Albinutze de Mai-Iunie 2009(3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Va puuuup, ne-am intors acasa. A fost tare fain, ca de obicei...

Alina, eu tot o zebra sunt. De la burta pana pe picioare. Nu as putea spune ca m-am obisnuit sa le port cu mandrie..., ma scot din minti, dar asta este, m-am resemnat. Si nici burta nu s-a retras.

Cata, cred ca iti este cumplit de greu cu 2 o data. Din pacate, tratamente miraculoase pentru colici nu prea sunt...

Carla, cum ai reusit de ai primit avertismentul? La ce subiect? Felicitari pentru greutatea Larisei, a luat super bine in mai putin de o luna.

Maria, felicitari pentru kilograme!!! Cred ca e tare bine sa intre hainele de dinainte de nastere... Apropo de scris, eu m-am specializat in scrisul cu o mana, fie dreapta sau stanga, in functie de sanul la care este fata.

Irina
, Sara Magdalena este o frumusete... micuta broscuta. Le place tare mult sa doarma asa...

Lauraa
, varza gatita face parte din categoria de alimente contraindicate, alaturi de fasole uscata si mazare. Si Maya este la fel de falconeti ca si pipeta mea... scumpica foc.

Yioanna, sunteti doua frumoase. Pana la urma s-a terminat cu alaptatul?

Lavinia, ce ai facut la medic?

Carla, unde o sa stati la 2 mai? Si noi cred ca o sa ajungem la mare weekendul asta, de vineri pana duminica, dar nu stiu sigur.

Gata, am cam terminat de citit, pe repede inainte, acum ma duc sa dorm, pt ca Sara doarme de pe la 9.30 si cine stie cand face ochi.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

ganesha eu incerc sa ma odihnesc cind doarme si puitul..daca el adorme, ma intind si eu repede in pat...chiar daca prind doar 30-45 min de somn imi prinde foarte bine...si asa mai scap de oboseala pt ca sebastian se trezeste noaptea din 2 in 2 ore..cind citesc ca uni bebei dorm si cite 4-5 ore noaptea ma ia cu invidia ..de citit citesc cind alaptez... citeodata sta micutul si 30 min la san..asa ca 30 min am timp sa citesc sau sa ma uit la tv

ioanabine ai venit acasa! ma bucur ca vati simtit bine..am cumparat crema "emla" sa imi spui unde sa o trimit..

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Dana, bine ai revenit Felicitari pentru luatul in greutate si in inaltime te cred ca esti tare mandra de Bubu

Distractie placuta sambata la botez

Ne bucuram ca si Ana este bine si bebe Darius la fel

Frumoase poze cu Bubu si cu verisorul ei

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

yioanna_s se vede ca Stafania iti ocupa tot timpul... pana acuma erai foarte activa pe forum

Stefania papa san sau ii dai lapte praf?

Buburuze pe fata, manute, picioruse si burtica are si Radu, sunt de la caldura... la Radu incep sa treaca singure, fara nici o "interventie"....

nu stiu sa-ti spun cum sa faci sa adoarma dupa baita... noi nu ne confruntam cu "problema" asta...

pentru frumoasa printesa Stefania si pentru mama ei

Mergi la inceput

iubita_tiana, bine ai revenit si tu prin stup spui ca mergi zilnic la birou cu bebelina, lasa ca e bine, macar iese din casa

am vazut si poze cu bebelina Tiana frumoasa foc

vezi sa nu "se supere" Tiana pe mama ei ca a uitat sa-si schimbe semnatura

mai intra si mai da-ne de stire cum sunteti

Mergi la inceput

luckyblue eu zic ca cel mai usor ar fi sa bei tu ceaiul si din laptele tau trece si la bebelina.... cel putin eu asa am facut si pot sa spun ca nu ne plangem de colici si avem deja 5 saptamani implinite...incearca sa vezi ce efect o sa aibe

Mergi la inceput

ganesha o mie de la Amir sa mai treaca din colici si multe si multi la mama lui ca sa uite de noptile nedormite

imi pare rau ca nu ai unde sa iesi cu Amir la plimbare... la fel e si la noi, dar la noi e de la caldura...e foarte cald si umed aerul aici...

ce mamica fericita am vazut in poze si Amir este un scumpel

Mergi la inceput

Ioana ne bucuram ca ati ajuns cu bine acasa si ca a fost frumos la cai si v-ati relaxat

cum e Sara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

am revenit si eu cu forte noi,mi-am culcat fata la 10 si acum astept sa vad cand se trezeste,am reusit in sf sa o tin treaza mai mult azi de la 5 la 10 sa doarma noaptea,eu fac experimente cu programul,am schimbat si ora baitei de la 10.5 la 9 si un pic sa vedem ce rezultate am.Vreau sa-mi doarma toata noaptea sa-i scot masa de noapte,am reusit sa-i lungesc ora mesei de la 2-3 h la 4-5 h,e ceva.
CRISTINA:Ce draguta esti!dar u vb ca ai slabit f mult nici nu te-am recunoscut din prima nu ai vazut cum m-am uitat de unde sa te iau.si ce draguta a fost Ale la botez,superba!Abia astept sa-mi stabilesc un program fix sa putem sa iesim sa ne plimbam.dar e aiurea acum si cu fam ca toti ne "vor".cum sunteti,au trecut colici?vreau sa-ti zic ca a mea de cand ii dau infalcol nu mai face colici,mmmmm
lavinia:ce frumoasa nasica ,si ce mandru finut!suntei o fam frumoasa si un bb minunat,abia astept sa ne vedem,cum ziceam mai sus la cristina ca sunt f solicitata inca.va pupic,ce mai face Rares?
maria:felicitari pt kg date jos,si eu sunt bn cu kg mai am de dat jos dar nu ma stresez.imi pare rau ca mai aveti colici.Darius e un grasunel,si mumos tare

si noi am stabilit botezul pe 26.07 miercuri merg sa ridic invitatiile,sant atat de dragute,dar eu am ales ceva mai simplu si ..na am sa vi le arat si eu.Iar cu alaptatul nici acum nu putem,dar papa f bn de la biberon si eu ma pompez o data 300 ml,am noroc ca mi-am facut un program la pompat si nu ma ud pe haine decat noaptea can nu ma ridic la ,,muls",sant mai rau ca si o FULGA
A mea are 3.4 kg de la 2.5 cu cate am iesit din sp si nu avem inca o luna.

printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra

http://picasaweb.google.com/yioanna

17.06.2009

Mergi la inceput

Noi am experimentat in noaptea asta 5 ore de somn legate, ca ma gandeam ca s-a stricat ceasul ca Radu nu ne da trezirea la 3,30 nu am mai rezistat cu cursul din sani si l-am trezit... a stat 10 minute la un san si 5 la celalalt si a adormit imediat la loc...acuma sa vedem pana la cate doarme iar...sper sa-si schimbe si el programul ca pana acuma la 2 ore jumate-3 ore ne dadea desteptarea...

Mergi la inceput