Mamici de zmeurici de iulie-august (70)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

am pus pozici

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 39+ Anastasia Ioana
AMR 1 zi

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Monica bine ati ajuns acasa! felicitari si refacere rapida mamico!
Bine ai venit pe lume Denis! sa fii cuminte si sa papi mult laptic!

Adriana bine ati venit acasa! refacere rapida si cat mai mult laptic! sa va traiasca printesa Anastasia si sa va bucure viata! nu am primit sms-ul de la tine, anuntam pe forum.

Cornelia te mai intreb odata...de unde ai luat lenjeria de patut pt. Vladimir? e tare frumoasa si colorata.
haide ca bb a avut greutate buna la nastere, incearca cu o alta formula daca o refuza pe asta.
Meleea putin a mai ramas pana la marea intalnire.
Icmanu, Camilucaci va asteptam cu vesti!
alex@sara mai indura putin, nu mai e mult. eu si dupa ce am nascut am avut mainile si picioarele umflate. de abia acum dupa o sapt. incep sa-si revina si sa intram in normal.
si am avut niste pete pe fata, credeam ca sunt de la bronz....dar au disparut rapid la 3 zile dupa nastere.
buburuza miercuri facem galerie? super! hai ca mai ai putin...profita din plin de ultimele zile cu burtica.
ivanoiuadela ce fetita mare ai! sa va traiasca, tare frumosi sunteti!
Lucialu sa-ti fie de bine gogosile.
Nico29 esti o graviduta tare frumoasa si silueta.
Adriana, Anastasia este o dulcica! sa va traisca printesa mica.
Moniland unde ai pus poze cu burtica? nu le gasesc in mail-ul comun.

pe sapt. urmatoare avem o groaza de cezariene programate. doamne ajuta fetelor sa fie totul bine si sa aveti zmeurei sanatosi si frumosi!

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

adriana, e superba printesa ta falcoasa!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
AMR aprox 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Adriana ai o scumpete de fetita..ptiuu,sa nu fie de deochi. Cum te descurci cu alaptatul?

Lucialu ce simptome spui ca ai si sunt identice cu cele ale zmeuricilor la termen? eu zic sa nu te ingrijorezi ca mai toate resimt sub o forma sau alta tot felul de variatiuni de simptome..am zis eu ca nu ma plang...da' si eu ma simt aiurea..si numai de la aiureala asta de caldura..ne da pe toate peste cap; eu desi merg la sport constant, ma simt de parca m-a batut cineva marunt, am contractii BH destul de puternice, am o senzatie de greata, am picioarele si mainile umflate (si cica tre' sa tastez la calculator cu carnaciorii, si nici mama masajului nu mai ajuta), nu mai respir ca lumea, ma doare pelvisul ca naiba....aaaa, si retentia de apa e la ea acasa..ma indrept vertiginos spre 90 kg si jur pe rosu ca e perioada din sarcina cand mananc cel mai putin...nah, ca m-am plans si eu putin

Motana pe unde esti? esti ok? tot 2 in 1 sau ne faci o surpriza?

Alinutza s36 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Pup si eu zmeurici frumos mirositoare

31+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Tare frumoasa fetita ta Adriana,sa-ti traiasca

Alinuta, aceleasi simptome le am si eu, o stare de voma care ma chinuie de cateva zile,la masaj nu mai pot sa stu bine pe masa si nu am fost sapt asta ,respiratia f grea, si cand beau apa simt ca ma inec ,ca ma sufoc. bine ca nu mai este mult!

Hai ca mai e putin fetelor si ne asteapta alte "chinuri" si nu doar pt 9 luni,...pt toata viata

Meleea 37

Luni 13 iulie ne prezentam la spital

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

Adriana, Monica bun venit acasa! Denis Stefan, Anastasia Ioana bun venit pe aceasta lume!!!!!

CRIXIA- ai dreptate asa de bine a fost azi dupa ploaie......e singura zi de vara pe care am putut sa o suport mai bine.Si se anunta ca asa va fi tot weekend-ul.

Maine ma duc la dr. si sper sa imi zica odata data si ora cezarianei ca nu mai pot de nerabdare, desi am un morcov.......

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Adriana, sa iti traiasca bb si sa se faca mare si perfecta! E super frumoasa, are o culoare asa faina! Chiar, ce face Cezar, ce zice?

Alinutza, merci , tot aici sunt, numai ca am tot umblat prin oras zilele astea si nu am apucat sa stau la calculator. Ieri am ajuns si eu cu picioarele umflate acasa, nu mi-am dat seama ca am stat vro 3 ore si iesisem numai aici prin zona . Aseara am facut slingul am stat vreo 3 ore, nu e big deal da la nepriceputi deh, ia mult. O sa mai fac cateva, asta era mai de proba, dar a iesit ok. Tot pe la materiale is.. azi vreau sa fac un shal/poncho de pus peste la alaptat, astept sa imi vina si perna si cam atat.

Auziti, fetelor care nasteti mai incolo, in august, ce-ar fi sa mai postati vreun nr de tel. ca banuiesc ca dupa ce suntem mamici e mai greu de intrat pe forum, io o sa pot da SMS cand e cazul sa vina bb, Alinuta, imi lasi nr? (o sa calculez sa nu trimit in toiul noptii, promit)

Intru mai tarziu, va

38+ Daria Alessia

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinax spune:

FELICITARI PT TOATE NOILE ZMEURICI...SI MULTA SANATATE MAMICILOR!!

imi mai poate trimite si mie cineva un PM cu datele de pe contul comun de gmail va rog frumos? ca nu le mai stiu le aveam intr-un pm dar s-au sters multumeeeesc

35 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinax spune:

multumesc pt PM ...abia astept sa vad noile poze cu bebei si cu burtici...tb sa pun si eu unele noi

35 sapt.

Mergi la inceput