Albinutze de Mai-Iunie 2009(3)
Raspunsuri - Pagina 5
oana_MVT spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinutza23 sunteti niste fericite eu sunt constienta ca sunt ca niste cicatrici si nu se vindeca, dar caut o cale de a le reduce macar, sunt infiorator de urate si le am peste tot ![]() burtica vi s-a retras? si aici am o problema ![]() fericita de Catalin-George - 11 iunie 2009A piece of our life Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!![]() GOD is a DJ |
Mie mi-a recomandat doctorul Mederma pentru vergeturi si cicatricea de la cezariana.
mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)
ganesha spune:
buna fetelor,
revenim si noi dupa o absenta de cateva zile.Din pacate bebe al meu e tare colicos, aseara mi-a facut o criza groaznica, 3 ore a tipat ca din gura de sarpe si a stat numai la san, dar si la san tipa la fel de tare, nu stiu ce sa mai fac cu acesti colici.Imi este si f greu pt ca sunt mai mult singura, sotul meu vine seara de la servici, plus ca de multe ori are de lucru si acasa, asa ca simt ca ma apuca batzu cateodata, dar nu am ce face... Nu mai reusesc deloc sa fac fata la toate treburile casnice, e destul de naspa sa nu ai pe nimeni sa te ajute.
Vorbeati de vergeturi, vreau sa va spun ca eu sunt disperata de ce fel arata sanii mei, care erau oricum mari si inainte de sarcina dar care acum de la volumul marit sau umplut de vergeturi si nu stiu cum o sa rezolv problema...
ps am mai pus si noi poze de la 3 sapt.
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#
http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum#
philip spune:
ganesha, un pup de incurajare, e nasol cand esti departe de casa si nu ai deloc ajutor. eu sunt asa fericita ca se joaca soacra cu Philip si asa ma pot ocupa de Nicholas.
eu vergeturi n-am mai facut tura asta dar le am pe cele de la Philip. cele mai multe pe sani si cateva firave pe pulpe dar alea nu se vad. in schimb sanii....sotul zice ca lui nu-i pasa si acum e incantat ca sunt si mai mari decat de obicei :)
azi am tras un pui de somn (vreo 15 minute), bunica s-a jucat cu Philip si tati si-a facut temele ca ia niste cursuri. Nicholas a dormit cu mine ca dimineata am fost la parc si erau multi copii galaciosi, nu s-a putut odihni deloc. si acum recupereaza. aici e 6 seara. Philip e la parcul de distractii cu daddy.
va pup, week-end frumos
US
cris_82 spune:
neata fetelor....o 

dulce si cu lapte la inceput de week-end?
Nu-mi vine sa cred ce noapte super
a dormit si fi-mea si eu pe langa ea.Sper sa mai experimentam astfel de experiente placute
.
Azi avem program de plimbareala cu tati si mamaia..am gasit un magazin unde au perdele de matase,ca trebuie sa cumpar pentru living(doar nu o sa fac botezul cu geamul chel
) si pe urma la shooping
.
mami de
Miruna(29 mai) 

nemora spune:
relusha daca vrei cu adevarat sa alaptezi, poti. si plangand si cu sange, cum zicea Carla. Si eu asa am alaptat-o pe karo, care a stat ore si zile si luni in sir la san. si am am si pierdut cu ea laptele de la stres, fiindca a fost foarte bolnava (infectie din spital), la 10 zile era sa moara, si in toate tratatele scrie ca lactatia pierduta nu se recastiga. dar eu am vrut ca o nebuna sa alaptez dincolo de orice. tu daca nu te simti in stare, nu te invinovati. mai bine o mama relaxata.
cu dormitul pe burta io o culc pe micuta in a doua parte a noptii pe burta si doarme 3-4 ore. daca o culc pe spate la 5.30 e sus (la fel facea si Karo...si nu am avut curaj s-o culc pe burta)
o chestie ciudata: fetele mele urla, se kk, si vor sa doarma deodata. seara am reintrodus leganatul la Karo, asta mica e la san, si cea mare pe perna, pe picioarele mele. mama multi-function, ce mai...
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui strunfita Alyntha, eu n-am vergeturi pe burtica, dar cred ca o crema antivergeturi te ajuta un pic. Vergeturile in timp devin albe si nu se mai vad asa de urat. Doar acum, la a 2-a sarcina ai facut? Eu raportez 57.5 kg, am mai slabit un kilogram si jumatate. Am target sa ajung la 50, cu toate ca inainte aveam cam 48, nu mai am vise asa inalte. Burtica se retrage incet, incet, tot mai e dar presupun ca se va duce si cu kilogramele pe care sper ca le voi da jos la un moment dat. |
Am avut vergeturi la prima sarcina si la a doua am mai multe ca deh si burtoiul a fost pe masura!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui cris_82 Azi stateam si ma uitam prin casa...si am realizat ca peste tot e "dezordine"...pleduri,servetele umede si pampersi peste tot(sa am la indemana indiferent in ce camera sunt)jucarioare si o gramada din toate cele pentru bebe..si nu imi venea sa cred.Eu care inainte eram ceva de genul"I will have order,I will have perfection"..cat de mult poate sa iti dea viata peste cap un bebel..in sensul bun ma refer .Chiar imi place sa ma impiedic de toate prin casamami de Miruna(29 mai) ![]() ![]() ![]() ![]() |
De cate ori te vei mai impiedica de ele... Sa vezi cum e in jurul varstei de 1 an cand te impiedici si calci pe jucarii!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)Matei
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Salutare!
Cateva poze de la baiata de aseara (mai putin prima):
http://family.webshots.com/photo/2431609750100722791wZMfwl
Cu David sunt la capitolul "invatat la olita"! Il las fara scutec ziua. Mi-a facut vreo 2 kk pe covor, pisu pe jos dar m-am inarmat cu rabdare si mop si o dau inainte! Avem si cateva succese, deja! Ideia e ca daca nu-l las sa simte si el cand ii vine sa faca nu va realiza prea repede ca nevoile trebuie facute la olita!
Eu am noroc de un copil extrem de cuminte! Nu prea are colici, iar deseori noaptea adoarme in jur de 12 si ma trezeste la 5-6! In mod normal programul de masa de 12-3-6-7! Dar sare masa de 3 uneori! E si el mofturici cand ii e prea somn sau e flamand rau! Acum imi scot "parleala" de la David are a fost un colico si jumatate!![]()
Planuim o noua plecare, la nasii lui matei la munte( acolo stau)!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
David
Cum a aparut Printul!
CarlaV spune:
'Neata, fetele!
Am intrat sa va salut, noi am avut o noapte alba, Larisa n-a dormit de la 3 la 9:30, cred ca a racit putin ieri in parc, incepuse vantul si ploaia 
.
Salut toate mamicile care sunt zombi ca si mine si pe cele care au dormit bine in egala masura
.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Nemora, Cris, Philip, Oanaalex,
.
Clody, Dicirstea, Maria, pe unde sunteti?
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

fericita de
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!