Albinutze de Mai-Iunie 2009(3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

sunteti niste fericite eu sunt constienta ca sunt ca niste cicatrici si nu se vindeca, dar caut o cale de a le reduce macar, sunt infiorator de urate si le am peste tot
burtica vi s-a retras? si aici am o problema

fericita de Catalin-George - 11 iunie 2009
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Alinutza din pacate si eu ma confrunt cu aceasi problema...vergeturile... si cred ca mi-au aparut in cele 5 zile cat am stat in spital...le am pe picioare si arata super urat ...pe burta vad ca sunt doar 2-3 mici care nu se observa asa tare...si nici burta nu mi s-a retras(inca mai ma doare in interior si daca pun burtiera nu o pot suporta mai mult de 10 min), dar nici kg nu vor sa mai scada...deci... nici eu nu stiu ce sa ma fac...nici macar nu imi vine sa ma uit in oglina...unde mai pun ca nici verigheta nu imi intra pe deget...Am luat o crema de la garnier (in loc sa iau ptr celulita, vergeturi am luat din greseala crema de slabit, cica..din alge marine) dar nu stiu daca e bine sa o folosesc cat alaptez asa ca ma dau in strat subtire seara dupa ce am alaptat copilul...

Daca voi fetelor aveti ceva sfaturi in privinta asta..nu ezitati sa ne scrieti...

Copila mea e maraita rau...burtica...dar ma bucur ca in privinta vaccinului e ok, nu mi-a facut febra sau alte reactii (oricum reactiile secundare sau alergiile apar in primele 10 min de la vaccinare) ...

Strunfita la bebelina ta sunt firisoare rosii?! In kk la bebelina sunt de culoare maro spre negru...am citit pe net ca astfel de firisoare apar de la banana cand ii dai copilului(iar eu nu mai mananc nici un fel de fruct si nici copilului nu i-am dat)

S-a trezit micuta...doar ce am plecat putin de langa ea...ca a dormit cu tzatzi in gurita.. si acum isi suge degetelele...apropo ptr dureri de sfarcuri incercati crema cu lanolina...e fff buna...eu am folosit-o in prima sapt si de at nu am mai avut nevoie de ea...

Pup...

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Picky, in general firisoarele sunt rosii la Andreea, dar mai sunt si maro cateodata. Negre n-am vazut deloc.
Noi ne-am dus cu caca la analize ca sa stim daca e sange sau nu, ca nici eu nu eram sigura.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Haideti ca iar imi aduc aminte ce am citit din urma

Anda, a fost super mesajul pentru mamicile care urmeaza dupa noi! Chiar esti talentata, eu am talent la scris

Ramona, Advantanul e un corticoid. Eu nu mi-as da copilul cu el pentru bubitele de caldura, incearca sa citesti pe net efectele adverse.

Flobaby si Carla, eu stiu ca daca copilul cere san asa de des e si datorita colicilor. Pentru ca lapticul e caldut si le face bine la burtica si pe moment se linistesc, dar asa se intra intr-o bucla continua. Mie cel putin asa mi-a spus pediatra, eu as incerca si cu suzeta sa vad daca se linistesc, daca da e clar ca nu le e foame. Cel putin fiica-mea nu accepta suzeta daca ii e foame, suge de 3 ori din ea si dup-aia urla.

Alyntha, eu n-am vergeturi pe burtica, dar cred ca o crema antivergeturi te ajuta un pic. Vergeturile in timp devin albe si nu se mai vad asa de urat. Doar acum, la a 2-a sarcina ai facut?

Eu raportez 57.5 kg, am mai slabit un kilogram si jumatate. Am target sa ajung la 50, cu toate ca inainte aveam cam 48, nu mai am vise asa inalte. Burtica se retrage incet, incet, tot mai e dar presupun ca se va duce si cu kilogramele pe care sper ca le voi da jos la un moment dat.

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Edit: Alinutza, nu Alyntha, am retinut eu gresit

Mergi la inceput

Na, ca mi-am mai adus aminte ceva.
Noi stam toata ziua cu geamul deschis daca e cald afara. Daca e prea cald il inchid ca se incalzeste prea tare in casa si deschid doar seara, noaptea si dimineata.
Si baie ii fac cu geamul deschis, si noaptea il las deschis la noi in camera daca mi se pare prea cald.

Din fericire, fata pare mai bine azi, n-am vazut sange in scaun decat o data (ea face si de 10 ori pe zi), sper sa ne revenim. Multumesc pentru sprijin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

buna fetelor..toata ziua a plouatsi nu putin..ci cu galeata si drept urmare am tinut broscuta in casa.
Am vezut ca se dezbate problema targetelor la kg ramase dupa sarcina..si eu am avut untarget,dar s-a dus naibii in cap.Speram sa raman la 50kg macar,dar m-am dus rau in cap..acum sunt mai slaba decat inainte sa fiu gravida..la iarna o sa ma ia vantul de pe strada daca nu-mi bag in buzunare niste caramizi..pe bune.

mami de Miruna(29 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutza23

neata
relusha, nu stiu cat de bine e sa lasi laptele tau pe sani, pt ca el fermenteaza, eu stiu ca inainte si dupa alaptat trebuie spalati sanii cu sapun si apa calduta si dati cu cremuta. La mine a functionat bine lanolina, pe care nu o stergeam inainte de alaptat, pt ca ea crea un strat protector intre sfarc si saliva acida a bebelului, apoi dupa, spalat iar si un strat nou de cremuta care se absorbea pana la urmatorul alaptat. Si tot asa pana s-au obisnuit sanii cu bebe si am renuntat la cremuta. Acum doar ma jeneaza ca ma apuca puternic cu gingiutele, dar la asta nu exista remediu

fetelor, am si eu o intrebare. Desi m-am uns toata sarcina cu cremuta cu unt de cacao de la palmer's, spre final m-am umplut de vergeturi si poate pare ciudat, dar cred ca am cateva care au aparut chiar in timpul nasterii, pt ca nu le aveam. Ce sanse am sa scap de ele, sau macar sa le estompez? Zici ca sunt o zebra, am cumplit de multe. Voi nu aveti?

fericita de Catalin-George - 11 iunie 2009
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Si eu stiu ca e bine sa te ungi cu laptic pe mamelon si areola si apoi sa lasi sanii la aer. De asemenea, sa nu te speli cu sapun, pentru ca se crapa pielea. Daca la tine a functionat cu sapun si apoi crema, e super.
Si eu tot unt de cacao de la Palmer's am folosit, de vreo 2 ori pe luna, cand mi-am adus aminte, dar n-am deloc vergeturi. In schimb celulita de sarcina inca nu a disparut si nu ma dau cu nimic.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Chiar, oare e ok sa ma dau cu crema anticelulitica cat alaptez?

Fata are 4 ore de cand a mancat si tot doarme .
Baiatul e cu socru-meu pe-afara, boierie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Azi stateam si ma uitam prin casa...si am realizat ca peste tot e "dezordine"...pleduri,servetele umede si pampersi peste tot(sa am la indemana indiferent in ce camera sunt)jucarioare si o gramada din toate cele pentru bebe..si nu imi venea sa cred.Eu care inainte eram ceva de genul"I will have order,I will have perfection"..cat de mult poate sa iti dea viata peste cap un bebel..in sensul bun ma refer.Chiar imi place sa ma impiedic de toate prin casa.

mami de Miruna(29 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

nici eu nu recomand sapun la sani, lapte uns si lasat sanii la aer si crema cu lanolina pura.

US

Mergi la inceput