru ca citisem acum ceva timp pe forum despre bolile ce le poate transmite asa incat in fractiune de secunda mi s-a taiat filmul.
Noroc cu Irina ca m-a ajutat sa nu o iau pe aratura brusc.
Acum suntem pe tratament si cu toate astea eu toata noaptea nu m-am putut odihni din cauza spaimei trase.
Cred ca nu e nimic mai cumplit pe lumea asta decat sa iti vezi copilul bolnav. Intotdeauna am zis ca personal pot suporta mai bine boala mea decat orice problema a copiilor.

Puiul mic a fost astazi foarte cumintel si a facut fata bine drumului. Desi de cateva zile plange la orice barbat in afara de taica'su astazi i-a ras bunicului in hohote cu o pofta cu care rar o face.
Fetelor cu puiutii agitati noaptea eu cred ca cel putin la noi sunt doua cauze posibile: fie coincid trezirile cu perioadele de crestere (a luat 200 g scurt in 2 zile) fie coincid cu ceva schimbari. Dupa plimbarea din wk prelungit la noi s-a dus pogramul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik

Citat:
citat din mesajul lui makydenis

ma alatur si eu cu bucatica mica Erik-Andrei,nascut pe 29.12.2008 (dpn: 11.01.2009) cu 4040 gr si 52 cm.
Salutari mamicilor si bebicilor.

Bine ai venit, Maky!
Bai, ce zi productiva a fost 29.12.08!

Andreea si Andrei (27.12.2008)

DA chiar!!! Eram 4 acu' suntem 5!! Ziua cu cei mai multi licurici!

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput