Mamici de zmeurici de iulie-august (70)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

buna dragele mele
am ajuns si noi azi acasa, pe la ora 4, am papat si acum facem nani

Anastasia Ioana a venit pe lume marti 07.07.2009 la ora 7,03 ( era tare sa se nasca la 7,07) a avut 3,750 si 53 cm, nota 9

e o scumpa , o frumoasa si o cuminte
eu ma simt binisor ma mai doare operatia dar o sa treaca
o sa pun cateva poze pe contul comun
va pupam cu drag si va dorim nasteri usoare pt cine se pregateste
sper zilele astea sa va povestesc cum a decusr nasterea...in orice caz nu pre aplacut...iar eliasul mi-a lasat un gust amar, ar acum suntem acaas si nu mia conteaza nimic

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 39+ Anastasia Ioana
AMR 1 zi

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

ADRIANA cat am asteptat toate un semn de la tine si uite...FELICITARI si bine ai venit ANASTASIA IOANA bebe mic si frumos..sa ai parte de tot ce e bun in viata asta

s38 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

blanca am trimis mesaj la mica si giova , am apucat s scriu nr lor de tel inainte sa plec dar se pare ca nu a ajuns sms-ul sau cine stie poate nu l-am trimis ...la cat eram de ametita si fericita... e posibil

_
AMR 1 zi

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Felicitari noilor zmeurici coapte.Mamicutelor refacere cat mai rapida,bebeii sa fie cumintei si fara colicei,sa creasca intr-o zi cat altii in 10!
Eu mai bantui pe aici,nu am timp de scris prea mult,dar de citit va citesc si ma bucur pt fiecare veste buna.
Mie de ieri mi se umfla gleznele de zici ca-s painici,nu stiu de ce ca numai gleznele si nu mananc sarat mai deloc ca noi papam toti din aceeasi mancarica si atunci o fac mai nesarata.In schimb am niste dureri de bazin si de burta.........de maine as vrea sa scap,dar totusi pt binele bebeluncii sper sa ajungem la termen.
O seara buna tuturor si mai revenim noi.

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

36sapt+

Mergi la inceput

am uitat s ava multumesc din suflet pt felicitarile si urarile de nasterea Anastasiei si ziua mea de nastere pt toate mamicile

Anastasia este cel mai frumos cadou care l-am primit vreodata de ziua mea
ma uit la ea si nu-mi vine sa cred ca e atat de frumoasa si ca e a mea...sper s anu ma apuce depresiile si pe mine

_
AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

adriana bine ati venit acasica!
monica felicitari !

am fost la dr azi.
nu mi-a facut control pe masa asa ca nu stiu cum e colul ... oricum azi mi-a fost mai bine ... fara contractii pana acum

mi-a facut testul non-stres si bebe dormea ca valiza in gara ... asa ca m-a chemat la un nou test luni ca azi a zis ca e bebe lenes ca a miscat putin si vrea sa il monitorizeze.
i-am zis eu ca program de topaieli are noaptea si ca nu e lenes deloc... ca atunci in timpul testului dormea si el sa prinda forte noi ... dar nah ... doctorul meu e f grijuliu si vrea sa fie totul bine.

am stabilit ca miercuri la 7 dimi facem internarea, imi ia analizele , si pe la pranz spre dupa-masa intru in cezariana.
mi-a dat ultimele instructiuni... a zis ca in principiu facem peridurala cu rahi ca sa fiu treaza cand il scoate pe bebit si sa ma bucur si eu de moment

azi am facut si ultimile cumparaturi... am luat pampersi, servetele, crema pt masaj si alte prostioare
maine sotul monteaza patutul si gataaaaaaaaa...

vai ce emotii si nerabdare am ...

Thea 37+ Serban Alexandru

AMR 1 saptamana

"From this day forward, you shall not walk alone. My heart will be your shelter, and my arms will be your home."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica2008

buna ziua.ma numesc denis stefan si mami l meu e monica 2008.m-am nascut pe 8 iulie la ora 12.20 am 3440,52 cm apgra 9.mami si cu mine stam ff bine si abia am ajuns acasa,mai intram maine cu pozici

monica mamica in devenire+40denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
bebe e putin lenes

felicitari monica! bun venit pe lume bebe denis!

vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Felicitari Monica! Bine ai venit bb Denis Stefan!

Adriana, bine ati revenit acasa! Refacere rapida! Ne-ai tinut in suspans! Anastasia, bine ai venit, sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita alaturi de cei dragi!

fetele. Nu am vrut sa scriu nimic despre alaptat, dar uite momentul de slabiciune ... . Fac eu pe dura, dar sufar ca nici de data asta nu pot alapta. Si uite ca, daca la Stefan eram impacata cu ideea, pentru ca el a mancat f. bine lapticul praf, acum nu mai e asa, pentru ca Vladimir nu pare a avea nevoie de lapte , el creste dormind . Chiar mi-a spus doctorita ca se astepta sa aiba icter, pentru ca i-am spus ca nu mananca, in schimb doarme mult. Dar nu... el este rozaliu, nici urma de icter. Sper ca duminica sa aiba si el macar un pic peste 3,500. Maria nu luase deloc la trei saptamani, dar a recuperat apoi rapid. Poate incepe si el sa pape.

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ivanoiuadela9

Salutare mamici ,
Ma tot chinui de 2 sapt sa pun niste poze aici sper ca de data asta sa fi reusit . Va pupam pe toate .

www.webshots.com/user/ivanoiuadela9

Adela 39 sapt

sunteti o familie tare frumoasa adela
tortul ala ma dat gata insa

vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Monica2008 felicitari!

Adriana, felicitari si pt voi!baietelul tau ce zice,cum a reactionat?

Cumnata a fost la controlul de 6 saptamani si l-au intrebat pe doc cand ma opereaza sa stie cumnatul sa-si ia liber sa fie si el in zona si a zis ca daca nu intervine nimic marti pe 14 ,cred ca e el putin superstitios cu data de 13 .
Oricum va anunt luni ce se hotaraste!

ne intalnim cu bebelul....mai avem putin ,putin

Meleea 37

Luni 13 iulie ne prezentam la spital

Mergi la inceput