Mamici de zmeurici de iulie-august (70)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Buna fetele,

Eu, din pacate nu prea mai am timp de forumeala asa ca mai rarut pe aici.
Incerc sa intru sa mai vad ce zmeurici s-au nascut dar nu pot tine pasul cu cititul iar de scris parca nu mai am energie.

Vreau sa felicit proaspetele mamici, sa le urez recuperare rapida si bebei sanatosi si mancaciosi.

Acum, cine a actualizat prima pagina....poate vrea sa mai stearga un 0 de la greutatea bebeului lui Pooh, nu de alta dar chiar nu cred ca ar fi putut sa scoata saraca un bebe de 39 kg.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
GATAAAA !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Giova, mai pot ,acum ca nu ma mai dor asa tare picioarele,ma simt grea dar mai vioaie,chiar imi ziceau niste prietene aseara ca ce-i cu mine asa vioaie ca se obisnuisera sa ma vada distrusa de durerea de picioare . Am facut si noi un stoc de 10 flacoane de infacol care asteapta sa intre in actiune daca e cazul....daca nu le donez sotiei fratelui care naste si ea in octombrie-noiembrie
Insanatosire rapida pt marco!

Meleea 37

Luni 13 iulie ne prezentam la spital

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neataaaaaaaa

FELICITARI Pooh!!!!!! bine ai venit pe lume bebe Balasz

FELICITARI Ayda!!! bine ai venit pe lume bebelusha Andreea-Teodora

ptr fetele care urmeaza sa isi tina puii in brate!!!

cate emotii,offfffff Doamne,mi se face pielea de gaina.cand ma gandesc ca nu mai am nici eu mult.... ma apuca transpiratiile!

giova,o imbratisare calda de la mine si multi e greu tare cu 2 pui,trebe sa avem mintea limpede si sa le facem fata la amandoi.pe mine ma apuca plansul cand ma gandesc cum ca fi
sper sa iti treaca rana de la sfarc repede si sa nu te mai chinuie

am vazut burtici cu bebici

flosideea,felicitari si casa de piatra.ma bucur ca a iesit frumos si cum v-ati dorit

la noi a inceput sa rasara soarele,in sensul ca ne simtim putin mai bine.aproape am scapat de tuse si fata umflata de la raceala.Ebonee se simte si ea mai bine,insa mi se pare ca a slabit putin,poate e din cauza lipsei poftei de mancare.acum inca doarme,s-a trezit de dimineata si sa jucat putin prin casa,a vazut ca eu nu dau nici un semn si s-a pus inapoi in pat langa mine si somn.trebe sa ia antibioticul si sper sa se trezeasca curand.
weekendul asta cred ca mergem sa ii luam cadoul ce il va primi de la Melissa.m-am gandit sa ii i-au si ei un bebe care plange,mananca,vb etc.sa nu zica ca am numai eu BB,desi are zeci de bebelushi,altceva nu stiu ce sa ii cumpar.e greu.ii i-au unul mai sofisticat tura asta,sa arate mai mult a bebe real

sa aveti o zi minunata

vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

MELEEA eu de cand nu mai mananc sarat deloc nu mai am dureri de talpi de picioare nu mai sunt umflata chiar asa de tare...totul e de la sare adin alimentatie......dar fii atenta fara sare e fara sare...toate au un gust infect....dar.....
nu mai sunt chiar buflea...sunt inca umflata dar oricum.....lichidele nu se mai acumuleaza asa de tare..

in rest stam cat de cuminti putem....speram sa ajungem pana la sfarsiul lui iulie.....sa avem o leoaica sanatoasa....ca e plin de zodii de apa si aer in familie......numai sotul de de foc si era cazul sa ma vina cineva....

Pregatim vertiginos bagajul de spital........brrrrrrr,am vorbit cu doctoritza mea din bacau..ea de altfel se pricepe foarte bine..conditiile nu-s prea bune dar daca dai banu`.....ea e gata sa ma ajute la orice ora din zi sau din noapte......fara probleme,vine oricand ca stie ca sunt mai mult decat atenta.....plus ca are o mana extrem de usoara si finutza si stie sa opereze folosind mEtoda MISGAV-LADACH,parca asa se scrie nu?Si e extrem de grijulie...e foarte buna dar e la inceput de aia..peste cativa ani va fi si ea din cei care pleaca in concediu cand tre` sa le nasca pacientele...deocamdata isi face concediul dupa dpn-ul fetelor...septembrie are cele mai putine nasteri..... sta la cabinet pana cade...

Ma bucur ca in sfarsit am gasit camasute poemntru spital de la VIENETTA...sunt extrem de bune si de practice....mi-am luat cu bretelutze..si cu halatel..dar nu de alaptat.........dar sunt colorate si frumoase...si au marime l si imi vin....

va pup

Madalina s34Eva-Maria
AMR 27 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Danielle, azi noapte nu m-ai visat?
Giova, ma sperii cu programul de alaptat a lui bb. Pai eu ce o sa fac cu doi copii deodata? Cred ca stau non stop sa alaptez, cand pe unul cand pe altul. Iar ajutoarele sa-i spele, sa-i schimbe si sa-i culce.

37+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Acum sa va zic pe scurt despre noi.

Bebe e bine, frumusel, a inceput sa prinda forme si sa se grasuneasca.
Colici avem dar nu foarte rau si vad ca ne intelegem destul de bine cu Sab Simplex. Momentan.

Problema noastra e cu haleala.
Initial reusisem sa-l obisnuiesc cu papa la 3 ore.
De vreo 3 zile parca l-a apucat disperarea, ar manca si patutul daca ar putea.
De abia rezista 2 ore fara sa pape.
Mama si cand ajunge la tatica se prinde ca o maimutica, nu-i mai da drumul nici batut, mananca cu o lacomie de, evident, pe urma il apuca durerea de burtica.
Suge cat mai mult de-i depaseste capacitatea guritei si incepe sa-i curga pe barbie si el tot nu se opreste.
Am citit undeva ca s-ar putea sa fie un puseu de crestere si ca o sa revenim la normal este cateva zile.
Sper sa fie asa pt. ca alaptatul atat de des m-a lasat fara vlaga...parca se termina resursele si cateodata stau sa lesin.

Numa noaptea si-a pastrat 2 intervale de 3 ore cand reusim si noi sa mai respiram.

Partea buna e ca din cele 20 kg puse in sarcina, in 2 saptamani am dat jos 13. Sper sa mai dau jos inca cateva in ritmul asta, daca nu chiar pe toate.
Om vedea.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
GATAAAA !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Moniland, apropo de ce ai zis cu alptatul, sora unei prietene are gemeni si ne povestea ca a fost destul de greu ,ca se trezea noaptea cheauna si nu mai stia caruia ii daduse sa suga sau pe care il schimbase si asa unul era schimbat de 5 ori sau pus lla san chiar daca nu era randul lui, ea se distra cand ne povestea ,dar la momentull respectiv era distrusa .
Multa bafta!si fetite sanatoase si frumoase!

Meleea 37

Luni 13 iulie ne prezentam la spital

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Danielle, azi noapte nu m-ai visat?
Giova, ma sperii cu programul de alaptat a lui bb. Pai eu ce o sa fac cu doi copii deodata? Cred ca stau non stop sa alaptez, cand pe unul cand pe altul. Iar ajutoarele sa-i spele, sa-i schimbe si sa-i culce.

37+Laura Ioana Irina Maria

nu Moni,tura asta am visat alte bazaconii
eu cred ca te visez mereu fiindca ma gandeam eu asa ce norocoasa esti.in 9 luni ai copt 2 fetite cu,codite.mie mi-au trebuit 18 sa coc tot doo
daca e sa mai fac vreun pui,cred ca ma bag si eu la o inseminare ca sa fac 3 o data si am scapat.sa nu mai stau atat timp cu burta la gura si dureri.

vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bebitzu meu e pe balcon doarme dus. la cat de bine a mancat cred ca se trezeste la 4 ore, mai e si la aer....macar mai fac si eu una alta prin casa....fara prea mult chef.

Mi-a facut mama la praji cu visine de m-am saturat. tare buna i-a iesit, se pricepe mai bine decat mine. In plus cuptorul meu electric trebuia pus pe alt program ca sa creasca mare si pufoasa. Nororc cu inteligentul meu sot, ca de nu....toate se lasau.

hai mai rallu si al tau si-a schimbat programul? ma sperii....eu asa de bucuroasa sunt ca papa la un interval de 3-4 ore, ca sa mai pot face cate ceva si prin casa, nu sa stau cu bebu agatat de tzitzi.
ma bucur ca Robert ia in greutate si colicii nu va dau asa de furca. doamne ajuta tot asa sa o tina, dar cu intervale mai mari intre mese.
Moniland zau de stiu cum se procedeaza la gemeni, poate te invata in spital. marco sugea 10 min, era haplea mare, golea un san si somn. Edi papa la un san 15-20 min., ragaim, face kk, dupa care o luam de la capat cu celalat san...inca 10-15 min. si uite asa se pierde o ora...in care eu sunt mai mult adormita decat fresh(noaptea ma refer).
Flosideea felicitari si casa de piatra! la cati mai multi ani fericiti impreuna.
danielle ma bucur ca a mai trecut raceala. Cu nemancatul...nici nu vreau sa ma gandesc, marco de 3 zile nu baga nimic in gura, doar lichide. si asa de bine a mancat in zilele cand a fost mama aici....imi vine sa mor de ciuda.
e greu la inceput cu 2 copii, pe urma sper sa fie mai usor si chiar frumos. hai fruntea sus, nu te gandi la ce e mai rau, poate va fi chiar bine.
meleeama bucur ca ai gasit motivul durerilor de talpi.
ce tare este prietena ta cu gemeni....of doamne...e greu, dar frumos in acelasi timp.

acum ar trebui sa trag si eu un pui de somn...dar credeti ca pot?
poate dupa urmatorul alaptat, ne punem amandoi in pat si .

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

Buna dimineata fetelor!

Merci mult de sfaturi cu sanii. O sa imi iau Garmastan, si o sa incep sa ma ung. Crema asta pregatest sanul de "viitor" ?

Mi-am masurat si eu burtica...112cm, insa nu stiu de la cat am plecat. Cred ca avea vreo 70 si ceva.

M-a sunat sotul acum, ca a fost la biserica si sa dat avans pentru slujba de botez. Mi-au zis preotii acolo ca este bine sa luam dinainte ora, caci este f solicitata. Am vrut eu neaparat acolo, caci acolo am facut nunta si a fost a slujba superba, si corul si preotii super.
Si cei de la rest vor avans de pe acum . Mi se pare aiurea ptr un botez sa grabesti asa parintii. Daca Doamne fereste nu e ceva ok cu bebe atunci, ma pui de pe acum sa planific totul.
Am hotarat ca botezul sa il fac in Oct, sa fie bebe mai puternic.

Acum ma apuc si de curatenie in sufragerie, care e mare si prafuita , dupa care trebuie sa ii fac ceva la pranz nepoatei. seara avem pizza iar .

Va pup

36 saptamani Mami de Tudor !!!!

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput