Mamici de zmeurici de iulie-august (70)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

bine ati revenit Adriana,felicitari pt micuta minune Anastasia,sa va traiasca,sa fie sanatoasa si necolicioasa

Cornelia offfff si mie imi este frica ca nu o sa pot alapta deloc.imi pare rau ca suferi atat

fetelor,si pana la urma de la ce sunt starile astea de rau?si la mine au aparut,si cu ameteli,sunt nasoale rau.inainte beam rapid doo pahare cu apa si imi reveneam,acu nimic,ma simt rau in continuare

hai fetele cu zmeuricile la termen!!

vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

OOOPS scuze ca am lugit asa mesajul !fara intentie

Meleea 37

Luni 13 iulie ne prezentam la spital

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Adriana, in sfarsit ne-ati dat de veste! Refacere rapida!
Cornelia, nu te mai stresa, o sa pape bb formula, cand se va satura de somnic va cere papi!
Adela, v-am vazut si mi-ati placut!

Azi a plouat la noi, a fost innorat si pt mine a fost cea mai frumoasa zi de vara! nu pot sa spun asta decat intre gravide...restul ar arunca cu pietre, daca m-ar auzi!

Cri mami de Ale ( 2003) & +33 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

ADRIANA, FELICITARI PENTRU FRUMOASA ANASTASIA IOANA!!!!
De abia astept sa o vad si bineinteles amanunte privind nasterea.

O mai asteptam pe icmanu sa vina cu bebe acasa.

37+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Va multumim Danielle02 si Crixia .
Pe mine ma doare capul de mor ... zici ca sunt beata si chiar sunt din cauza ... daca nici la noapte nu pot dormi ... nu stiu cum o sa fac fata nasterii... o sa fiu fffff obosita .
ADRIANA sa ti traiasca printesa Anastasia Ioana
Sper sa ploua si la noi la noapte ca simt ca ma sufoc .

Adela 39 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blanca000

Cine trebuia sa ne mai dea vesti..Adriana ?

Doina2222 tu cum mai esti?

Fetele cu termene zile astea..nimicuta?

s38 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Multumesc de intrebare . Maine implinesc 41 de saptamani si tot nu da semne ca ar vrea sa vina. Probabil ca Marti, cand e medicul meu de garda, ne facem de cap

Felicitari MOnica,Ayda_M, Pooh !!!!!!!!! Sa va traiasca zmeuricii

+ 40 sapt cu Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Monica felicitari pentru bebe Denis...sa fie un print frumos, sanatos, cuminte si papacios..iar tu sa te refaci rapid si sa ai laptic mult!!![pup]

Adriana bine ai venit acasa..de-abia asteptam vesti de la tine..Felicitari pentru bebelina Anastasia Ioana..sa fie sanatoasa, papacioasa si sa va bucure mereu alaturi de Cezarica. Refacere rapida...si asteptam amanunte legate de nastere...imi pare rau ca a fost neplacut

Alinutza s36 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

O mai asteptam pe icmanu sa vina cu bebe acasa.

37+Laura Ioana Irina Maria

Si pe Camilucaci care azi a facut cezariana..sper sa ne anunte fetele cum a fost.

Maine cine se anunta?

s38 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

bine ati venit acasa adriana! asteptam poze

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
AMR aprox 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Bona sera!
FELICITARI MAMICA POOH!!!FELICITARI MAMI MONICA!!!Bine ati venit zmeurei mici si frumosi in lumea noastra:BB Balasz si BB Denis Stefan!!!Sa fiti sanatosi si papaciosi!!!Laptic mult mamelor si recuperare rapida si o viata lunga si frumoasa pt fiecare dintre voi!!!
Adriana bine ati venit acasa!
Cornelia nu te mai necaji,pune-l pe BBit la san chiar daca nu ai lapte,daca tu vezi ca asa se linisteste si cine stie?S-au mai vazut cazuri cand a venit si lapticul mai tarziu.Pusul la san mai declanseaza venirea lapticului. L-a vazut doctorul ca nu prea papaceste?
Inutza multumesc frumos pt detaliile legate de gyni,asa am simtit si eu ieri tahi+cadere de tensiune.Chestia e ca sunt intr-un cerc vicios,daca nu iau ma chinui mai tare cu contractiile ca la nospa nu vor sa cedeze,iar daca iau chiar si bucatit dau in alte alea
Buburuza bine ca te simti mai bine!
Romanitza tu nu te mai ogoi? Pana cand ai de gand sa meri la lucru?Pana cand nasti?Hai mai, mai odihneste-te si tu ca nu-i a buna sa tragi de voi in halul asta.
De Alina nu mai stie nimeni nik? Ca nu a semnat condica...
Giova,eu am mancat gogosi din complex cu visinePana le-a adus tati m-a durut burtica efectiv de pofta.Am mai patit de cateva ori chestia asta in sarcina.Sa-ti fie de bine placinta!Sa stai cu sanii la aer cat poti sa treaca mai repede necazul.Am citit ca aftele la BBici dureaza un pic mai mult de trei zile, bine ca a inceput sa mananace Marco.
Adela vazut pozici.Vazut burtic frumos!
Crixia ce tare esti cu ploaia
Coccorina ma uit zilele astea la inbaiere si povestesc ce am inteles
Doina, si Pooh se agita ca nu mai naste si pana la urma a venit BB.Stai linistita ca vine acusica
Noi prin casa, acuma seara zici ca ieseau flacari din mine,buna de cantat cu Ana Lesko.Si nu am dormit deloc sa ma odihnesc,parca am nisip in oki.
Sa stiti ca eu cred ca si vremea asta,caldurile ne fac mult rau,de-asta suntem atatea cu necazuri. Si simt si zmeuricile, a mea sta cuminte daca vine aer si daca fierb se agita si ea de numa. Pe mine ma ingrijoreaza ca am simtomele la fel ca cele pe care le au burticile la termen sau aproape de el.Sper sa fim cuminti si sa avem rabdare...
O seara buna tuturor!
KISSES

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput