Albinutze de Mai-Iunie 2009(3)
Raspunsuri - Pagina 6
CarlaV spune:
Nemora, Cris, Philip, Oanaalex,
.
Clody, Dicirstea, Maria, pe unde sunteti?
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
nemora spune:
Carla 
pune-i lapte in nas
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.
ganesha spune:
Buna fetelor,
am avut o noapte mai linistita asa ca sunt plina de fortze sa ma apuc de curatenie
. Ce mi-as dori si eu un wk de leneveala, dar treb sa profitam ca-l avem pe tati acasa.
Philip... merci de incurajari
.Vroiam sa te intreb daca tu i-ai facut lui Nicholas analizele de tiroida la nastere?La noi Amir a avut Tsh 10 a doua zi de la nastere dar pediatra a spus ca e ok valoarea pt un nou nascut iar apoi la o saptamana 3,8 dar T3 si T4 sunt un pic peste limite, dar iarasi pediatra a spus ca e ok. Nu prea stiu cat se pricepe pediatra la tiroida, asa ca o sa-mi trimit sotul sapt viitoare cu analizele la endocrinolog, sa vad ce spune.
Nemora... lapte pe nas, nu se ineaca copilul?si laptele pe nas e remediu pt raceala?
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#
http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum#
cris_82 spune:
alynta...............daca la tine ca e baiat ..a vrut sa fie bucatar si ti-a insirat ustensilele bucataricesti prin casa...apoi,nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa-mi faca fi-mea
..sper ca atunci cand voi avea nevoie de paleta ca amestec in mancare sa stie pe unde le-a si ascuns ca sa nu mi se arda mancarea![]()

nemora.........bine ca te descurci cu trebaluiala si 2 prichindei
traiasca mamele multifunctionale

carla.........poate ca azi o sa recuperezi din somn.. daca doarme fata poate atipesti si tu langa ea

ganesha...............fi optimista ca Amir e ok
.Poate pediatra nu greseste si nu ai de ce sa-ti faci probleme

mami de
Miruna(29 mai) 

nemora spune:
Ganesha, pui cu o pipeta sau lingurita; de placut nu-i place, dar curata; e bun laptele si in nas si in oki, contine agenti antibacterieni
Cris...sunt la ai mei, am o gramada de lume in jur, am ales sa plec din Bucuresti si sa stau aici, nu e nici asa cald si am ajutoare. Din toamna...se va duce boieria. Acum am luxul sa ma ocup numai de copii, iar azi dupa-masa, fac ai mei cinste cu un tinut copiii si eu ma retrag 2 ore cu sotzu (cred ca dormim :))))
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.
CarlaV spune:
Of, fata doarme doar mufata la san sau in brate pentru 10-15 minute. Eu cu ea in brate nu pot dormi, sau nu sunt suficient de obosita
.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
cata14 spune:
Bine ca v-am gasit!!
Credeam ca sunt singura care nu a mai dormit de mult
. Carla, sigur nu esti de-ajuns de obosita. Eu dorm si-n fund cu ambii in brate mufati la tzitzi. Am uitat cat de greu este ... iar cu doi este extrem de greu.
Voi ce faceti ptr colici? Aveti vreo sugestie miraculoasa ptr copii urlatori? Ai mei sunt destul de cuminti dar efectul cumulat al plansului (ca nu prea plang de-odata) ma termina. Dorm cel mai mult 1.5 ore o data si sunt un fel de zombi mergand.![]()
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cata14 Bine ca v-am gasit!! Credeam ca sunt singura care nu a mai dormit de mult Voi ce faceti ptr colici? Aveti vreo sugestie miraculoasa ptr copii urlatori? Ai mei sunt destul de cuminti dar efectul cumulat al plansului (ca nu prea plang de-odata) ma termina. Dorm cel mai mult 1.5 ore o data si sunt un fel de zombi mergand. Catalina, mamica dewww.totsites.com/tot/erik" target="_blank">Erik (17.09.06) ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze |
Bine ai revenit!
M-ai luat, gata, nu ma mai plang
. Si eu uitasem cat de greu este Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
bettyR spune:
Buna fetelor, nu cred ca ma mai stiti, dar am si eu o albinita de iunie, am nascut-o in 23 iunie pe Alexandra, de 3900gr si 57cm.
Carla, si la noi s-a dus linistea, daca tot am laudat-o pe asta mica ca e super cuminte si nici nu o bagam in seama, de aseara au inceput si la noi colicii. Ieri a tot plans de la 5 dupa masa pana la 11 noaptea, deja ma apuca disperarea, aveam impresia ca nu o sa taca niciodata. Dar noaptea doarme, adica se foieste si plange, suge si se culca mai departe, dar de la 5 dimineata pana la 9 iar am avut concert. Nu sta singura sau sa taca mai mult de 15 minute. Am luat Bonisan si i-am dat 5 pic si s-a calmat, insa nu stiu sigur daca de la asta sau se apuca iar spre seara. Dar macar acum e mai calma Andreea, altfel sa zic cinstit nu as face fata.
Aseara sotul vorbea (lucra), si eu ii dadeam Andreeiei sa manance cu asta mica in brate, la san nu o puteam pune ca o durea burta si se sucea, imi trebuia pozitie mai buna. Mi se pare f greu, dar ma gandesc ca ce frumoase or sa fie la Craciun, sau la anul cand o sa merg cu ele la mare. Nu ca nu ar fi frumoase si acum, dar e inca destul de greu.
De ce crezi ca e racita? SI a mea are muci/secretii, se aud mai ales spre dimineata, dar nu cred totusi ca e racita. Adica dr a controlat-o si a zis ca nu are nimic. Sper sa nu fie nimic nici cu Larisa ta, sau poate isi revine repede, mie mi se par f rezistenti in primele 6 luni.
Va pup pe toate fetele, sa aveti forta si putere sa cresteti puii, cum nu prea apuc sa citesc nici nu va tin minte sa raspund.
Andreea
Ramona.P spune:
Buna ziua la mamici si bebici!!!
Sofia Ioana bebe de Mamica Oana si Dominic Antoniu de Coraly la multi ani pentru cele doua lunitze!Sa aveti parte de sanatate,fericire si noroc in viata!!! 

Catalin-George bebe de alinutza23 
Mircea bebe de cristinamaria 
Ada Ruxandra bebe de kiralina
Andra Ioana bebe de nicuratze

La multi ani albinutze scumpe pentru prima lunitza!Si sa nu uit si pt fata mea multi pupici si tot binele din lume ca a facut si ea azi o lunitza....Doamne cum zboara timpul....fug ca face madra ochi..
Ramona ,mami fericita de printesa
Bianca Maria (11.06.09)
http://lb1f.lilypie.com/X98mp3.png
http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman/MinuneaDinViataMea#