Mamici de zmeurici de iulie-august (70)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Of, Cornelia, acum am citit... Nu te mai stresa, incearca sa fii calma pentru puiutul tau, se mai intampla si din astea. Important e ca e puiutul sanatos. Odihneste-te cat mai mult si incearca si ceaiurile care ajuta lactatia sau intreaba un doctor ce e de facut... O imbratisare si de la mine

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Avem si noi vesti noi!!!

IERI - am fost la eco. Bebe are 2600 g. si este bine in lichid destul, cu fluxurile bune prin artere, fara circulara, cu funduletzul in sus si misca de ma rupe...

AZI - am fost la dr. si am programat cezariana pt 4 august la ora 10.00 Sa ne rugam si sa speram ca sta bebelusha cuminte pana atunci... ca mai e destul. Acum am si eu AMR!!

Colul este cam moale, a inceput sa se deschida usor asa ca ar trebui sa stau f. cumintica. Chiar mi-a spus dr. cum azi-noapte s-au "distrat" cu o gravida in 35 sapt. care se apucase de curatenie generala si spalat geamuri si noaptea au trebuit sa-i faca cezariana de urgenta. Bebe era mare - 3 kg. - dar plamanii nu erau maturati suficient si este dependent de oxigen... Asa ca voi sta cuminte... fara curatenie sau mers la piata sau stiu eu ce nebunii!

Acu' si daca ma apuca... asta este... merg la spital si gata, dar orice zi care trece este in avantajul bebelushei.

Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si 35 sapt. Daria Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

Fetelor, m-a sunat acum dr de la cmu unde mi-am facut analizele acelea de comaptibilitate (ca ma stia stresata) si mi-a spus ca mi-au iesit bine, adica nu am anticorpi fata de grupa sotului , si sa stau linistita. Asadar, o sa am un wee ok, fara griji. Saptamana viitoare ma duc la oftalmolog, ca ma cam necajesc ochii. Am o miopie de mica, si probabil de la sarcina s-a mai avansat un pic (nici nu am mai purtat ochelarii de ceva timp).
Marti tre sa ma duc la stomatolog, ca ma sacaie o maseluta(ca tot vb de prietena mea zilele trecute, acum m-a luat si pe mine).
Si daca mai am timp trec si pe la dr meu, daca nu sapt cealalta.

Oricum, cel mai ok este ca mi-au iesit analizele astea bune, ca stiti voi cat de mult m-am stresat.

Bubitele imi trec pe zi ce trece, deja nu ma mai trezesc noaptea de mancarimi, si s-au uscat aproape toate. Trat de la dna dr a fost miraculos.

Asadar, eu iar ma bucur de sarcina asta, macar pe ultima suta de metri.

Bun avenit noilor zmeurici, si bafta multa mamicilor curajoase din ultima vreme.

Pupici tuturor!

36 saptamani Mami de Tudor !!!!

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am dormit si eu langa pui vreo 2 ore, el inca doarme.
ma suna dispe al meu vba pe mobil, ba pe fix...dormeam dusa.
Edi a stat mult pe balcon in carucior, tare i-a placut, daca afara nu ajungem inca, macar pe terasa sa stea.

Marco a papat si el la pranz supica cu 2 galuste. M-a sunat soacra sa-mi zica sa stau linistita. Doamne ajuta! se face bine puiul meu.

Crixia pe programul ala a pus si sotul, eu le faceam pe cel cu coacere sus/jos, fara ventilatie. crestea su[per, dar cand deschideam usa se lasa.
Botezul noi ne gandeam in sept. Vin si finii din Spania si tot atunci vor sa-l botezam pe Eric, asa ca ne gandeam sa facem si noi, o sapt. inainte sau dupa ei. Vrem sa prindem vreme frumoasa ...acum mi-ati dat de gandit daca nu o fi prea micut. va avea el 2 luni, sa vedem cum stam la cap. kg pana atunci.
Cornelia of doamne, hai nu mai plange. BB se linisteste si daca-l pui pe burtica, ii face bine contactul cu mama lui. Nu te mai gandi la altele, ca iar e depresia pe tine. hai fruntea sus mama eroina si lasa batista.
Dilaural felicitari pt. fixarea termenului de cezariana. ai grijde de tine, mai e ceva pana atunci. lasa curatenia si alte pregatiri ale cuibului.
eu cuibul nu l-am pregatit, nu aveam chef si uite ca tot am nascut.
MC2008 bucura-te de ce a mai ramas! mai lasa si tu curatenia, nu te mai agita atat.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna ziua.ma numesc denis stefan si mami l meu e monica 2008.m-am nascut pe 8 iulie la ora 12.20 am 3440,52 cm apgra 9.mami si cu mine stam ff bine si abia am ajuns acasa,mai intram maine cu pozici

monica mamica in devenire+40denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
bebe e putin lenes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna fete!
felicitari pooh! bine ai venit pe lime Balasz!!

giova imi pare rau ca ai rana la san. sunt atat de nasoale, stiu cum e. probabil ca acelasi lucru ma va paste din nou.
ca despre adeverinta de salariat, da-o incolo. am vorbit cu contabila sa-mi faca una si daca e cazul o sa o iau. cu toate ca am avut la inceputul sarcinii o internare de o zi in Polizu si nu mi-a cerut nimeni. voi vedea pe moment.

cornelia

incerc si eu sa mai rezist inca vreo 2 saptamani. sper sa stea bebelicul la locul lui, in ciuda programului care-l am si cu ana si al durerlor.

va pup

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
AMR aprox 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica2008

buna ziua.ma numesc denis stefan si mami l meu e monica 2008.m-am nascut pe 8 iulie la ora 12.20 am 3440,52 cm apgra 9.mami si cu mine stam ff bine si abia am ajuns acasa,mai intram maine cu pozici

BUN VENIT DENIS STEFAN !!!!
Sa ai o viata norocoasa !!!!

37+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

FELICITARI MONICA...sa iti traiasca DENIS STEFAN sa fie sanatos, voios, voinic si sa va umple viata de bucurii.

s38 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

felicitari monica! sa va traiasca Denis!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
AMR aprox 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Cine trebuia sa ne mai dea vesti..Adriana ?

Doina2222 tu cum mai esti?

Fetele cu termene zile astea..nimicuta?

s38 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput