Albinutze de Mai-Iunie 2009(3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna fetele! Multumesc de sustinere...am fost la doctor...a zis ca e totul ok cu mine, doar ca din cauza ca am intrerupt alaptatul m-am dereglat hormonal, mi-a prescris anticonceptionale si a zis ca trebuie sa se opreasca sangerarea, sper, ca deja de ieri m-a luat cu ameteli. L-am dus si pe Rares la control, mi-au zis ca totul e ok cu el, are reflexe bune, centri nervosi sunt ok, i-a facut dopler la creier si la inimioara.Acuma la inimioara au zis ca nu i s-a inchis canalul de sange dintre camarutele de la inimioara si ca din aceasta cauza inimioara lui bate umpic mai tare cateodata. Asta m-a nelinistit dar ei m-au asigurat ca totul e ok si ca daca la 4 ani nu se inchide atunci e problema.S-a mai confruntat careva cu asemenea caz sau ati auzit?
Yioanna ai o printesuca minunata, ca si tine defapt.Ce dulce e si cu parutul ala, o scumpete ce mai Si eu abia astept sa ne intalnim.Maine nu o sa pot si eu sunt inca solicitata, maine de finutza mea, dar sper ca saptamana asta sa ne intalnim.Ne mai sunam noi!
Va pup pe toate si sa auzim numai de bine!
Noapte buna!

mami fericita de ingeras Rares Florin
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/PozeDeLaBotez#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

relusha:cu siguranta isi va schimba programul.eu stii ce am facut intr-o noapte,i-am bagat suzeta in gurita si am tinut de ea vreo 5 min si a aceeptat-o pana la urma si a adormit la loc pana dimineata,trebuie sa jonglam putin cu ei ... Laptic papa din biberon.ms de compliment la fel si ioanei,dar Sara ce mare s-a facut si frumoasa,am o atarctie pt ea,mereu m-am uitat peste pozele eimmm

am vazut multi bondarasi si tin sa-i felicit pe toti ca sunt f mumosi si grasunei,l-as ca va ajungem noi din urma.
lauraa:au trecut colicii la voi?Maya e bn?u?va pupam
miruta:tot te caut
carla:felicitari pt kg depuse Larisa!
sa felicit si bondareii care au facut o luna sau doua zilele astea,sa cresteri mari si voinici
lucky:e o draguta Sara
lauraa"off e o scumpa si ce eleganta la botez,abia astept si eu botezul.am sa pun o poza cu stefania pt filmulet.a mea isi tine caputul de 2 saptam in sus dar nu multe min e impresionant,ma uimeste pe zi ce trece tot mai mult,vb,radem una la alta,tine manuta la biberon,e o dulce.pusi
ramona:felicitari pt grasunica!si eu colectia,saraca mama merge dimineata la 6 la ziare sa mi-o cumpere,sunt superebe...E draguta si bb si invitatia
lavinia:ms,la fel si voi!da,sigur!ma bucur ca sunteti bn,nu cred sa fie ceva grav,dak te-au asigurat ca nu e nimik stai linistita.te pup.ce anti ti-a prescris?eu luam inainte Jasmin si era f bn,cred ca am sa iau si eu dupa 6 sp.va pupam ddd

printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra

http://picasaweb.google.com/yioanna

17.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

Textam 2 intrebari:
1.voi ii dati cu crema sau ulei pe fata?
2.ce sa fac ca iubyta mea,dupa ce papa adoarme si nu mai face "ragaici",nici dak stau cu ea 1 h in sus si in plus se trezeste fresh dak o schimb dupa papica,nu sh ce sa fac?

17.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna seara fetele!!

Dupa o zi de maraiala,dureri de burtica si dormit in reprize scurte,supt la o ora..etc...bebe doarme,asa ca am intrat un pic la voi,ca imi era dor!

Carla..felicitari Larisei pt luarea in greutate...efortul tau se vede rasplatit,e tare mancacioasa mititica!
Relusha..ma bucur ca nu te mai dor asa sfarcurile cand suge puiul...
Kiralina..nici Darius nu adoarme singur...si la noi e cam greu cu adormitul si daca este si obosit si mai mare circ!De obicei adoarme la san sau in brate,cateodata leganat,cateodata nu..recunosc insa ca l-am pus si pe picioare cateodata,deoarece adormea foarte greu si este prea greu sa il mai pot tine in brate fara sa ma misc prea mult...
Alynutza..si sper sa treaca coliceii mai repede
Laurraa..de vreo 2 sapt nici Darius nu mai face mult kk..am avut si doua zile fara sa faca si apoi a facut o singura data..am inteles ca e normal!Uff..ce te invidiez,doarme super bine maya,noaptea...te odihnesti bine asa!Am vazut si pozele.creste foarte frumos Maya...e o falcoasa si o dragalasa si foarte eleganta a fost la botez!Abia astept pozele!Eu am mancat varza cu costita si totul a fost ok..oricum,colici si dureri de burtica au si bebelusii care papa lapte praf..deci fara legatura cu alimentatia mmaei,asa ca..oricum ,faci cum crezi,eu pap de toate!
Lucky..e o scumpa Sara...
Ganesha..darius pana pe la vreo luna si ceva nu a stat deloc pe spate..nu reuseam sa il tinem asa nici macar daca ii sustineam capul cu ceva in parti..incepea sa planga imediat,dar acum ca are mai multa mobilitate si siguranta in capusor...sta singur si pe spate,fara probleme!
Relusha..multumim!
Carla..te inteleg perfect ca nu ai timp de nimic..exact asa sunt si eu..chiar daca mai sta si tati din cand in cand cu bebe,dar atunci fac mancare,curatenie..chestii de casa..pt mine nu prea mai a timp de nimic!Ce e cu avertismentul asta?Unde l-ai luat?
Ramona..felicitari nurorii mele pt greutate..ce frumusica e si invitatia imi place!Noi ne botezam cu o zi inaintea voastra!
Cata....uff.ce ne mai plangem noi cu cate un bebe..tu cu 2 bebei si inca un pui mai marisor...
DanaMi..m-a emotionat foarte tare gestul tau de ai da san nepotelului...Am vizionat si pozicile cu amandoi..mi se pare ca seamana un pic Bianca cu verisorul ei ,Darius..Felicitari pt dezvoltarea lui Bubu...creste foarte bine si a recuperat!si salutari pt si Anaela!
Yioanna..superba Stefania...iar parul ei e mortal..Bubite de la caldura am avut si noi...nu am dat cu nimic,au trecut de la sine cand a mai scazut un pic temperatura...dupa o sapt cand a fost mai racoare si nu a mai avut bubite deloc..azi am avut 40 de grade afara si automat si in casa foarte cald..asa ca vad ca ii apar din nou..dar nu ma stresez!
Tiana..wowow..ii arati inca de pe acum printesei programul de munca..E tare dragalasa!
Ganesha..uff,te cred ca nu ai timp de nimic,mai ales ca esti singurica cu bebe...nici eu nu prea am timp pt mine...chiar daca mai sta tati cu bebe...dar in timpul acela fac treburi in casa,sau dorm un pic,sau mai uit la tv...dar la tv ma uit si cat il alaptez pe bebe..
Ioana..multumesc!Bine ca v-ati intorsc cu bine si ma bucur ca v-ati distrat!Cum mai este micuta Sara?Am incercat si eu sa scriu doar cu o mana,dar scriu foarte incet..asa ca am renuntat..dar poate daca exersez ma voi descurca,cine stie?
LauraOana...si Darius se trezeste noaptea cam la 2 ore sa ppae..prima parte a somnului e mai lunga,cam de 4 ore si apoi tot la 2 ore se trezeste!Am avut o singura seara,sambata,cand s-a trezit la 4-5 ore..deci o singura data..nu mi-a venit sa cred...a fost super bine..dar a fost o intamplare vad!
Yioanna..multumesc!Creste bine printesa,bravo!
Lavinia..ma bucur ca totul e ok cu tine!Iar daca medicul spune ca bebe e ok si ai incredere in el..eu zic sa nu iti faci griji,atata timp cat nu vezi ceva la BEBE sa te ingrijoreze..

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui yioanna_s

Textam 2 intrebari:
1.voi ii dati cu crema sau ulei pe fata?
2.ce sa fac ca iubyta mea,dupa ce papa adoarme si nu mai face "ragaici",nici dak stau cu ea 1 h in sus si in plus se trezeste fresh dak o schimb dupa papica,nu sh ce sa fac?

17.06.2009

1. Eu nu ii dau cu nici o crema pe fata lui bebe,il spal doar cu apa sau ii mai dau cateodata cu ser fiziologic,atunci cand il sterg si la ochi
2.cand se trezeste fresh dupa ce ii schimb pampersul,ii mai dau un pic sa pape daca vrea sanul,daca nu il pun langa mine in pat si il pup si il mangai..adoarme la loc!Important e sa nu ii vb cand o schimbi noaptea...

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

yioanna_s, multumesc de sfat sincera sa fiu nu prea as vrea sa-i dau suzeta...

da, noi ii dam cu ulei pe fata cand ii facem masaj...

si a doua intrebare.... si eu mai patesc sa nu ragaie Radu si il pun asa in patut la somn noaptea, iar ziua il tin la mine pe piept si ieri de exemplu dupa o ora de somn la mine pe piept a ragait cand s-a trezit... asa de tare a ragait ca m-am speriat de el

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Azi l-am cantarit la farmacie si are 5,960 kg..creste ca praslea cel voinic.o sa ii rupa mainile cumnatei la botez,ea are 47 de kgMartea viitoare mergem si noi la pediatra si la vaccinul de 2 luni..
Ochii ii are de moment ca ai mei..schimbatori,ba albastri,albastri spre verzi si cateodata chiar verzi..si noi am vrea sa nu isi schimbe culoarea...tati ii are caprui,sper totusi sa semene cu mine la capitolul asta!

Fug la nani...acum se trezeste bebe si vrea papica si e nu am inchis ochii!Noapte buna!

P.S:Philip,Dani3lla..sper ca sunteti ok!

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Bravo Darius pentru kg acumulate

Maria bine ca ai dat un semn.... nu suntem obisniute cu tine sa intri asa de rar, tu care erai tot timpul prezenta...

Mergi la inceput

Lavinia bine ca nu e nimic grav cu sangerarea. Imi pare rau ca ai intrerupt alaptarea... si mie mi-a fost frica la un moment dat ca sa va intampla asta, dar uite ca inca mai alaptez...

Nu te necaji ca creste Rares Florin si cu lapte praf

Frumoase pozele de la crestinarea printului Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

BUna dimineata!! M-am trezit pentru a-i da Sarei antibioticul. Mai avem pana miercuri seara. Cu biotics e mai greu, ca nu-l vrea deloc, astazi voi incerca cu biberon, pana acum am incercat cu seringa si scuipa tot...

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput