Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Moama ce vreme idioata!!!!

La multi ani licuricilor de azi, la multi ani si nurorii mele sari cu o felie de ...ceva domne!
Purcicu ucicu -alias Andreitza --papa cam cu neplacere..eu zangan o jucarie si el papa.Repede ce e drept, nu e necesar alt show suplimentar dar e suficient sa ma intreb asa tre sa pape plozii astia mici si nazbatiosi??
De ieri cam sta in fundulet nesustinut.Mai cade dar e pe drumul cel bun.

In rest..maine vine so//acra motiv de super agitatie azi--ma acresc aceste vizite, reusesc sa ma obosesc teribil si sa ma si ciondanesc cu Radu ca nu spala suficient de rpd si bine wc, ca nu se misca ...ac etc etc

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Diseara plec la nunta...sa vad printul ce face cu moas-sa pe gheata, alias sora-mea si cumnatu-meu...noroc ca restaurantul e aproape de casa lor, ca de asta il si las la ei..
azi i-am luat canita de la primii pasi, parca, dar cu capac si cu gradatii, sa stiu si io cat papa...ca voi stiti, eu ii faceam intr-un castronel si nu stima niciodata cat a mancat...+ca asa o sa incep sa-i dau si apica, o s-o iau la mine in parc, de asta am vrut cu capac, s-o pot tine la carut, in buzunar..
gata, ca intru la manichiura+pedi

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

am aparut si noi de la tara. ANa s-a cam plictisit,i-a palcut mult de cutzu si s-a prapadit de ras cand matura mama.
fug sa fac un diplomat, a dat comandat frate-mi-o.profita de mine cat sunt aici.
va pup!

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

draga cuscra irinac sigur ca sar cu si cu ... ca doar e ziua lui ANTONIA

azi am spalat toata ziua ... am pus sa fac o mini supa pt antonia si mai tre sa bag o ciorba ...

pupici

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

Multumim tuturor de bine primit!
Sa va spun cam pe scurt cum a fost...
Luni pe 22 am fost la echo, am asteptat putin pana a venit dr., dar a fost bine pt ca si asa a tb sa-l astept pe sot sa-l ia in primire pe neastamparatul de Mark - bebe 1 - ca eu cu ditai burtoiul nu puteam sa fug dupa el. In fine, vine dr, intru la echo (numai eu, de frica sa nu avem parte de o criza de isterie din partea lui Mark. Spune ca totul e ok, doar ca nu-i place ca bebe e cam sui - poz oblica. Asta e...
Stabilim ca pe marti sau miercuri sa-mi fac programare la ctg, si luni ne vedem iar la echo si cu ctg-ul (reusasc abia pe 31, zice dr ca-i ok). Bun...
mai trece timpul pana duminica, cand surpriza... pierd dopul. E, si-asa luni mergem iar la spital la echo, pana atunci incerc sa ma relaxez cat mai mult, dar nu prea pot din cauza lui Mark: mama vreau smd smd... Asta e, mai greu dar ma descurc...
Luni dimineata pana la 8 e OK nimik ce sa prevesteasca bre-un eveniment. Pe la 8, parca simt ceva, ca mi se cam intareste burt si dureri usoare cam ca la ciclu. Hoppppppaaaaa, doar nu naste. Si asa tb sa merg la spital pe la 1, zic mai astept putin sa vedem ce se intampla. Si astept intre timp vine si cumnata - babysiter pt Mark pt. orele cat imi ia sa merg la spital, mai fac un dus just in case...
Imi sun sotul ii spun sa se pregateasca ca poate nastem (il iau de la munca)(a ramas paf saracul - noi avean dpn-ul pe 11 ian). Zice ca daca tb comanda un taxi, zic ok, daca tb te anunt. Apoi imi sun dr, ii spun care-i sit, imi spune sa-mi iau bagajul si sa merg la spital. Intre timp contractiile erau mai dese si ma cam strambam, o anunt pe cumnata ca s-ar putea sa fie nevoie de ea mai mult de 3 ore, zice ok, ca si-asa nu lucreaza. Bun, macar Mark e pe maini bune de el nu mai tb sa-mi fac griji. Vine taxi-u ma straduiesc sa nu ma stramb prea tare, in 10 min sunt la spital. I-am spus sotului ca-l astept si pe el ca eu singura nu intru, aveam o presimtire ca bebe n-are rabdare pana-n 2009. Astept cam 15 min, e ok aerul rece parca-mi face bine si nu ma doare asa de tare. Vine sotul, urcam sus il cautam pe dr, spune sa mergem sus la echo,sa-l asteptam acolo ca vine in 5 min. Urcam sus holul plin de lume, zic daca tb sa le astept pe toate am sanse sa nasc pe hol...
Vine dr. ma baga inuntru eu leganandu-ma si strambandu-ma din cand in cand, ei putin circ nu strica, parca vazusem si cateva fete albite intre timp. A durat putin pana am reusit sa ma dezbrac, deh mai erau si contractiila, care ma cam doreau. In fine, zice ca bebe e tot cam sui asa ca mai asteptam putin da nu-mi da sanse prea mari sa nasc normal si nu mai nastem in 2009 (pacat). Il angajeaza pe sat sa-mi faca formalitatile de internare, eu ma postez in fata salii de nasteri care era cam aglomerata din cate mi s-a spus... hopa...
Vine sotu cu fisa de internare, le inmanez unai moase care ma invita sa ma schimb in capot, ok execut cam greu ma conecteaza la ctg. Cam in 15 min vine si dr, zice hai la control, facem si decide operatia, se pregateste sala pana atunci imi comanda sa ma intind in pat, ca de sa nu riscam o rupere spontana de membrane, sa nu avem surpriza unei bucatele de cordon sau altceva. OK, execut, cam in 15 min vine targa, ma urc victorioasa pe ea, ca de, doar nu era prima data (mai aveam o cezariana la activ) pregatiri, pregatiri...
La 13.54 a aparut in viata noastra Erik-Andrei, o bucatica mica, mica
Va pup pe toate....
Cam atat , pe scurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

multzi ani licuricilor scumpi care-si serbeaza azi oarece..

bun venit printre noi maky

si noi si noi...de azi, dupa 6 luni si 3 zile numai de laptik de mamik am trecut la lucruri mai serioase..

trecand peste nostalgiile si emotiile..acelui 'inceput de sfarshit de bebelushenie'...gingashie si multa dragoste de a tine bebelushul la piept... - mentionez aici ca am fost miscata de gandurile frumoase scrise de Bee despre oprirea din alaptare..multumim draga noastra ca ai impartasit cu noi sentimentul acela unic! - asadar, trecand peste astea noi cu mult aplomb am purces la multrambitzata big D

deoarece nu eram hotarata cu ce sa incep, am facut pt Andu intr-o farfuriutza cu 2 spatii separate: intr-unul am pus un piureutz de telina si in cellalat piureutz de pastarnac

am pus cate o linguritza (diferite, una portocalie, una albastra) in fiecare si i-am dat sa aleaga...

so, a fost sa fie: pastarnac...
a papat piticul,sunt incantata ca deschide guritza, molfaie si inghite..chiar daca pe alocuri s-a mai strambocit
a papat cam 3 linguri (mari)

priviti
http://www.youtube.com/watch?v=SQtp1mIec6s

mult succes tuturor!!!

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

La noi cam scartaie cu diversificarea: cartoful scuipa tot sau aproape, sau se stramba de mi se inmoaie inima, ii place f mult zeama de piersica sau amestecata cu banana si rosiile...
Mai perseveram...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ce medicamente iau cu mine in concediu? pt bb? in afara de pat de voiaj, scoica, carut, haine si papmersi ce sa mai iau?si ce fel de haine si cate? mergem in vacanta in hamburg, acolo unde am locuit 2 ani; stam la o ruda; vremea e in medie 21 de grade si destul de ploioasa, ca pt nordul gemaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

macar un body pe zi

ceva hainute mai groase - trening, costumase - de iesit afara

sosete

servetele umede, crema de fund, biberon, ceva cu paracetamol daca face febra, termometru, jucariile preferate, batista bebelusului, ser fiziologic, lingurita, picaturile, paturica,

daca ma mai gandesc la ceva iti scriu

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=256 daca doriti sa ne votati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

prpsop de baie, gel de dus, sampon, lotiune de corp pt bebe

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=256 daca doriti sa ne votati

Mergi la inceput