Mamici de zmeurici de iulie-august (70)
Raspunsuri - Pagina 7
CRIXIA spune:
Giova, care e prg cuptorul la care se coace mai bine? Eu il folosesc pe cel ce incalzeste si sus si jos, plus ventilatie.
Botezul....si pe racusoara noastra am botezat-o pe 4 oct, a fost potrivit pentru varsta/greutatea ei....mai devreme parca nu m-as incumeta.
Cri mami de
Ale ( 2003) &
+33 sapt 
eumada spune:
Inseamna ca eu si MELLEEA avem cele mai mari burti...pardon burtici..![]()
conducem oare detasat in topul burticoaselor?
conteaza sa fie bebeii sanatosi de fapt...uite cum sunt eu cu morcovu` acuma.......sa mai stea trei saptamani......
Madalina
s34
Eva-Maria
AMR 27 ZILE
ivanoiuadela9 spune:
Salutare mamici ,
Ma tot chinui de 2 sapt sa pun niste poze aici 

sper ca de data asta sa fi reusit . Va pupam pe toate . 

www.webshots.com/user/ivanoiuadela9
Adela 39 sapt 
Cornelia spune:
Bine ati venit pe lume Andreea Teodora si Balacz! Felicitari mamicilor!
Nu am citit ce ati scris. Vladimir e asa de puturos! Maine face doua sapt. si abia mananca, cu mari insistente din partea mea, 50 ml la o masa. Am zis ca nu ma stresez cu alaptatul si uite ce ma stresez cu formula
. Bietul puiut nu a inchitit nici un strop de lapte de la mine. Si acum daca il pun la san ii place, se linisteste, dar nu curge nimic-nimic. Vreau o batista
!
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
sara_amira09 spune:
Pooh felicitari! Sa va traisca bebe Balasz,sa fie sanatos si papacios!

Flosideea felicitari! Casa de piatra!
Si eu folosesc garmastan cam de o luna, sper sa ma ajute. Mie cam de la 7 luni a inceput sa imi curga un lichid incolor din sani.
38+
andreea_1979 spune:
Buna si de la noi ! Felicitari Pooh , sa-ti traiasca bebe Balasz, felicitari Ayda _M pentru Teodora , sa-ti traiasaca !
Blanca referitor la ameteli si stari de rau eu sunt campioana de vreo 3 saptamani , si eu mi-am verificat tensiunea cu un aparat din ala electronic si vreau sa-ti spun ca da erori ff mari , eu daca nu ajungeam la doctor cand mi-a crescut tensiunea mult riscam . mai bine mergi la dr. de familie si verifica . Eu sunt ff ametita de la pastilele impotriva tensiunii si anume dopegytul .
s 37+
romanitza spune:
Bun venit pe lume noilor zmeurici - bb Andreea Teodora si bb Balasz 
Felicitari mamicilor!!!
Noi suntem tot in formula 2 in 1, tot mai aproape de eveniment, dar nu ma gandesc deocamdata. Nici bagajul nu l-am terminat, mai am de facut una-alta, printre care si
ca la asta sunt restantiera. Ar trebui sa dorm mai mult si mai des. Inca mai merg la munca, cu toate ca inchei in curand saptamana 38, dar nu cred ca mai rezist prea mult.
La multe luni inainte zmeuricilor coapte acum o luna, nu-mi vine sa cred ca deja a trecut atata timp de atunci...
Cam atat deocamdata, ma duc sa mai arunc un ochi si pe la celelalte subiecte neglijate in ultima vreme, sper sa si reusesc sa scriu ceva.
toate zmeuricile si mamicile (sau viitoarele mamici)
37+ 
coccorina spune:
Eu tocmai ce am tras un pui de somn..
, ce bine e..
, acusica nu mai pot face chiar tot ce vreau eu, sunt sigura, dar o sa am o bucurie si mai mare 
. Deja ma intreb cum o sa ma descurc cu alaptatul, cu baita, ma intreb daca o sa fie plangacioasa, daca o sa dorm bine noaptea...ehehehe, multe griji pe capul meu
.
Ma asteptam sa mai vad zmeurici....cele de la cezariana tot nu au dat semne... Eiu totusi cred ca sunt mai multe zmeurici care sunt mai in capul listei care au nascut dar nu ne-au informat....
Ma pregatesc de un dus si o plimbarica, asa ca pe maine...

Coccorina
37s
Isabelle
AMR 3 SAPTAMANI Bebelina in burtik
CRIXIA spune:
Cornelia, nu mai plange!
Bb se linsiteste la san, simte mirosul tau! Nu te mai enerva ca-i transmiti starea lui bb!
Cri mami de
Ale ( 2003) &
+33 sapt 
dilaural spune:
Buna ziua, buna ziua...
n-am mai intrat de ceva timp... am fost plecata!
FELICITARI SI PUPICI SINCERI TUTUROR PUIUTILOR MICUTZI CARE AU APARUT PE LUME! MULTA SANATATE SI NOROC IN NOUA LUME IN CARE ATI INTRAT!
FELICITARI SI MAMICILOR... PUTERE SI REZISTENTA PT PRIMELE LUNI!
In principiu v-am citit si am reusit sa tin pasul cu voi... dar nu mai reuseam sa scriu...
Hai ca acum voi scrie mai des ca nu mai plec nicaieri!
Am schimbat si noi semnatura... de miercuri... ne apropiem!![]()
Dilaural cu
Andreea Eliza (11.06.2006) si
35 sapt.
Daria Ioana